2014-15 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
Odpovědět
SteveRogers92
Legenda
Legenda

Re: 14 / 15 - OFS Classic

Příspěvek od SteveRogers92 »

Měl bych dotaz. Bude v druhé sérii nováček a vůbec první zámořská posila Vítkovic brankář Maxwell ? Díky Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Už je nafocený, určitě bude, jak jsem psal v jiném tématu, abych si rozšířil sbírku. ;)

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Tak jsem vzal 2 boxy, byl jsem hodně zvědavý, karty vypadají parádně. Skok dopředu oproti předešlým, plnění inzerty taky v pohodě, paralelky vypadají super, Jersey krásný, podpisovek s výřezem jsem se bál, nakonec to není tak hrozné a vypadá to dobře, Replica Cup jsou pěknou připomínkou úřadujícího mistra. Mrzí mě ale spousta duplikátů a nadprůměrně poničených a error karet, včetně inzertů a i Replica Cup. Chtěl jsem složit kompletní base set, což se díky spoustě duplikátů nepodařilo, navíc je plno base karet poničených, cca 10 karet je mázlých, z toho i rainbow a rookie. U karty č. 67 není lesklé logo OFS. Ty error karty se dají nahradit, i když nevím jak, do Šenova ani do Prahy nejezdím, daleko více mě štvou ty poškozené karty, u base karet hlavně rohy, a to nepočítám lehké ťuknutí, nebo odlepení, toto je jak ze stolu na zem, ale inzerty jako Replica Cup /10 (ta musela spadnout na roh snad z 2. patra), Jersey karta /19 (na té snad někdo posvačil), podpisovka /49 (odrbaná hrana, někdo se zakousl do svačiny nad kartou, někdo přímo do karty), Young Power /99 (padlá na roh), mě opravdu se*ou. Zkazilo to můj dojem z této série a vědět to předem tak si s tím dvoulitrem radši připálím cígo (a to nekouřím). Nemám náladu to prezentovat, takže kdyby někdo něco chtěl, za odvoz to přenechám. (seznam poptávaných karet pošlu do SZ)

P.S.: Pane Hrbku, teď když je tato serie hotová, pohne se nějak podpisový set Staré Gardy HCS? Pořád mi chybí těch 11 karet a nikde jsem žádnou z nich neviděl. Děkuji
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

S těma poničenýma kartama bohužel musím souhlasit... Né že by to bylo nějaké strašné, ale prostě hodně je jich ťuknutých... :(
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Zajímavý...osobně jsem nenarazil ani na jednu "ťuknutou". Jedinou vadou je "rozpixelovanej" Sklenička z Litvínova. o kterým už tady byla řeč...
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Luky píše:Tak jsem vzal 2 boxy, byl jsem hodně zvědavý, karty vypadají parádně. Skok dopředu oproti předešlým, plnění inzerty taky v pohodě, paralelky vypadají super, Jersey krásný, podpisovek s výřezem jsem se bál, nakonec to není tak hrozné a vypadá to dobře, Replica Cup jsou pěknou připomínkou úřadujícího mistra. Mrzí mě ale spousta duplikátů a nadprůměrně poničených a error karet, včetně inzertů a i Replica Cup. Chtěl jsem složit kompletní base set, což se díky spoustě duplikátů nepodařilo, navíc je plno base karet poničených, cca 10 karet je mázlých, z toho i rainbow a rookie. U karty č. 67 není lesklé logo OFS. Ty error karty se dají nahradit, i když nevím jak, do Šenova ani do Prahy nejezdím, daleko více mě štvou ty poškozené karty, u base karet hlavně rohy, a to nepočítám lehké ťuknutí, nebo odlepení, toto je jak ze stolu na zem, ale inzerty jako Replica Cup /10 (ta musela spadnout na roh snad z 2. patra), Jersey karta /19 (na té snad někdo posvačil), podpisovka /49 (odrbaná hrana, někdo se zakousl do svačiny nad kartou, někdo přímo do karty), Young Power /99 (padlá na roh), mě opravdu se*ou. Zkazilo to můj dojem z této série a vědět to předem tak si s tím dvoulitrem radši připálím cígo (a to nekouřím). Nemám náladu to prezentovat, takže kdyby někdo něco chtěl, za odvoz to přenechám. (seznam poptávaných karet pošlu do SZ)

