balíček stojí 70 korun a je v něm 8 karet.. základní karty mají limitaci do 190 .. paralelky exclusive gold (1:3 balíčky) limitace do 10 .. každá karta má na zadní ražený limit.. ražba je kvalitní, ale dělaná stejným stylem, jak byly dělané limitace dřív u OFS, takže např.: *000140
karty samotné jsou podle mě kvalitativně na dobré úrovni, pěkně ořezané.. z přední strany lesklé, ze zadní strany matné a takové jemné (podobné jako Road to the Cup z Masked Stories).. jinak na přední straně je logo firmy dělané stříbrnou ražbou a nevypadá tak hrozně jako na náhledech ..
když zhodnotím fotky na kartách,tak je to už horší.. fotky jsou podle mě hodně tmavé.. smutné podle mě je, že to se dalo jednoduše doupravit během chvilky.. a ani ten efekt pozadí nevypadá moc pěkně .. jinak ale kartičky nijak neurazí

co se týče plnění balíčků, tak opět česká klasika.. takřka totožné složení dvou balíčků, jeden hráč 2x v jednom balíčku apod.
a tady je můj obsah:
Kempas 3x, Buchtele, Simon, Jank 2x .. Smoleňáka jsem si hned nechal podepsat

doufám, že nevadí, že jsem se tak rozepsal o kartách, ale chtěl jsem Vám tak nějak přiblížit, jaké teda vlastně jsou

krom Kempného a Smoleňáka je vše volné