2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2015-16 Upper Deck Connor McDavid Collection

Příspěvek od SugarRay »

Pavle jsem dobrej pozorovatel a ještě umim číst mezi řádky :angel: ikdyž zase nejsem tak bystrej třeba jak Steve Rogers tak někdy to dohánim intuicí .
Tam píšou že to má vyjít v prosinci ta serie . Klidně bych si to koupil kdyby to bylo do dvaceti dolarů za box :think: ale zase ty fotky jsou jenom z nějakýho focení pro UD to neni ani příprava , nic , ty trapný fotky co měl na RC kartách Hedman a Tavares a ty dresy pak ještě použijou do karet jako GU .
Hele tam jak je na jedný z těch fotek McDavid za zadu , to by mohly používat u Leafu , tak nebude vidět žádný logo ale ani das gesicht :angel: ale zlepšovák by to byl .
Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

našel bych dost mnohem horších podpisů, ale trošku ho musím hájit, protože na podpisu celkem zapracoval. Tuhle kartu jsem měl v breaku a vůbec jsem netušil kdo to je :DTěšim se až naskočí do NHL a určitě to novej Gretzky nebude, ale věřím, že bude hodně dobrej. Nicméně taky bych udělal takovou sérii a ještě update a udate updatu kdybych to vyráběl, ale jako sběrateli se mi to úplně nelíbí. Hlavně bych neřekl, že ty karty z týhle série, která je věnovaná jen jemu budou cennější než třeba MVP, ketrá byla úplně první rookie karta byť zatím ve formě redemption.

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

necak píše:
pavelbart píše: Sugy, jo super, předvádí dobré akce, ale kde? V juniorce? Kde je vše o 50% pomalejší, má na vše hodně času?
Pavle, nene, to jsi nemyslel vážně tuhle větu, viď? :-)
Ale tak trošku jsem to přehnal samozřejmě;)
Myslel jsem hlavně to, že nedostane tolik prostoru, prostě nebude dělat body jako v OHL. Podívej na Eberleho, Halla, ty měli taky parádní statistiky - mimochodem, McDavid měl opravdu výborný v poslední sezóně, ty první dvě byly cca na úrovni Halla s Eberlem. Samozřejmě se nemůžeme bavit jen o statistikách, nicméně o ofenzivním útočníkovi řeknou dost.
NHL je úplně někde jinde, ztratilo se tam tolik výborných juniorů... On se určitě neztratí úplně, to je bez debat, jen jsem hodně opatrný co se týče toho přehnaného očekávání. Já jsem na něj sám zvědavý, určitě věřím, že svoje přednosti předvede, občas i svoji genialitu, ale nevěřím, že bude dominovat víc nebo i stejně jako Sid, na to bych si vsadil svou sbírku. Je fakt, že to je první olejář z těch jedniček, který má docela i parametry, no uvidíme. Za mě osobně, i kdyby udělal 70 bodů, tak řeknu, že to divadlo bylo přehnaný. Podle humbuku prostě čekám minimálně nového Sida! Když vezmu co dokázali kolem Yakupova a stačí se podívat dnes, tak jsem jen nohama na zemi.
Krátce k Sugymu - neměj mi to za zlé, ale píšeš tady o něm, jako kdybys seděl vedle něj v kabině. Nebyl si to náhodou ty, kdo nám v jiném tématu pořád dokola cpal, že sledujeme jen západní media a že ty nám přinesou jen co chceme nebo máme slyšet, a že to nemá nic společného s pravdou? Počítám, ž v "alternativních" médiích se o Connorovi moc nepíše, takže čerpáš podobně jako my ze západních médií? Nemůže být tedy tvůj názor zkreslený? Není to jen proto, že jej takto prezentují agenti, média a spol? To, že umí mluvit... ten kluk má přesně naučený věty. Mluví jak kanadský stroj, od 15-ti se připravuje na to, že bude hvězda. Ten má za sebou tolik školeních jak mluvit, že to nemá dohromady naše forum a nikdy mít nebude... Píšeš mezi řádky, ale asi jsou to "západní" řádky že? ;) Já si třeba dokázal trochu udělat názor na Pavla Francouze, chytrý kluk, pracovitý, skromný. Ale když jsem jej viděl naživo, nebyl zas tak úplně skromný. Takže si dovolím raději udělat jen názor na hráče, které osobně znám a vídám je mimo led. Z médií - já osobně - raději ne... ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ale ať se jen blbě nehádáme o něčem, co stejně nikdo z nás neví - když udělá Connor McDavid stejně bodů v první sezóně, jako Sindy Crosby, dám do našeho Group Breaku nad rámec všeho, i bonusového boxu, další box s cenou za 3000,- Kč zcela zdarma, jako výraz toho, že jsem se šeredně mýlil!
Co protistrana? ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Tie píše:krásná kolekce pro fenomenálního hráče
I ty, Brute? :lol:

Ještěže nejsem slavnej, můj podpis vypadá hrozně a hlavně pokaždé jinak :)

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Sázim zuby po dědovi echt gold že bude mít bod na zápas a calder trophy .
jenže pavle rusáci o něm nic nepíšou :angel:
Naposledy upravil(a) SugarRay dne pon 21. zář 2015 22:24:57, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Kolik zubů - to je dost důležitý...

