2x Artifacts 14-15, 2x Gold
2x Artifacts 14-15, 2x Gold
Tak po nějaké době zase něco otevřeno
napřed přišel na řadu tenčí z Artifactů:
redemption by měla být Stuart Percy
poté ten tlustější:
Brandon Gormley 24/75
a nakonec Goldy
první kousek:
Keith Tkachuk 06/25
a ted to lepší z prvního balíčku-
Brian Gionta 078/100
Larry Robinson 46/50
druhý balíček:
poté
.
.
.
.
.
.
.
2 kartonky
a mezi nimi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Marian Hossa 1/1
tož já jsem spokojen
vše volné
napřed přišel na řadu tenčí z Artifactů:
redemption by měla být Stuart Percy
poté ten tlustější:
Brandon Gormley 24/75
a nakonec Goldy
první kousek:
Keith Tkachuk 06/25
a ted to lepší z prvního balíčku-
Brian Gionta 078/100
Larry Robinson 46/50
druhý balíček:
poté
.
.
.
.
.
.
.
2 kartonky
a mezi nimi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Marian Hossa 1/1
tož já jsem spokojen
vše volné
Naposledy upravil(a) Johann66 dne čtv 30. črc 2015 18:00:07, celkem upraveno 1 x.
Re: 2x Artifacts 14-15, 2x Gold
Gratulace káámoo.. Ale ten podpis.. noo.. ten se moc nepovedl..:D
DEATH BEFORE DISHONOR
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
jako jedničková karta s nálepkou ? Tohle já prostě nechápu! Nechtěl bych jí vytáhnout!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- tomas78
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
No tak to všichni víme že s tím máš problém že je to nálepka..ale to vadí snad jen tobě...jinak velká Gratulace k 1 of 1 to se netahá každý denMaurice Richard píše:jako jedničková karta s nálepkou ? Tohle já prostě nechápu! Nechtěl bych jí vytáhnout!
Wantlist G X Black Letterman Rookie
http://www.giroux.estranky.cz/
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 321f40f7ea
Dovolil bych si nesouhlasit, taky nemám rád nálepky, tohle je sice jiný případ, protože je to vytažené z balíčku, ale osobně si radši něco připlatím za HARD podpisovku než abych měl podpis na samolepce.
Wantlist:
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=8543
Hraný dres Jaroslava Hlinky a Petra Tona
Nabídka
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=7605
na obyčejnou radovku vyrazej cislo 1/1 nalepí samolepku s podpisem a hned je to cennost? to je hnus... uz važne ty Kanadsko - americky hovada nevedi jak mrvit karty
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
zizomil píše:na obyčejnou radovku vyrazej cislo 1/1 nalepí samolepku s podpisem a hned je to cennost? to je hnus... uz važne ty Kanadsko - americky hovada nevedi jak mrvit karty
to je to co jsem si dovolil říci ve svém předchozím příspěvku. Díky! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
to jsi si dovolil celkem dostMaurice Richard píše:zizomil píše:na obyčejnou radovku vyrazej cislo 1/1 nalepí samolepku s podpisem a hned je to cennost? to je hnus... uz važne ty Kanadsko - americky hovada nevedi jak mrvit karty
celkem by me zajimalo kolik takova karta stoji... ne podle Bible tam jedničkovy karty nejsou ale zajimalo by me za kolik ji nekdo bude prodavat
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
zizomil píše:to jsi si dovolil celkem dostMaurice Richard píše:zizomil píše:na obyčejnou radovku vyrazej cislo 1/1 nalepí samolepku s podpisem a hned je to cennost? to je hnus... uz važne ty Kanadsko - americky hovada nevedi jak mrvit karty
celkem by me zajimalo kolik takova karta stoji... ne podle Bible tam jedničkovy karty nejsou ale zajimalo by me za kolik ji nekdo bude prodavat
byla uvedena tuším, jako druhý hit balíčků hned po sign WG..... Takže předpokládám, že hodnotu mít bude!?
to 1/1 si tam muzes dopsat i sam
No krásně jste to tady pohanili, jen co je pravdu! No což, hlavně že tomu, co otvíral to nevadí. Karta je z nějaké edice ke dni otců, takže nebyla určitě vytažena přímo z produktu Elite. Tam snad variace podepsané řadovky ani nebyla.
nejde o to pohanit to jemu, urcite ma radost ,ale pohanit tu firmu co tohle udelala... takovouhle prasarnu...Hans píše:No krásně jste to tady pohanili, jen co je pravdu! No což, hlavně že tomu, co otvíral to nevadí. Karta je z nějaké edice ke dni otců, takže nebyla určitě vytažena přímo z produktu Elite. Tam snad variace podepsané řadovky ani nebyla.
- SteveRogers92
- Legenda
Raději budu mít kartu (podpisovku) s nálepkou než kartu s retušovaným dresem... Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
- superman66
- Legenda
Gratuluju!! Na nálepky sice nadávat můžem, ale holt je to dneska praxe a žel většina karet je s nálepkami. Je to smutný ale s tím nic nenaděláme. Samozřejmě to nemusíme kupovat, ale když nějakýho hráče sbírám, sám karty s nálepkami beru taky, a nesnižuje to pro mě hodnotu tý karty. Pro každýho sběratele Hossy si myslím že toto by byla paráda, a z těch Goldů to je skvělá trefa Hodně se mi líbí i ten patch Robinsona
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
U me na podpisovkach je nejzasadnejsi jedna vec a to, aby byl podpis na karte jasne videt, coz mnohe hard signed z 90. let a ze soucasnosti (ruzne flashbacky a retro edice) bohužel nemaji. A jak často kritizuji ITG, tak jejich podpisove nalepky jsou mnohdy dost vkusne a citlive do karty nalepeny.
Hossa je hodne v pohode karta:-), zajemci se urcite najdou.
mozna to lidi nepochopili... ja nemam nic moc extra proti podpisum na samolepce... ale podpis na samolepce na karte 1/1 ?? to mě prijde divny... to za tim hracem nemohli dojit a nechat to podepsal primo na kartu? proste me prijde ze chteli udelat kartu 1/1 a tak na ni daj samolepku a razítko to mě prijde jako podvod na lidech
- SteveRogers92
- Legenda
Zette , oprav mě jestli se pletui ale ITg nemá ty nálepky lesklé oproti UD a Paninni, Nemýlim se? Stevezette píše:U me na podpisovkach je nejzasadnejsi jedna vec a to, aby byl podpis na karte jasne videt, coz mnohe hard signed z 90. let a ze soucasnosti (ruzne flashbacky a retro edice) bohužel nemaji. A jak často kritizuji ITG, tak jejich podpisove nalepky jsou mnohdy dost vkusne a citlive do karty nalepeny.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
u mě ta averze k nálepkam vyvrcholila když jsem viděl kartu s podpisem veliké legendy Toronta a celé Nhl Teda Kennedyho, kterého dodnes obdivuji i když není hráčem Habs! .... Zemřel v roce 2009 a v sérii Captain C v sezoně 2011/12 mu najednou vydají kartu s podpisem na nálepce! Pro někoho nic zvláštního, protože těch nalepek má firma hromadu a může si s nima dělat co chce, ale mě to hrozně zarazilo! Blbě se to asi vysvětluje, ale asi tak. Je tam i Maurice Richard, ale to je die cut , tam to beru v pohodě.