PTH Burza: The Last Countdown

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
mapko
Legenda
Legenda

Re: PTH Burza: The Last Countdown

Příspěvek od mapko »

tak daj aspon ten vitazny slogan a pivovar pre ktory to bolo
necak píše:OMLUVA

Opravdu velmi velmi se všem omlouvám, ale jistá událost mi zkřížila plány na zítřek... Před čtrnácti dny totiž jeden náš malý západočeský pivovar vyhlásil soutěž o nejlepší reklamní slogan, tak jsem něco sesmolil a poslal to tam. Opravdu jsem vůbec nepočítal s tím, že bych něco vyhrál. Ale dnes mi volal zástupce pivovaru, že jsem získal hlavní cenu - třicetilitrový soudek vynikající dvanáctky i s výčepem. Jenže cenu si mám oficiálně převzít zítra v poledne (což bylo v propozicích takto předem napsané, ale já s tím opravdu nepočítal a těšil se na burzu). *bang* *bang* Takže mám teď smíšené pocity. Na jednu stranu obrovský smutek, že se ZASE nedostanu na burzu, na druhou stranu ale asi sami uznáte, že burzy ještě budou a nechat si ujít 60 piv... Je to sice pro mě docela Sophiina volba, ale vyhrál chlast. *drink* *drink* VŠEM SE JEŠTĚ JEDNOU MOC OMLOUVÁM a budu se na Vás těšit někdy příště... :wave: :clap:

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

mapko píše:tak daj aspon ten vitazny slogan a pivovar pre ktory to bolo
Snad Ti postačí oficiální vyjádření pivovaru:
Soutěž „Nejlepší slogan PERMON“ má vítěze, je to PETR NEČ se svým komentářem: „ PERMON - poctivý v každé své kapce...“, vyhrává slíbený soudek, zapůjčení výčepního zařízení a může si užít s přáteli pěkný víkend. Výhru si může vyzvednout po domluvě, v sokolovském pivovaru PERMON (areál Kapucínského kláštera). Děkujeme všem za účast, vítězi gratulujeme a v nejbližší době, rozjedeme další soutěž o sud a výčep.
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

ale tam je po domluvě :D :D
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

rmiller píše:ale tam je po domluvě :D :D
To sice jo, ale domluva zněla na tuhle sobotu dopoledne, nejpozději ve dvanáct, a když to bude ve dvanáct, tak to prej bude i s obědem... :roll: Musim se přiznat, že jsem v jednu chvíli myslel i na to, že bych si to vyzvedl v 7 (to byl zase nejdřívější čas) a dopravil se i s tím za Vámi na burzu, ale vlézt do busu z Varů se sudem a výčepem a pak se s nim motat v metru po Praze... :thumbdown:
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

necak píše: a dopravil se i s tím za Vámi na burzu, ale vlézt do busu z Varů se sudem a výčepem a pak se s nim motat v metru po Praze... :thumbdown:
Aspoň by sis pěkně zaposiloval, ale myslím, že než by jsi s ním dorazil na burzu, tak by jsi ho cestou narazil a nic by nezbylo *rfl*
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

Ale zase kdyby si ho vzal tak by ses stal hlavní hvězdou burzy :D
Jinak přijedu zítra taky tak kdo by měl o něco zájem můžete vybírat odsud: http://mira095.rajce.idnes.cz/vymena%2C_prodej/
Sebou vezu jen nějáké náhodně vybrané karty ;)

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Je to tady pánové, za pět hodin startujeme!

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Burza byla absolutně parádní,fotbal venku na umělé trávě super(opět jsem kazil téměř vše co se dalo :) )
Velké poděkování Tiemu a Pavlovi za zorganizování...Tiemu za dobrý oběd (zatím žádné střevní potíže :) ).Panu Hrbkovi za vzpomínkové karty na kluky z Lokomotivu....A všem od kterých mi přibyly karty do sbírek....
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

jo to bych nebyl já abych vždy nepřišel o to co za to stojí *bang* *bang*

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

No nevim kde bych začal :-) Ale prostě to byl dneska zážitek. Má první burza dopadla ještě lépe než jsem si představoval.
A určitě by byla škoda nepokračovat někde jinde. Všechny lidičky co jsem poznal byli super. A jsem za to moc rád *h-s*
Vůbec největší dojem na mě udělali Felipe, Pavel a Tie. Kluci fakt super pokec a Tie děkuju za medovník *drink*
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Vse vam zavidim, ale dorazil jsem z prace ve 12:30 domu do Dejvic, takze uz bych toho moc nestihal. Priste to snad napravim.
Obrázek

Zemli
Veterán
Veterán

Příspěvek od Zemli »

jarosenko píše:No nevim kde bych začal :-) Ale prostě to byl dneska zážitek. Má první burza dopadla ještě lépe než jsem si představoval.
A určitě by byla škoda nepokračovat někde jinde. Všechny lidičky co jsem poznal byli super. A jsem za to moc rád *h-s*
Vůbec největší dojem na mě udělali Felipe, Pavel a Tie. Kluci fakt super pokec a Tie děkuju za medovník *drink*
a já ne? *lgh*