P.S.: Pane Hrbku, teď když je tato serie hotová, pohne se nějak podpisový set Staré Gardy HCS? Pořád mi chybí těch 11 karet a nikde jsem žádnou z nich neviděl. Děkuji
docela zajímavé hodnocení, osobně bych rád ty dva boxy viděl, ne že bych Vám nevěřil, ale rád bych to viděl na vlastní oči.
tolik negativ najednou....

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

jelikož si myslím že by každý zákazník měl za své peníze dostat kvalitní zboží,
chtěl bych Vás požádat aby jste připravil ty dva boxy k reklamaci.
buď to můžeme projednat na pražské burze 6.12., nebo mi napište do SZ svoji adresu v Kolíně a já se zastavím, nemám
to od Českého Brodu zas tak daleko.
díky Hrbek

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Veteran fans hcs píše:jelikož si myslím že by každý zákazník měl za své peníze dostat kvalitní zboží,
chtěl bych Vás požádat aby jste připravil ty dva boxy k reklamaci.
buď to můžeme projednat na pražské burze 6.12., nebo mi napište do SZ svoji adresu v Kolíně a já se zastavím, nemám
to od Českého Brodu zas tak daleko.
díky Hrbek
No takhle by to teda nešlo, už mám domluvené karty!! *rfl* *rfl*
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

já bych to prostě rád viděl a pokud možno to nějak vyřešil.
je to první takový ohlas a chtěl bych ty karty, hlavně ty hodně poškozené vidět a pokud to bude možné je vyměnit, nebo nahradit.

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

worlikk píše:Zajímavý...osobně jsem nenarazil ani na jednu "ťuknutou". Jedinou vadou je "rozpixelovanej" Sklenička z Litvínova. o kterým už tady byla řeč...
U mě jsou mázlí tito: Barinka, Rolinek, Volek (SPA), Machovský (PLZ), Heizer (KVA), Čech (ZLI), Roman (VIT) a již zmíněný Sklenička na base i na Rainbow, ale to tak neřeším, to se stane, že v tom množství si toho člověk nevšimne a dá jí tam. Ale když někdo kartu zničí a pak ji tam dá jako, že nic, to mě mrzí. Stačilo říct "pane Hrbku, ta karta mi spadla na zem" nebo "s tou kartu jsem si uříznul kus salámu, dá se s tím něco dělat?"

To Veteran fans hcs: Kašlete na to, jak píše boliholi, něco už je domluvené a ty poničené karty půjdou jako bonusy, nebo na vyrovnání stability postýlek pro prcky. Jinak jsem psal Pavlovi v SZ z 28. srpna, že tu dám 1494. příspěvek a pak si dám pauzu od karet, burz, ebaye, prostě všeho s tím spojeného (sem tam nakouknu, na SZ nebo emailu a tel. budu samozřejmě pro všechny dál). Takže to už opravdu nemá cenu řešit, ale děkuji za nabídku, vážím si toho, ale záznam nemám, boxy jsou neporušené, balíčky jsem roztrhával růčo bez nůžek. Nikdo mi to nebude věřit a nějaký výslech, jestli jsem ty karty držel po otevření třemi nebo sedmi prsty ani nějakou protekci, jako že si kvůli tomu stěžuji, nepotřebuji. Mějte se tu všichni skvěle já už jdu do pr... postele.

Díky všem a zase někdy *drink*
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

rozhodně jsem nechtěl vyšetřovat kolik prstů jste na otvírání použil.
už jen proto abych tzv. seřval brigádníky a spolupracovníky kteří mohli při balení karty poškodit.
na vzniklé problémy nechci kašlat. chci je řešit

Martas
Opora
Opora

Příspěvek od Martas »

Zdravím.
Neví někdo, kde by se daly v Ostravě koupit balíčky nových OFeSek? Krom na hokeji.

