Pan Mokasín

... já si nemůžu pomoct, ten pocit mám už dlouho, ale myslím, že Pájovo balíčky (to co píšu není nic proti nim, je to prostě spíš taková úvaha) lehce křiví náhled na to, co je standard na vytažení z balíčku - samozřejmě je to dáno tím, že na trhu jsou prostě tuny karet (obecně si myslím pěkných), který ale nikdo víceméně nechce pomalu ani zadara, protože většina pokud nevytáhne raketu, tak prostě není spokojená ... osobně jsem přesvědčen, že garance memo nebo auto karty v balíčku do stovky je pořád nadstandart a možnost dělat takové balíčky je prostě dána tím přetlakem o kterém jsem psal ...Majerda píše:Karty moc pěkné...jde vidět že i plnění modrých balíčků není k zahození...
Nijak na tyto balíčky nenadávám jen jsem okomentoval pěkný break. Tvůj názor se mi líbí a myslím že není nijak špatný...samozřejmě nemůžeme tyto balíčky srovnávat s balíčky NHL věhlasných a drahých sérií...taky myslím že garance memo nebo auto karty v balíčku do stovky je pořád nadstandard...Dampa17 píše:... já si nemůžu pomoct, ten pocit mám už dlouho, ale myslím, že Pájovo balíčky (to co píšu není nic proti nim, je to prostě spíš taková úvaha) lehce křiví náhled na to, co je standard na vytažení z balíčku - samozřejmě je to dáno tím, že na trhu jsou prostě tuny karet (obecně si myslím pěkných), který ale nikdo víceméně nechce pomalu ani zadara, protože většina pokud nevytáhne raketu, tak prostě není spokojená ... osobně jsem přesvědčen, že garance memo nebo auto karty v balíčku do stovky je pořád nadstandart a možnost dělat takové balíčky je prostě dána tím přetlakem o kterém jsem psal ...Majerda píše:Karty moc pěkné...jde vidět že i plnění modrých balíčků není k zahození...
... takže abych neplácal obecně, já bych opravdu s plněním spokojený byl a když bych vytáhl toho Mokasína, tak bych skákal dva dvacet
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host