2014-15 Ultimate Collection

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2014-15 Ultimate Collection

Příspěvek od valento3 »

This June, hockey fans will be watching the 2014-15 NHL season wind down with the Stanley Cup Final, but those that collect cards will have something new to bust while watching the action on the ice as Upper Deck is set to release its latest edition of Ultimate Collection.

With an all-new configuration which sees the number of cards per pack increase from four to six, each pack of 2014-15 Upper Deck Ultimate Collection will include one base card and one 2004-05 Retro card along with four autograph or memorabilia hits.

Hockey’s brightest stars will make up the Ultimate Collection base set once again and each card is limited to 299 copies. As usual, there will be plenty of freshman content to enjoy and the Autographed Ultimate Rookies will be split into two levels and numbered to either 99 or 299. Some of these cards will have parallel versions such as Base Set Jerseys (#d to 199) and the Ultimate Rookies Autograph Patch parallel (#’d to 25) that give player collectors an added challenge.

Those that recall the first Ultimate Collection release from 10 years ago (after being called Premier Collection previously) will be happy to see that set’s visually appealing design return with a 50-card bonus set. Like the regular base cards, these will be numbered out of 299 and there will also be cards from a 10th Anniversary Retro Ultimate Signatures series offered once in every four packs plus a Game Jersey edition numbered to 99 along with some limited tag and stick parallels.

There are plenty of new features in Ultimate Collection that will generate some excitement. Obsidian Silver Scripts (1:4) make their debut this season and in addition to the autographs being done on black paper with silver paint pens, there will also be versions with one oversized piece of memorabilia (#’d to 25) or two-player Script Combos (#’d to 10). The lineup has also been bolstered by Rare Materials (#’d to 99 or less), which come in triple patchs, stick and strap editions along with Ultimate Gear (1:4), which also come in four-piece combos or six-piece trios. All of those cards will have extremely limited patch, fight strap, button and stick versions, too, that can be as limited as just one copy.

Returning again this season are Ultimate Signature Masterpieces (1:5), one of the most underrated aspects of last year’s release. As expected, there will be all-new art and they will have gold ink signatures. The original painted cards are also inserted into packs and are one-of-one treasures.

As many have come to expect with Ultimate Collection, the product is loaded up with autographed one-of-one cards featuring NHL shield patches. This time, there will be up to 100 Ultimate Signature Logos or Autographed Rookie Shields. Other hits to watch out for are Debut Threads (#’d to 100), Memorable Materials (#’d to 49 or less) and Ultimate Materials (#’d to 25).

An average 10-box case of 2014-15 Upper Deck Ultimate Collection can expect to find 10 Autographed Rookies, 10 premium autographs (which could include 1/1 NHL Shields), and 20 premium memorabilia hits.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

grande
Veterán
Veterán

Re: 2014-15 Ultimate Collection

Příspěvek od grande »

jako sorry karty hezký ale dávat tam už, bag, štrupny, tréninkový dres,....co bude dál ? ribano ? guma z trenýrek ? ručník ?
Obrázek

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

No, no... Něco mi připadne okopírované. Ty Obsidian Script jsou podobné Marks of Obsidian z 08-09 UD Black. Base je podobná base 06-07 SP Game Used. Jen je tmavší. Pěkná je ta Ultimate Materials. Ale zase ta cena a obsah nejistý.

Obrázek

Obrázek
Obrázek

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Já jsem našel podobnější *fngrs*

2004-05
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Však hej , ta karta se jmenuje i Obsidian takže když nevydaj Blacky tak daly některý tyhle karty do Ice to už taky avizovaly a teď do Ultimate , ty karty jsou super , uplně zabily .
Od toho Lindberga se toho asi moc nedochovalo tak použily asi co se dalo , štulpnu nebo co to je :angel: . To jsou zatim nejhezčí karty OPC Premiere a Ultimate .
Obrázek

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrostik »

Za mna :thumbup: Pacia sa mi, dufam, ze tam bude nejaky ten Lindros :)
Eric Lindros - 3800+ / ???
http://www.chromc.eu/
Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

valento3 píše:Já jsem našel podobnější *fngrs*

2004-05

Valento a nebude ten Subban spíš retro karta? viz popis: "each pack of 2014-15 Upper Deck Ultimate Collection will include one base card and one 2004-05 Retro card...", protože vypadají uplně stejně :) a base karta v těch náhledech zřejmě není, aspoň tak jsem to pochopil já :angel:

Jinak designově karty vypadají parádně, rozhodně mnohem lepší než SPGU nebo SPX, i když poměr cena/výkon bude asi minimálně stejně špatný jako u zmíněných sérií :(
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

karty su to nadherne...som zvedavy ci bude take "nadherne" aj plnenie....alebo to bude opat klasika ze kazdy 20box bude mat nejaky poriadny hitik... ale mne sa karty pacia... :clap:

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

ctu dobre SOCK ????

takze ponozky, to uz je fak kousek ke slipum ;-)
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

mě to hned přišlo, že je to zase retro... mám totiž na té 2004_05 Theodorea :)

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

shark píše:ctu dobre SOCK ????

takze ponozky, to uz je fak kousek ke slipum ;-)
No já doufám, že to má být štulpna :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Jj, určitě to bude štulpna. Nesmíme hned překládat podle jedinýho významu slova co nás naučili někde na základní škole.
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Stulpna neni zas až taková novinka, v kartách HCS byla, nepletu-li se, použita ... jinak Ultimate jsou pro mě nejhezčí karty od UD, vzhledem k ceně a plnění sice boxík nehrozí, ale poked se zadaří nejaká pěkná kusovka a nemusí to být ani top hit, tak budu moc rád... za mě určite :thumbup: a ty Obsidiany naživo budou určitě super

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Ultimate Collection je vždycky nádherná reklama. Ty karty vypadají bomba a já se na ně těším možná víc než na Cupky, Bohužel to plnění je většinou děs, ale fakt se na to rád koukám. :D Snad není karta, kterou bych nepochválil a ani mi nevadí, že už jsem to někde viděl. Každopádně, co mi trošku vadí je to, jak v posledních dvou letech do všech svých produktů cpou to retro. Ano, kdyby to bylo použito jednou za čas, tak je to myslím pěkné oživení, ale teď máme nějaké retro fakt skoro v každém produktu. Mohli by třeba zkusit udělat nějaké nové inserty.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

UD zveřejnily další ukázky karet z Ultimate a koukal jsem na toho Wayna a to je podle mě poprvé co vyjde karta s kusem hokejový tašky , zajímavý ...
Obrázek
Obrázek

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Ne, už tu nějaké byly v artifacts - equipment bag:

Obrázek

Přijde mi to trochu jako blbost...
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

valento3
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valento3 »

Tak ona je v podstatě blbost i jersey, takže je úplně jedno, co do těch karet dávaj. Hlavně, že je to game-worn ...

Netorack
Veterán
Veterán

Příspěvek od Netorack »

Chrostik
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chrostik »

No jo, za chvilu uz budu dat aj vyrazene zuby a podobne :D