Díky.:)

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Martas píše:Zdravím.
Neví někdo, kde by se daly v Ostravě koupit balíčky nových OFeSek? Krom na hokeji.

Myslím, že balíčky do trafik ještě nešly ... teda podle mých informací. Nechci tady mlžit, ale bylo mi řečeno, že teď se ještě balí boxy aby se pokryly objednávky a pak se vrhnou na balíčky a dvojbalíčky. Kdyžtak Veterán určitě bude mít přesnější info :-)

A jen pro rekaptulaci když jsem si teď projel celý base set - co se týče těch "rozpixelovaných" fotek na řadovkách, jsou to tyto jak psal Luky (8 ks): 3 Barinka SPA, 11 Rolinek SPA, 15 Volek SPA, 30 Machovský PLZ, 56 Čech ZLN, 114 Roman VIT, 148 Sklenička LIT, 172 Heizer KVA. Navíc 133 Štich SLA je na base i paralelkách vzadu "Team Edition" ...
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Uphon píše:

Myslím, že balíčky do trafik ještě nešly ... teda podle mých informací. Nechci tady mlžit, ale bylo mi řečeno, že teď se ještě balí boxy aby se pokryly objednávky a pak se vrhnou na balíčky a dvojbalíčky. Kdyžtak Veterán určitě bude mít přesnější info :-)
Tak v tom případě nechápu co tu bylo před 9 dny psáno... :eh:
Veteran fans hcs píše:Dobrý večer,
k distribuci karet - karty dnes skutečně byly k mání na centrále v Šenově a na pobočce v Praze.
společnost Corfix je do konce týdne rozveze do nasmlouvaných řetězců tabákových prodejen.

Martas
Opora
Opora

Příspěvek od Martas »

vojta píše:
Uphon píše:

Tak v tom případě nechápu co tu bylo před 9 dny psáno... :eh:
Veteran fans hcs píše:Dobrý večer,
k distribuci karet - karty dnes skutečně byly k mání na centrále v Šenově a na pobočce v Praze.
společnost Corfix je do konce týdne rozveze do nasmlouvaných řetězců tabákových prodejen.

Tak zatím asi ještě nejsou, ale aspoň by bylo fajn vědět, kde jsou ty nasmlouvané řetězce tabáku. :D

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Uphon píše: Jako chlapi nevím kam v Ostravě chodíte, ale balíčky OFS se prodávají ve všech trafikách v obchoďácích (Nová Karolina, Futurum, Galerie, Shopping park, ...) nebo třeba v Globusu - ve většině jsou trafiky GECO ... ale viděl jsem balíčky i v obyčejných trafikách nebo tabáku (třeba v Porubě u Zábavního centra Zuzana)
Martas Uphon je tady napsal protože jsem se taky ptal. V GECU v Kauflandu v Zábřehu ale nejsou.
Možná ještě i v Pompu ale to nevím 100%. Každopádně ještě je nikde nemají, krom toho hokeje. Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Omlouvám se ale opravdu nevím jak to s těmi balíčky je.
nevím jak to Corfix distribuje a kdy se v trafikách objeví.
snad to nebude dlouho trvat.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

zatím můžu potvrdit, že ani tady v Brně v sídle Corfixu zatím nic ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

L73
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od L73 »

Jsou čudní na tom corfixu... Dycky aspon v Geco nebo Valmont ty karty byly, nebo v Pompu, ale tedka tady nejen že nejsou nové, ale už nejsou ani staré, maximálně nálepky Panini... :/ Kam to teda do prčic distribujou? Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

tohle musím potvrdit, když jsem se byl ptát v olympii v pompu a gecu, tak mi bylo řečený, že všechny hokejové karty se stáhly z prodeje..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Odpovědět

Zpět na „2014 / 2015“