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Nějak tuto diskuzi nechápu.
podle mě je to uměle vytvořená show, ten kluk může být super šikovnej a talentovanej, ale pokud bude mít umetenou cestičku,
bude na něj dřít celá lajna, potažmo celý mužstvo, tak mu budou bodíky naskakovat.
vsadím se že do toho kluka nikdo nepůjde nadoraz, jako to bylo třeba u tzv. potrestání Hertla.
kdyby to mělo být jako svého času u Gretzkyho, že hnusnej faul na něj byl skoro hrdelní zločin, tak nevím....

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Musim se přiznat, že tady nejvíc souhlasim se Sugym. Jako já chápu co píšete o tom mediálním humbuku, reklamě, americké touze po hrdinech která je až úchylná někdy.. nicméně tohle se dá dělat jen pokud máte někoho, kdo ten potenciál má.
Samozřejmě to může dopadnou všelijak, přijde vážný zranění nebo něco jiného.. ale věřim, že pokud bude zdravej, tak tohle bude nejlepší hráč současný NHL - samozřejmě ne hned v první sezoně, ale brzo.
Osobně jsem o něm slyšel poprvý tak 3 roky zpátky, a bylo to v takových superlativech, že jsem si to jméno od tý doby zapamatoval.. takže když se začaly pak objevovat pravidelné "mediální" informace o nové jedničce draftu.. už jsem věděl, že to není jen tak obyčejná jednička..
Osobně si nemyslim, že bude lepší než Gretzky nebo Lemieux (i když Gretzky o Davidovi řekl, že jestli bude někdo lepší než on, tak David.. ale to je přesně ten styl americký reklamy no.. :)), ale myslím že třeba lepší než Crosby by být mohl, aspon tomu věřim.. třeba to tak nedopadne, ale potenciál na to má. Co se týká hráčů jako Hall nebo Jakupov, tak David bude o třídu lepší (rejpnout si musim).. *cl*
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Myslím, že největší pravdu má Veteran... Budou vše hrát na něj, počítám, že přesilovku bude hrát vždy tak minutu a půl... Osobně jsem na něj zvědavý za 3 sezóny. 3 sezóny nejde uhrát skvěle jen s podporou všech okolo. To už musí umět.
Psal jsem to několikrát, jeho talent je jasný. Jestli něco za mořem umí, je to sledovat hráče, celkově je scouting úplně jinde než u nás... Stačí se podívat na jedničky draftu za posledních 10, 15 let. V podstatě skoro nikde se nemýlili. Já se jen vždy směju, když čtu ta hodnocení mladých kluků, kteří neodehráli v NHL ani jednu minutu:-).

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

A o tom to přesně je. Neodehrál v NHL ještě ani minutu a už se o něm píší takové věci. Tohle prostě nemám rád.Až ten hráč něco dokáže,respektive bude dokazovat po delší dobu,tak se může něco takového napsat,ale teď si myslím,že je to ještě hodně předčasné. *bang*

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Myslím si, že když Gretzky řekne, že McDavid je lepší než Crosby a když Stamkos přizná, že už teď na Connora nemá, že to není jen takové tlachání. Navrch jeho hokej je vyspělý, má ohromný přehled, v juniorce dominoval naprosto neskutečně, podobně to dokázaly opravdu jen ty největší ikony NHL, dře na sobě, má to v hlavě srovnané, fyzicky je na tom extrémně dobře.

