1x Gold balíček

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 1x Gold balíček

Příspěvek od DaveBrownsound »

Me se zda, ze se to zbytecne moc dramatizuje. Nikdo nerekl, ze to plneni stoji za prd. Ja se treba vyjadril tak, ze z vysledku jsem zklamany, ale ze to bylo jako los do loterie a nejak nastvany nebo podobne v zadnem pripade nejsem. Jestli tu Omerta psal o navratnosti 3/4 urcite, tak jsem na 100% presvedceny, ze meho balicku by ty 3/4 zdaleka nedosahly, ale me to nevadi. Jak jsem psal, vzdyt je to jedno, nikdo to nekritizoval jako ze to nestalo za to. Taky by to vypadalo jinak, kdyby se tu uz vytahlo aspon par tech briliance karet, jsou nadherny. Jasne, ze tu byly i balicky, ktery rozhodne nebyly spatny a majitel treba nejasal, ale to jen proto, ze mu zhasla sance na Jardu, ze by tu nekdo nadaval, to jsem nezaznamenal.

Pavle, nevim, proc bys je nedelal i priste, uspesnost balicku je obrovska, prodali se za 30 minut, prodaji se za chvilku i v druhe serii ;-).

*drink*
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Já bych to Pavle taky neviděl tak, že ty balíčky se nepovedly, nebo že plnění je špatný nebo něco takovýho. Já na ty svý pořád čekám, uvidím zda to pošta dnes už konečně dodá.. tak nevim jak dopadnu,třeba budu pak mluvit jinak :D Asi ta reklama na ty dvě špičkový karty udělala svý, a hodně lidí to koupilo kvůli nim. Asi to bude více lidí vidět jinak, až se rozbalí tady těch 8 balíčků.. i kdyby tam nebyly ty dvě, myslim že nějaký pěkný karty tam budou a když to člověk uváží reálně, tak tyhle balíčky sklamat snad nemůžou. Za cenu 5 balíčků jsem si párkrát koupil box kde bylo absolutní h...o, tady z 5 balíčků vytáhnu x super karet.

Za mě jsou tyto gold balíčky (nebo i ty červený) to nejlepší co se dá na českym trhu koupit co se šance na skvělou kartu i potenciální návratnosti (pokud chce někdo uvažovat tímto směrem). Takže já bych to zatim bral v klidu, uvidíš jak dopadne zbytek a hodnocení na to.. a já bych určitě v tomto pokračoval!!!
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

To Pavel:
Za mně osobně bych si přál, aby jsi v těchto balíčcích pokračoval (a to nejenom v Goldech). Protože jak píše superman, za ty peníze nic lepšího na našem trhu není a ani nebude. Jenom si myslím, že by jsi příště ty NEJ HITY neměl ukazovat. Protože plno lidí si to koupí jenom kvůli tomu a pak jsou jenom na.... pokud tam není. Navíc, když jsi tam dal teďka takový pecky, co si myslíš že tam budou lidi chtít příště...1/1 Gretzkyho minimálně. Prostě ukázat pár skvělých karet, ale to top nechat jako překvapení, takhle jsi to tuším dělal na začátku a to rozbalování bylo o NĚČEM. Teďka každej ví co tam bude a na to se všichni fixujou, a to je podle mně špatně.
Samozřejmě chápu to i ze strany obchodního, kdy to chceš mít co nejdříve prodaný, ale myslím si že utajením TOP karet by tomu jenom prospělo.
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Máš asi pravdu. Napsat třeba jen: 1/1 podpis české hvězdy apod. Možná jo. Ale když je to za 990,- Kč, tak je to celkem dost na to, abys kupoval zajíce v pytli. Ale určitě díky za radu, je to rozhodně k zamyšlení.
Ale zase, když tam nenapíšu, že to je Jágr, tak se to bude prodávat 2 měsíce:-))). To je vyzkoušený - a ztratí to kouzlo, jako je teď, že to mají cca všichni najednou (cca díky poště).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

pavelbart píše:Máš asi pravdu. Jak napsat jen 1/1 podpis české hvězdy apod. Možná jo. Ale když je to za 990,- Kč, tak je to celkem dost na to, abys kupoval zajíce v pytli. Ale určitě díky za radu, je to rozhodně k zamyšlení.
Lidi kupujou " mrtvou myš" v boxu za 2,5 litru a neřeknou ani popel, proč by měli být nespokojeni s jistotou třeba 2 case hitů vůči 30 balíčkům, za cenu 600-1000? + samozřejmě plno dalších skvělých karet...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

Danny
ja sa obavam, ze to tak nefunguje, ten marketing je treba
aspon jednu pecku treba ukazat
je to netradicny produkt a reklamu potrebuje
boxy nie, ti uz su znami
osobne by som si ten produkt nikdy nevsimol kedby tak ta uputavka nebola
lebo 1/1 ceskeho hraca je pre mna slaba motivacia

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Tak boxy jednotlivych serii taky prezentuji sve nejvetsi ryby...

