2x Czech Hockey Team

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2x Czech Hockey Team

Příspěvek od Lukyn55 »

dneska na hokeji jsem ve fanshopu objevil kartičky, které jsme tady řešili před pár dny.. na zkoušku jsem si vzal dva balíčky ..

balíček stojí 70 korun a je v něm 8 karet.. základní karty mají limitaci do 190 .. paralelky exclusive gold (1:3 balíčky) limitace do 10 .. každá karta má na zadní ražený limit.. ražba je kvalitní, ale dělaná stejným stylem, jak byly dělané limitace dřív u OFS, takže např.: *000140

karty samotné jsou podle mě kvalitativně na dobré úrovni, pěkně ořezané.. z přední strany lesklé, ze zadní strany matné a takové jemné (podobné jako Road to the Cup z Masked Stories).. jinak na přední straně je logo firmy dělané stříbrnou ražbou a nevypadá tak hrozně jako na náhledech ..

když zhodnotím fotky na kartách,tak je to už horší.. fotky jsou podle mě hodně tmavé.. smutné podle mě je, že to se dalo jednoduše doupravit během chvilky.. a ani ten efekt pozadí nevypadá moc pěkně .. jinak ale kartičky nijak neurazí ;)

co se týče plnění balíčků, tak opět česká klasika.. takřka totožné složení dvou balíčků, jeden hráč 2x v jednom balíčku apod.

a tady je můj obsah:
Kempas 3x, Buchtele, Simon, Jank 2x .. Smoleňáka jsem si hned nechal podepsat ;)

Obrázek

doufám, že nevadí, že jsem se tak rozepsal o kartách, ale chtěl jsem Vám tak nějak přiblížit, jaké teda vlastně jsou :D
krom Kempného a Smoleňáka je vše volné ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

meda10
Zkušený
Zkušený

Re: 2x Czech Hockey Team

Příspěvek od meda10 »

Dobře ty s tim Smoleňákem :thumbup:

Happer
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Happer »

hodně pěkný :thumbup: a nevíš kde se dají ještě koupit? tím fanshopem myslíš brněnskej?

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

fanshop myslím oficiální fanshop reprezentace ;) .. předpokládám, že se budou dát koupít na fanshop.hokej.cz a pak osobně na stadionech při MS ;) .. jelikož je to nějaká ta limitovaná edice, tak se to podle mě určitě nedostane nikam do volného prodeje třeba v trafikách nebo tak ..

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Když jsem počítal, co by v tom boxu mělo být, tak jsem myslel, že tam bude hodně insertů, protože ty počty karet by znamenaly, že tam bude hromada duplikátů - nevíš jak to je??
Mně to pořád přijde hrozný, hlavně to logo vpředu... ale grafika mi prostě přijde odfláknutá. Totálně.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Tak vetsi kritiky nez tady na foru bychom v republice hledali jen tezko:-). Jsme uz moc rozmlsani, aby nas takovy produkt uspokojil. Mne se to taky nelibi a i kdyz o zadnou kartu nemam zajem, tak jsem rad, ze neco takoveho vyslo.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

mě se ty karty líbí.. to logo vepředu nevypadá vůbec tak hrozně .. alespoň mě tak nepřipadá ;) .. akorát teda ty fotky mohly být světlejší a když už chtěli aby pozadí hráče mělo nějaký efekt,tak mohli vybrat nějakej jinej, todle vypadá trošku divně .. jinak co se týče plnění boxů, tak je to na houby, protože když máš set 49 karet a box obsahuje 200 karet, tak to dopadne tak, že kadžá karta bude alespoň 4x .. jinak to bude hodně limitovaná série, protože když si to člověk spočítá, tak to vychází, že musí být jen 49 boxů, pokud platí ty limitace, které byly prezentovány ;)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ale boxů je výrazně více, právě proto se nad tím pozastavuji.
To logo - klidně grafiku, ale název Moje kartičky??? Strašný...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

pavelbart píše:Ale boxů je výrazně více, právě proto se nad tím pozastavuji
fakt? jak to víš? já ty karty třeba nikde ještě neviděl .. zatím každej kdo otevíral nějakej balíček, tak si ho pořídil v Brně na zápase s Finskem

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak sorry, špatně jsem pochopil jednu větu, měl jsem za to, že je 200 boxů, ale to je moje špatné vysvětlení. POkud je 49 boxů, tak ok, ale box koupit je tak 4 lidi dohromady:-).

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

no to jo.. box si určitě nikdo nekoupí.. už jen kvůli té ceně .. jinakto balení je fakt divný, bborec zase psal na facu že si koupil 5 balíčků a měl tam úplně stejné hráče jako já.. v každém balíčku Kempného, Janka, Buchteleho, Simona, Pláňka .. takže, aby to nebylo zabalené tak blbě, že třeba v jednom boxu jsou furt dokola se opakující hráče.. a v dalším boxu zase jiní hráči ..

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Mně celá ta série přijde divná. Náklad že to nemůže nic vydělat ani zpropagovat, checklist taky takovej zvláštní mišmaš, grafika od nějaký firmy která dělá karty podle šablon,... Nevím co tím autor chtěl přesně říct :eh: . Spíš než klasický sběratelský karty mně to připomíná takový ty balíčky co dostanete v obchodě za nákup v určitý hodnotě.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mě napadlo, zda to nejsou lidi, co dříve dělali pro Vrkoče OFS, myslím tu firmu co dělala grafiku a vlastně vše.
Protože tomu dost věcí napovídá. Hlavně ta limitace, nejstupidnější věc, co jsem na kartách viděl. A grafika by znamenala, že jim odešel grafik a přišel ještě trochu horší:-).

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Je to mozne, Ales Krecl (tady uvedeny fotograf) je z Ostravy a co vim, tak nalosledy fotil sport pro MS denik.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

vzhledem k ceně kterou za licenci chtěla a. BPA je naprosto nemožné aby na tom produktu byli vydavatelé v plusu.
1250 balíčků x 70,-kč to je tržba 87500,- kč.
celé se to jeví jako projekt který je zafinancovaný nějakým jiným způsobem. ;)

je to koncipované jako doplňkový sortiment k prodeji suvenýrů, ze sběratelského hlediska to nemá absolutně žádnou hodnotu.

je třeba to celé brát jako snahu udělat něco pro fanoušky reprezentace, hlavně pro ty co si chtějí hráče nechat podepsat.
že se to někomu líbí, viz Lukyn, tak to mi hlava nebere.

jinak to prosím neberte tak že ten produkt haním, opravdu to nemá co dělat s konkurencí, prostě se mi to jen zdá divný

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

zette píše:Je to mozne, Ales Krecl (tady uvedeny fotograf) je z Ostravy a co vim, tak nalosledy fotil sport pro MS denik.
Aleš Krecl je oficiální svazový fotograf, vázaný mandátní smlouvou

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Třeba se u tohoto produktu taky za 15 let, stejně jako u OFS, dočkáme kvalitní série:-).

papez
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od papez »

Mě to příde jako plivnutí do tváře .Šité horkou jehlou dalo se na tom daleko více zaprcacovat . :sick:

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

autor píše na Facebooku že objednávka byla přímo od pana Střídy

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Nemyslim, ze by to bylo tim, ze to sili horkou jehlou. Kdyz se podivate na vsechny jejich produkty, zadny neni povedeny (ty repre karty jsou snad nejlepsi), takze je to spis tim, ze je tam dost amatersky grafik (otazka, kolik lidi tam vubec je, treba jeden jediny?).
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“