Burza Bratislava
Burza Bratislava
Burza v bratislavskom klube Valčík na Podkolibskej ulici sa koná každú druhú sobotu v mesiaci. Uskutoční sa v čase od 8:00 do 12:00. Všetci zberatelia, ale aj hokejoví fanúšikovia sú srdečne vítaní.
Informácia pre záujemcov z iných miest: Vchod do klubu Valčík (susedí s objektom reštaurácie Ricardo-Celentano) je oproti dvojitému cestnému podjazdu pod železničnou traťou smer Žilina, na trase trolejbusu č. 203 na Kolibu, cca desať minút chôdze z hlavnej železničnej stanice mesta Bratislava.
Ak by bolo treba nejaké ďaľšie informácie, som plne k dispozícii.
Informácia pre záujemcov z iných miest: Vchod do klubu Valčík (susedí s objektom reštaurácie Ricardo-Celentano) je oproti dvojitému cestnému podjazdu pod železničnou traťou smer Žilina, na trase trolejbusu č. 203 na Kolibu, cca desať minút chôdze z hlavnej železničnej stanice mesta Bratislava.
Ak by bolo treba nejaké ďaľšie informácie, som plne k dispozícii.
Re: Burza Bratislava
Zajtra tj. 14.1.2012 nás čaka ďalšie stretnutie v Bratislave v klasickom čase od 8:00. Na minulej aj predminulej burze už boli aj prvé "lastovičky" z Brna, tak verím že sa aj zajtra nejaký zahraniční návštevníci dostavia. Tu sú aj nejaké fotky z minula a pozitívnou správou je, že zajtra nie sme v katakombách, ale normálne hore vo veľkej miestnosti, kde sa konali aj megaburzy
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
parádne fotky! vyzerá to tak, že reálne len Bratislava je jediné miesto na Slovensku, kde sa pravidelne konajú burzy
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Beezer ty sa nechystas na burzu zajtra? Alebo ak niekto kto je tu na fore a chysta sa nech napise
Hej Tomáš, je to tak. Pravideľne a vo väčšom množstve sa stretávame len v Blave, ale raz za čas by sa mohlo urobiť aj niečo niekde inde..rád by som dobehol. Inak Ty si v BA na burze už tiež dlhšie nebol..treba prísť, spoznáš veľa nových tvárí a uvidíš aj tie staré
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
nie chalaniská, ako vidíte, (teda asi ani nie:D) trčím momentálne v práci.... Inak premýšľam, že čo mi tam bráni sa ísť do BA pozrieť, veď takého Palina som už aj rok nevidel (alebo aj viac? nejdem nič sľubovať, ale na budúci mesiac by som sa aj hádam ukázal. daj mi ľubo pls potom info, ako to bude vyzerať s účasťou
Neni problém, určite sem budem dávať info a zase nejaké tie fotečky
najblizsia burza v Bratisleve sa kona 12.5.2012 v tom istom klube ako je napisane v prvom odkaze...
Ahoj kdyby chtěl jet někdo na burzu tento víkend (8.12.) do Bratislavy z BRNA!!!! Tak jsou volná místa v autě!!!
INFO: 739 53 14 04 (Tomáš)
INFO: 739 53 14 04 (Tomáš)
Chci se jen informovat, burza je stále druhou sobotu v měsíci ... tedy nyní 9.2.2013? ... Dík
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Byla teď tuhle sobotu 12. takže ta druhá sobota v měsíci asi platí.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
Platí, takže najbližšie toho 9.2. a myslím že sa oplatí prísť, lebo túto sezónu je dobrým zvykom návštevnosť 40 - 50 ľudí, takže atmoška na parádu
- Cedric3003
- Zkušený
Taká otázka: Fungujú stále burzy v BA?
Zbieram karty Tomáša Tatara
ACC: https://lnk.sk/gcos
ACC: https://lnk.sk/gcos
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
Cedric3003: u sousedů na slovenském foru se píše, že burza v Bratislavě je 10. ledna v klubu Valčík od 8-12hod. tedy asi stále se koná pravidelně
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- Cedric3003
- Zkušený
-
- Zkušený
Februárová Bratislavská burza sa bude konať 6.2.2016, klub Valčík, Podkolibská ulica, od 8:00 hod.