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

zette píše:Tak boxy jednotlivych serii taky prezentuji sve nejvetsi ryby...
jj ale jenom kvůli tomu aby prodali i ten ostatní "šrot".. Nevím jaké jsou náklady boxů, ale pokud bude vyrobeno třeba 5k boxů, ve kterém je 10 balíčků. Jak veliká je šance že chytneš /10 Maria, oproti Pavlovu mininákladu, a v ceně balíčků která asi nebude moc překračovat nákupku všech vložených karet.
Už vidím jak v US udělají takovou minisérii s takovým hitem za $50,- za balíček...:D

A hlavně nesmíme zapomenout na jednu věc, Pavel to dělá PRO NÁS!!

mapko píše:Danny
ja sa obavam, ze to tak nefunguje, ten marketing je treba
aspon jednu pecku treba ukazat
je to netradicny produkt a reklamu potrebuje
boxy nie, ti uz su znami
osobne by som si ten produkt nikdy nevsimol kedby tak ta uputavka nebola
lebo 1/1 ceskeho hraca je pre mna slaba motivacia
No právě že bych to dělal jako na začátku, ukázat semihity a o těch top jenom napsat jenom limit, popř že to je to CUPka a pod. Všichni velice dobře víme co tam Pavel dává, takže se nemusíme bát, že vytáhneme 1/1 nonamerookie, ale vždycky tam bude "superstar" co se zde na fóru sbírá................... teda kromě karet Ray Bourqua :twisted:
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Vsak se nepru, jen konstatuji.

softbalistka
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od softbalistka »

Taky mi nepřipadá, že by tady někdo hanil nápad či plnění těchto balíčků. Jasně, pokud člověk koupí balíček hlavně proto, že chce hlavní tahák série - čili JJ, tak když ho tam mít nebude, tak bude zákonitě zklamaný, že tam nebyl.

Já osobně, kdybych se někdy rozhodla koupit si balíček či balíčky (gold, modrý, červený... nebo jaké všechny barvy má Pavel na shopu :-) ), tak bych byla zklamaná, pokud by v daném balíčku nebylo nic, co by mi pasovalo do sbírky. Takže bych taky napsala, že balíček nic moc. Ale nemluvila bych o nominální hodnotě, ale o přínosu do mé sbírky. A tak to možná myslel i někdo další, co tady svůj balíček, či balíčky, prezentoval jako zklamání. Ale je to pouze můj názor.
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 :-)
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

Zajimava diskuze, ja osbne jsem PRO tyto balicky. Napad je to dobry. Hlavni rozdil mezi boxem napr. Panini a timto balickem je, ze jeden bali vyrobce resp. neznama osoba a druhy bali obchodnik osoba znama. A lidi jsou bytosti lenive a tak je vzdy lehci zkritizovat produkt domaci (v tomto pripade Pavla) nez hledat slozite kontakt na vyrobce v USA. Urcite v tom taky hraje roli urcita rozmazlenost lidi, kdy kazdy doufa v ten nejvetsi hit a kupuje to s vedomim, ze si vytahne to co chce, ale k tomuto produktu se musi pristupovat jako k boxu jen s lepsim plnenim, a teda taky tim, ze karty prosly jiz vicero rukama. Takze v tomhle smeru stojim za Pavlem a byla by skoda, kdyby balicky prestal delat. Na druhou stranu nemyslim si, ze balicky maji pridanou hodnotu jen pro kupujici, ale i Pavel dokaze touto distribuci udat nejake ty lezaky, na ktere se uz jen prasi, ale to je porad lepsi nez noname podpis nejakeho smudli jako hit boxu...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To Neoplex - opět děkuji za podporu.
Ano je to úplně tak jak píše, jen s vyjímkou těchto Gold za 999,- Kč. Kde jsem vysloveně karty střádal už od září, října. A žádná karta (ani base, ani insert) neprošla eshopem. Ale jinak ano, ty série také pomáhají zbavit se množství karet ať už z rozbalených boxů, nebo nakoupených. Hlavně tedy modré balíčky a do červených často používám nějaké lepší karty, které se už na shopu válí dlouho. To bez debat.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Dovolím si taky reagovat. Za mne mohu říct, že Pavlův obchod, alespoň co vím je jeden ze dvou v ČR zabývající se prodejem boxů/balíčků ve větší míře. To že má Pavel i vlastní plnění balíčků a s nadstandartním obsahem pro mne byla velice příjemná novinka na poli sběratelství. Ačkoliv se zaměřuji z nostalgie na karty z let 90 - 95 a tudíž balíčky v ceně gold balíčků pro mne nejsou takové lákadlo, i když je tam 1/1. Každopádně uvítám pokud takových akcí bude více a souhlasím s názorem neohlašovat top karty. Až příjdu na chuť (pro mne) takovým novotám jako jsou Jersey a Patch karty, tak se třeba taky přidám k nákupnímu šílenství. A pro ostatní radu při rozbalování: Počítejte vždy s tím nejhorším a nemůžete být s výsledkem nikdy zklamaní. *drink*