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

*lgh* *lgh* Já jsem věděl, že se ozveš, proto jsem tě nenapsal :P :P Nééé všeci jste byli super. Já bych musel vyjmenovat všechny... Ale třeba s Tiem sem kecal fakt hodně. Představoval jsem si ho úplně jinak a on to byl takové kolík :-D Pavel to je zase bavič a super pohodář. Felipe mě strašně překvapil. Myslel jsem podle reakcí taky, že bude vážnej a místo toho jsem koukal s otevřenou pusou jaký je to šoumen :-)
Jinak Žemli ty jsi měl dost práce s breakováním, tak jsem tě radši moc nerušil, ale za toho Price moc děkuju ;) :thumbup:
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

paradna akcia, paradni ludia, to ma clovek z tych kariet este vacsiu radost ked je zdielana. uz teraz navrhujem, aby sme zrusili privlastok "posledna". velmi rad by som stretol aspon pred vianocami a poker si mozme dat kedykolvek, system je uz vymysleny a odskusany *drink*

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

jarosenko jsem rád, že sem tě mohl osobně poznat a i další E00N, atd... Samozřejmě, že sem rád i viděl staré známe. Hlavně jsem nepoučitelný a teď musím vysvětlovat doma, kde sem nechal tolik peněz. :D Na burze se mi hodl nevyplatí breakovat. Že jo Pavle. :D
Jinak díky všem co dorazili. Byl to zas jeden z těch super dnů. Doufám, že ikdyž to byla poslední PTH, tak jsem se neviděli naposledy. Byla by to škoda.
Obrázek

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

tak já opět nemám slov :D celej den byl super o to lip kdyz nakonec Tieovi puklo srdce a necahl mi tu ultimate Millera :D :D
Fotbálek super ikdyž náš trenér (felipe) mě málem na konci zabil :D a já se nedivim...
Poprvé jsem se střetl s Jarosenkem,Irbem a EOONEM a dalšíma fakt SUPER
Stálice jako Pavel,Felipe,Tie,Mapko netřeba zmiňovat ---
Výtečně jsem si popovídal s panem Novotným šefredaktorem prohockeye... nehorázně ale nehorázně sympatický člověk ...
A perlička na celim dni salát ala Miller :D THANK YOU GUYS *gp* *gp* *thks* *thks*
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

jak to tak tu čtu, tak toho že jsem nejel lituji čím dál víc :thumbdown: budou aspoň fotky?

E00N
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od E00N »

No moje to byla také první burza a je to hodně pěkný zážitek vidět všechny ty blázny utrácející svoje mzdy za malé kartičky , kde je obrazek a par pismenek.

je dobre na vlastni oci videt , ze clovek neni blazen sam :D

+ Pohodový break BTP 10/11
+ Poker
+ Fotbal (první výkop míče u mě natažené tříslo :D)

- Moje cestovka zapomenuta u freddyho v kufru auta mířící směr šluknovský výběžek :D (karty, klíče, peněženka, poker žetony :D)
Panini All Goalies Up Close 71/100
WANTLIST

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Tak ikdyž jsem byl jen prakticky na skok tak burza opět super poznal jsem i nové lidi, ale hlavně musím poděkovat spoustě lidem, kteří mi dovezli kartičky :D a fotbálek ještě, že jsem nehrál stačilo mi ráno, kdy jsem na brank. čáře do prázdné brány trefil tyč *rfl* naše 4goly sdi rozdělily 2 hráči po 2(jeden zapomněl turfy tak hrál v nějakých keckách :D )
Naposledy upravil(a) Irbe dne sob 24. zář 2011 21:45:23, celkem upraveno 1 x.
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Troufnu si říci, že tohle byla nejlepší burza co se týče sestavy a to nesoudím podle obratu ;) - o který se staral hlavně Žemli - akorát ti to sčítám a musím jít vedle do místnosti pro tu velkou kalkulačku...ta normální to nebere...

Jsem rád, že jsem poznal zase nové lidi, Jarosenko, EOON, p. Tlapák (na foru není)...myslím, že tam byla dnes veliká pohoda. Jen mě mrzí a tímto se omlouvám všem, co jsem na ně neměl moc čas, že jsme moc nepokecali. Asi jste viděli, že to fakt nešlo.
Pokud bude zájem o pokračování, třeba na jaře, určitě to podpořím.
Ještě bych rád poděkoval za karty Supermanovi (1/1 AUTO maska z HSHW potěšila ;) ), panu Novákovi, Icheiusovi, Martinu Čepelákovi a tomu basebalistovi :thumbup: . Přijel jsem domu o pár dobrých karet těžší ;)

Na závěr zpráva pro všechny, co dumali nad Panini Luxury - Seguin je AUTO RC Patch, neseškrábnutá redemption se včera prodávala za 120USD ;) Přeji všem pěkný večer a těším se na fotky, Tom určitě nějaká vloží ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Burzy“