2014-15 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 14 / 15
Odpovědět
brezik
Nováček
Nováček

Re: 14 / 15 - OFS Classic

Příspěvek od brezik »

Ty patch a podpisovky jsou naprostá petarda :thumbup: :thumbup: :thumbup: *rfl* *rfl*

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Jersey karty nádhera *cheer* Jak design, tak použitá fotka a její velikost, tak zajímavý tvar výřezu pro memorabilii a hlavně taky rámeček kolem výřezu - což se může zdát jako maličkost, ale už jsem viděl hodně jersey karet, které rámeček kolem výřezu neměly a úplně to tu kartu zkazilo. Takže palec nahoru.

U podpisovek je první dojem trochu zklamání. Ten vložený podpis do karty ala ITG tu kartu celkem kazí. Zvlášt když to někdo přetáhne a je ten podpis potom "useknutý" (Ačkoliv z logistických důvodů celkem chápu, že to je určitě mnohem schůdnější varianta, než mít vše jako redemption, což je zlo :D ) Rovněž velikost místa na podpis a velikost fotky je trochu v nepoměru, ale jak je vidět z náhledů, i tak se najde asi spousta borců, co se do toho rámečků nedokázali vlézt a své podpisy přetáhnuli přes kraje. :D

Nevím jestli je obtížné něco takového sehnat, nebo jak je to finančně nákladné, ale možná by vypadalo fajn, kdyby místo aršíků hráči dostali na podepsání průhledné nálepky (viz NHL), které by byly třeba o kousek menší a mohla by být na kartě větší část fotky hráče.

Ale uvidíme potom na živo.

Johann66
Veterán
Veterán

Příspěvek od Johann66 »

tak jak tyhle karty vidim a kdyz uz mame Olomouc v extralize, tak asi take podlehnu :thumbup:

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Molda píše:Jersey karty nádhera *cheer* Jak design, tak použitá fotka a její velikost, tak zajímavý tvar výřezu pro memorabilii a hlavně taky rámeček kolem výřezu - což se může zdát jako maličkost, ale už jsem viděl hodně jersey karet, které rámeček kolem výřezu neměly a úplně to tu kartu zkazilo. Takže palec nahoru.

U podpisovek je první dojem trochu zklamání. Ten vložený podpis do karty ala ITG tu kartu celkem kazí. Zvlášt když to někdo přetáhne a je ten podpis potom "useknutý" (Ačkoliv z logistických důvodů celkem chápu, že to je určitě mnohem schůdnější varianta, než mít vše jako redemption, což je zlo :D ) Rovněž velikost místa na podpis a velikost fotky je trochu v nepoměru, ale jak je vidět z náhledů, i tak se najde asi spousta borců, co se do toho rámečků nedokázali vlézt a své podpisy přetáhnuli přes kraje.

Nevím jestli je obtížné něco takového sehnat, nebo jak je to finančně nákladné, ale možná by vypadalo fajn, kdyby místo aršíků hráči dostali na podepsání průhledné nálepky (viz NHL), které by byly třeba o kousek menší a mohla by být na kartě větší část fotky hráče.

Toto je presne mmoje rec!!! :thumbup: u podpisovek me mrzi mala fotka a klubove logo - ktere tam neni :( Ale jersey to je Naaaaadhera!!! Jen doufam ze nebudou zbytecne tluste :) u tech patch se to da pochopit ale jersey by mohli byt jako vzdy..
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Molda píše:Jersey karty nádhera *cheer* Jak design, tak použitá fotka a její velikost, tak zajímavý tvar výřezu pro memorabilii a hlavně taky rámeček kolem výřezu - což se může zdát jako maličkost, ale už jsem viděl hodně jersey karet, které rámeček kolem výřezu neměly a úplně to tu kartu zkazilo. Takže palec nahoru.

U podpisovek je první dojem trochu zklamání. Ten vložený podpis do karty ala ITG tu kartu celkem kazí. Zvlášt když to někdo přetáhne a je ten podpis potom "useknutý" (Ačkoliv z logistických důvodů celkem chápu, že to je určitě mnohem schůdnější varianta, než mít vše jako redemption, což je zlo :D ) Rovněž velikost místa na podpis a velikost fotky je trochu v nepoměru, ale jak je vidět z náhledů, i tak se najde asi spousta borců, co se do toho rámečků nedokázali vlézt a své podpisy přetáhnuli přes kraje. :D

můžu jen dodat, že je to zase o ochotě hráčů a o trpělivém vysvětlování proč a jak se mají podepsat.
měli jsme u každého týmu nějakou tu rezervu, kdyby se našel nějaký extrémní přetahovač a věřte nebo ne našli se :)
je pravda že jsme dlouho zvažovali jestli podpis na samolepce, nebo podpis vložený dovnitř.
nakonec vyhrál ten styl pana Price z dob kdy ještě jeho karty byly špička.
netvrdím že výsledek je úplně super, ale doufám že do budoucna, pokud se karty budou sběratelům líbit, všechny mušky vychytáme. máme slíbenou pomoc i od Máry Černoška a jeho rozvíjející se hráčské asociace.