McDavid budou hvězdou, i v Edmontonu, kde jiní pohořeli, nebo se rozkoukávali postupně. Je to generační talent. A jestli budou hrát všechno na něj? Co na tom záleží, věřím, že on bude ten, kdo posune své spoluhráče kupředu, ne obráceně.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tome, ať už to dopadne jakkoliv, letošní sezóna bude hodně sledovaná hlavně kvůli němu a to přitáhne lidi. Což je dobře. A aspoň se máme o čem bavit ;)
Zprvu se ale tady kritizovala ta série, na tu názor třeba já osobně měnit nebudu, na Connora ho změním rád:-) - i když vlastně já si o něm nic špatného nemyslím :D

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Vždyť já vím, Pavle. Jenom klasicky brzdíš očekávání, aby nenastalo zklamání :) Za diskuzi jsem rád, vo tom to je :)

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

BrianLeetch píše:A o tom to přesně je. Neodehrál v NHL ještě ani minutu a už se o něm píší takové věci. Tohle prostě nemám rád.Až ten hráč něco dokáže,respektive bude dokazovat po delší dobu,tak se může něco takového napsat,ale teď si myslím,že je to ještě hodně předčasné. *bang*
On už to ale dokazuje několik let že je extratřída, o tom to právě je. Zas se nedá všechno posuzovat jen podle NHL, a kdo tam nenastoupil prostě nic nedokázal. Holt mohl být draftovanej až ted no.. chce to taky sledovat nižší soutěže, ti scouti a kluby ví moc dobře, proč je tenhle hráč jednička. Tie to vystihl, je to prostě vyspělý hráč, ten se bude v NHL ted jen zlepšovat!
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

zase je pravda ze kdyz to rekne sam GRETZ, tak to nakou vaahu musii miit...ja si ale osobne jako PAVEL , pockam az ho uvidim .....

a kdyz sou tady takovy superlativa...tak David musi mit minimalne 100 bodu za sezonu !!! jinak je to hovnar ....protze SID THE KID mel prvni sezonku 102..a to mel vedle sebe jen MAARIA...connor tu bude mit RNH,Halla,Eerleho...je to zkratka silnejsi tym nez tehda PENS....kdyz uz to chceme brat podle bodu ....

takze sem zvedavej...ukaze se az na lede ..a nee velkohuby kecy v meeedich :thumbup: :wave:
Patrik Eliáš - 1 275ks

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Mít sto bodů v lize kde vítěz kanadského bodování měl 87, to by byl sakra kumšt. Crosby měl k ruce LeClairea, Lemieuxe, skvěle hrajícího Recchiho a hlavně Palffyho, naprosto geniálního hráče i po třicítce, takže bych s tím srovnáváním zase nebyl tak černobílý.

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

Jo, souhlas, stále jsou to jen předpoklady. Sice vysoký, ale na ledě NHL ještě neukázal nic. Já jsem spíš skeptický, ve 100 bodů nevěřím, to je hodně vysoká laťka. Ale jsem hodně zvědavý, je to i hra pro lidi, určitě to zvedne sledovanost.
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

To jo Pens v tý době zase takový žebráci nebyly , navíc podle mě že měl kolem sebe Maria a další zkušený hráče mu pomohlo mnohem víc než kdyby měl za spoluhráče mladý borce co neví jak vyhrávat , výkonost navíc pořád měly slušnou , ten tým byl celkově na vzestupu .
Je jasný že přesilovky hrát bude a že je budou mít i díky němu hodně dobrý , tam bude sbírat hodně bodů podle mě , ale baví me se tady o talentu , o tom jak čte hru , vede puk , tvoří akce , nahrává , statistiky mě moc v tuhle chvílí nezajímaj , díky tý jeho herní chytrosti mu budou naskakovat to je automatický , mě baví hráči co dokážou přehrávat soupeře genialníma nápadama , přihrávkama a on právě patří do tý kategorie hráčů co tohle umí , to je právě on Gretzky , Mario , o tom celou dobu mluvim.
To se projeví v zápase , to se nedá vyčíst na papíře . Ovečkin je blázen kterej je schopnej udělat sto bodů za sezonu protože má super střelu a nemá pud sebezáchovy , jde do toho po hlavě ale když vidim toho Connora tak to je genius .
Obrázek

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Tie píše:Mít sto bodů v lize kde vítěz kanadského bodování měl 87, to by byl sakra kumšt. Crosby měl k ruce LeClairea, Lemieuxe, skvěle hrajícího Recchiho a hlavně Palffyho, naprosto geniálního hráče i po třicítce, takže bych s tím srovnáváním zase nebyl tak černobílý.
ja se kua vedel ze si nabehnu ze tam este urco nekdo byl :lol: al byl sme linej si to zjistit :D

ale me proste v palici srotuje ze kdyz se tady ohanime ze to rekne sam velkej Wayne a rika se ze bude lepsi nez Crosby a ze prej Stamkos uz to rek saaam...tak sorry...nic jinyho nez 100 bodova hranice me z toho vychazi tak..."ze ji musi" proste udelat...
Patrik Eliáš - 1 275ks

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“