*thks*
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

Kwell
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Kwell »

Chalani, berte to ako lotériu. Nie každý môže vyhrať. V tomto prípade bola šanca 2/30. Myslím že všetci (vrátane mňa), ktorí si kupovali Gold balíčky dufali, že vytiahnu práve Jágrov. A tí, ktorí nemali šťastie tento krát, môžu mať šťastie nabudúce. Čo sa týka Gold balíčkov, za seba môžem povedať, že ak by boli v budúcnosti v ponuke, určite by som šťastie opäť skúsil. :thumbup:

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Docela zajímavá diskuze se tu rozproudila. Já jsem zastáncem toho, aby se ty hity zveřejňovaly a nejen z marketingového hlediska, které je důležité. Žijeme totiž v Čechách a v případě nezveřejnění by se potom mohl někdo ozvat s tím, že vlastně v celé sérii nebyla pořádná karta a Pavel si jenom namazal kapsu.

Myslím, že celá tahla debata je o psychologii otvírání. Každý chce vždycky vytáhnout tu nejlepší pecku a potom ten zbytek v porovnání s ní vypadá jako zklamání. To samé vidíme i u normálních boxů. Loňský ročník byl nabitý super nováčky a každý by chtěl vytáhnout nejlépe McKinnona. Uvedu takový názorný příklad. Někdo otevře SP Authentic a čeká fakt jméno jako McKinnon nebo Hertl, což se nepovede. Místo toho vytáhne na Future Watch duo Ryan Murray, Filip Forsberg a je třeba zklamanej. Přítom, kdyby to samé vytáhl v normální ročníku, tak je maximálně spokojený. Je to vždycky o tom, že každý sní o tom vytáhnout tu nejlepší kartu pokud třeba není sběratelem týmu, kterého kartu vytáhl.

Jinak občas fakt kroutím hlavou nad hodnocením některých breaků. Tam kde bych byl já sběratelsky hodně spokojený, tak otvírající napíše zklamání nebo provar. :D

Heikki091
Opora
Opora

Příspěvek od Heikki091 »

Hans: Já bych spokojený s duem Murray/ Forsberg byl ;) :D

Ale abych nebyl úplně OT, Gold balíčky jsou super nápad a v 2. sérii bych si jeden rád koupil, pokud se na mne dostane. A s tím zveřejňováním, radši bych byl, kdyby to bylo překvapení, co mohu vytáhnout. Představte si, dám příklad z fóra... že takový Hektuur vytáhne toho JJ 1/1, aniž by věděl, že tam něco takového bude. Řekl bych, že by byl na infarkt (ještě víc, než kdyby to tušil) :D
Obrázek

Patric Hörnqvist: 88/416
Nashville Predators: 7??/?
City Lights Jersey: 33/100

https://www.facebook.com/NashvillePredsCZ

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

no jo, lenze Hektuur ani ja si ten balicek nekupim pokial mi nikto nepovie ze tam mam sancu Jagra 1/1 vytiahnut
reklama je lakadlo
inak by som si tie balicky nevsimal a radsej si za tie peniaze kupil karty co chcem, za 150 USD by bola apson jedna super karta :)

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

Taky se připojím se svým názorem i když jsem si žádný gold balíček nekoupil.Myslím si,že ten poměr 2:30 na to vytáhnout takovou pecku nenabízí žádný produkt nikde na světě.Když se dívám na některé breaky třeba The Cup a vidím co tam lidi tahají za 10 000 za kč za hrůzu,tak tady za to je 10 balíčků s šancí na buď 1/1 legendy a budoucího člena HHOF,nebo patch legendy a člena HHOF Mária a Jardy v limitu 5.Ale to vše se již zde psalo.Doufám,že to Pavla neodradí od dalšího pokračování,protože i já si je chtěl koupit,ale než jsem se rozhoupal tak na shopu svítila jedna velká 0....a ještě něco,alespoň to mohu říct za sebe,tak tím případným breakem doslova žiju :-)jsem na foru víc než kde jinde,budím se i v noci zda již není něco nového...a co se týká zda zveřejňovat obsah příštích Gold balíčkú či ne,tak jednoznačně ANO.
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“