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

A chtel bych se zeptat, u sparty je pouzit originalni zapasovy dres (nemyslim hrany jen originalni napr z fanshopu) :D ???
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Trošku rozvinu dotaz boliholiho - jersey karty mají název "team replica", ale jak je vidět z fotografií o výrobě, Sparta má zápasový dres. Takže jaké dresy byly na výrobu použity? Fanshop, gameworn, dodávaly dresy samy kluby?

Jersey karty jsou opravdu nádherný. Ano, je tam inspirace něčím, dokonce i přiznaná, ale pokud z toho vyjde něco pozitivního, tak proč ne? Autograph taky nejsou špatný, možná že v porovnání s těma jersey vycházejí mírně slabší (zajímavé by byly reakce, kdyby autograph karty byly představeny ještě před jersey, to už ale nikdy nezjistíme :) ), ale tady to chce asi čas. V porovnání s tím, co vycházelo od OFS doteď - zmatečné limitace, hromada nepodepsaných karet, ražba limitace,... je to nebe a dudy. Je potřeba si kluby nejdřív převychovat, že nejde opravdu o žádnou sranda akci, ale seriózní záležitost, a třeba to brzy s panem Hrbkem coby instruktorem pochopí. Zatím je potřeba hledat kompromisy.

A poslední věc - budou se prodávat i celé case? Případně s kolika boxy?

Děkuji!
Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

boliholi píše:A chtel bych se zeptat, u sparty je pouzit originalni zapasovy dres (nemyslim hrany jen originalni napr z fanshopu) :D ???
každý klub byl osloven a každý věnoval nebo odprodal dres, jaký uznal za vhodný.
můžu říci že některé týmy mají i zápasové dresy pomalu stejné jako fanouškovské repliky.
všechny dresy jsou repliky, je to tím pádem uvedené i v názvu.
jediná výjimka je Sparta, kde jsem osobně ukecal dres připravený do hry, konkrétně Dušana Žovince.
jelikož není hraný má stejnou hodnotu jako ostatní, jen jsou karty z něj vyrobené luxusnější.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

DzEjDy píše:Trošku rozvinu dotaz boliholiho - jersey karty mají název "team replica", ale jak je vidět z fotografií o výrobě, Sparta má zápasový dres. Takže jaké dresy byly na výrobu použity? Fanshop, gameworn, dodávaly dresy samy kluby?

Jersey karty jsou opravdu nádherný. Ano, je tam inspirace něčím, dokonce i přiznaná, ale pokud z toho vyjde něco pozitivního, tak proč ne? Autograph taky nejsou špatný, možná že v porovnání s těma jersey vycházejí mírně slabší (zajímavé by byly reakce, kdyby autograph karty byly představeny ještě před jersey, to už ale nikdy nezjistíme :) ), ale tady to chce asi čas. V porovnání s tím, co vycházelo od OFS doteď - zmatečné limitace, hromada nepodepsaných karet, ražba limitace,... je to nebe a dudy. Je potřeba si kluby nejdřív převychovat, že nejde opravdu o žádnou sranda akci, ale seriózní záležitost, a třeba to brzy s panem Hrbkem coby instruktorem pochopí. Zatím je potřeba hledat kompromisy.

A poslední věc - budou se prodávat i celé case? Případně s kolika boxy?

Děkuji!
case to je otázka, prime verzi Jersey karty, nebo podpisovku lv2 bychom garantovat mohli na určitý počet boxů a z toho vygenerovat počet boxů v case. zkusím to spočítat a nějaké garance vymyslet.
každopádně systém přípravy balení zaručí že se karty nebudou, hlavně ty lepší, opakovat při odběru určitého počtu boxů.
jak ale zaručit že když nějaký větší odběratel pořadí boxů nepřehází už jen opakovaným naskladňováním

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Když jsem viděl ty fotky tak jsem si říkál,: Veliký kus dresu malý otvor a oni to dají na ležato?! Naštěstí na další fotce tomu tak nebylo za což jsem byl rád. Ten kousek dresu je akorát tak veliký aby to vyplnil takže pecka. Redemption u Hradce a Vítkovic, zrovna Vítkovice *bang* :D Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Obrázek

Obrázek

Obrázek

chtěl bych jen ukázat jak taky můžou vypadat prime verze Jersey karet, nemusí jít vždy jen o švy.
karta musí být něčím zajímavá a na dresu neopakovatelná :)

