2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: 2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Tie píše:Vždyť já vím, Pavle. Jenom klasicky brzdíš očekávání, aby nenastalo zklamání :) Za diskuzi jsem rád, vo tom to je :)
přesně tak jsem na něho taky moc zvědavý,
jinak jsem v úterý viděl na Spartě A.Mathewse budoucí jedničku draftu 2016 a nic moc, chvilku aktivní, šikovný na puku, ale je vidět že se na dospělí hokej teprve adaptuje

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

superman66

"On už to ale dokazuje několik let že je extratřída, o tom to právě je. Zas se nedá všechno posuzovat jen podle NHL, a kdo tam nenastoupil prostě nic nedokázal. Holt mohl být draftovanej až ted no.. chce to taky sledovat nižší soutěže, ti scouti a kluby ví moc dobře, proč je tenhle hráč jednička. Tie to vystihl, je to prostě vyspělý hráč, ten se bude v NHL ted jen zlepšovat![/quote] "

Asi ten můj komentář vyzněl moc jednostranně,ale já se v hokeji pohybuju nějakých 20 let a nemůžu si pomoct,ale úspěchy v juniorce prostě nehodlám přeceňovat u nikoho. Fajn,pokud potvrdí to co dokazuje doteď,tak to beru. Ale pro mě to jsou jen slušné statistiky z mládeže a ne dospělého hokeje. Tak ať ukáže co je v něm i mezi chlapama,a je jedno jestli zrovna v NHL jak mi bylo předhozeno. A jak tady říkal p.Bartko-ať udělá 300 bodů za 3 sezony a můžem se bavit o tom,že je fakt hvězda.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Pokud se nějak nebudou měnit pravidla, tak 100 bodů za sezonu bude dosahovat málokdo. Můj odhad je, že by letos mohl McDavid udělat 70 bodů.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Sto bodu je momentalne hodne, verim, ze bude spicka, Crosbyho ale "neudela", ten mel nastup jako hrom.

Jinak pro vsechny, co kritizuji RC karty (bez ohledu na ceny karet) a pisou o legendach. Jasne, legendy na prvnim miste, kdo ale chtel nejakou luxusnejsi kartu legendy a staci mu od kazdeho jedna karta, za tech cca 10 let uz si mohl koupit kohokoliv. Tak na co se ma v nove serii tesit, kdyz ne na nove talenty? Bez ohledu na to, ze prumernym hracum, kteri maji tri SC nemaji snad jedinou podpisovku (Hjalmarsson).

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Tohle pro mě neni měřítko , jestli udělá sto bodů nebo ne , spíš jde o ten projev na ledě , myšlení a jeho vliv na hru . Podle toho pak může člověk soudit .
Jestli to v sobě má , tak je jedno kde hraje , jestli mezi chlapama nebo mezi juniorama , časem se jenom adaptuje a skills a hockey iq zůstanou , ty někam přece nezmizí , uvažujte trochu ....
Každej z těch vyjmečných hráčů , vyčníval mezi juniorama a to myšlení měl , jestli ho nemá v sedmnácti , tak ho nebude mít ani ve třiceti , lidi to pak můžou srovnávat herní projev Maria , Sida nebo McDavida v tý době na základě toho se asi dá odhadnout co to je za hráče ne ? TY statistiky to jenom dokreslujou . To se vědělo o Tavaresovi , Spezzovi , Crosbym , Stamkosovi , posuzuje se víc věcí než počet bodů . Jeden údaj ve statistický tabulce neřiká všechno o tom hráči , to je tak těžký pochopit ???
Obrázek

Cedric3003
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cedric3003 »

No ty vole :shock: :thumbdown: *pnch*
Zbieram karty Tomáša Tatara
ACC: https://lnk.sk/gcos

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“