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Nejprve to podstatné - karty super, můj pohled na věc tak nějak vystihl Uphon, taky se těším, až se mi dostanou do ruky :thumbup:

a teď dvě drobné poznámky na okraj spíše akademického charakteru, které určitě nic nezmění, jenom já se vykecám ...
- dresy - opravdu je vidět, že naše kluby jsou na tom hodně špatně, když by je slovy "jeden" zápasový dres, dají-li se tak ty plakátovací plochy ještě vůbec nazývat, (ke všemu případně i zaplacený) finančně položil, prostě zájem o fanouška, nedej bože takového, který nesedí ve VIPce, opravdu na prvním místě ... říkám si, že při troše snahy (myšleno směrem k těm klubům) by stačilo i tu repliku "ohrát" na jednom tréninku a hned by to bylo pro ty karty o něco lepší, ale to bychom asi po našich hvězdách chtěli ve vztahu k fanouškům fakt asi moc ...

- no a podpisy - nejprve jsem si k poznámce p. Hrbka o vysvětlování říkal, co je na tom proboha k vysvětlování uzpůsobit podpis dané ploše, to by snad mohl pochopit každý, ale pak jsem si vzpomněl na některé kolegy(ně) v práci (podotýkám že vysokoškolsky vzdělané), kterým taky nestačí vymezené pole pro podpis v záznamových listech a spotřebují třeba tři čtyři na svůj umělecký autogram (i když musím "uznat", že proti prostoru na kartách asi přece jen menší), tak mám v tomhle pro hokejky pochopení a vím, že to prostě po některých chtít nemůžu ;)

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

jinak jestli chápu správně, tak jsou jersey ělané tak, že né, že by třeba na jersey kartu Lešky byl použit jeho dres (klidně replika z fanshopu) a na Čajánka druhý dres, ale pro všechyn hráče z jendoho týmu je použit jeden dres, který nakonec mohl nést jmenovku úplně někoho jiného ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

No na 99% bych řek že jo, když to neni origo tak neni důvod dělat těch dresů víc :D

Ale stejně ta ochota těch klubů je běs :D Eště když se za to nabídne finanční náhrda a oni vám daj stejně kus hadru ? dyť co je za problém ten objednanej dres pro karty navlíknout hráčum na 1 zápas ??? Když to budou totožný dresy tak v čem je problém ??? Pak by hned ty karty byly o dost zajímavější !!!

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

já nechcu kritizovat.. ale přijde mi to divný prostě do jersey karet tří různých hráčů použít jeden dres .. pokud to tak u OFS funguje celou dobu, tak je to něco jiného.. ale já si třeba osobně myslel, že ty jersey karty, ikdyž jsou dělané z fan dresů, tak jsou vždy s jemnovkou toho daného hráče.. že je to alespoň trošičku možné brát jak dres toho hráče :D
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Tak jak to dělali OFS doteď radši nemluvit :D Třeba u Kladna 1 fan dres použili do 1 karty 10/11 OFS plus, do 2 karet 10/11 OFS Premium (double jersey !!!) a hlavně eště do 12/13 OFS plus do 2 karet !!! kdy už ,ělo Kladno jinej název týmu, úplně jiný dresy a ty hráči (Pleky + Tlustý) ani v takovym dresu za Kladno nikdy nehráli !!! :D

Mě to teda přijde úplně jedno, buď je tam dres hranej a nebo ne a v tom případě je mi úplně jedno jestli se tam daj kousky z jednoho / tří / deseti dresů, nebo nějakej manfactured patch. Prostě hraný to neni, tak je to jedno, aspoň já to tak beru.

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Steven Hockey Cards píše:Prostě hraný to neni, tak je to jedno, aspoň já to tak beru.
Přesně. A navíc fan dresy jdou určitě koupit aji beze jména na zádech. Prostě je to dres toho mančaftu a ten se rozstříhá do karet toho mančaftu.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Veteran fans hcs píše: chtěl bych jen ukázat jak taky můžou vypadat prime verze Jersey karet, nemusí jít vždy jen o švy.
karta musí být něčím zajímavá a na dresu neopakovatelná :)
Tak to je fakt luxusní, mít všechny 3 pohromadě, to by byla paráda *cl*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Lukyn55 píše:já nechcu kritizovat.. ale přijde mi to divný prostě do jersey karet tří různých hráčů použít jeden dres .. pokud to tak u OFS funguje celou dobu, tak je to něco jiného.. ale já si třeba osobně myslel, že ty jersey karty, ikdyž jsou dělané z fan dresů, tak jsou vždy s jemnovkou toho daného hráče.. že je to alespoň trošičku možné brát jak dres toho hráče :D
Lukyne, vždyť je to už v tom názvu, Týmová replika dresu.

brezik
Nováček
Nováček

Příspěvek od brezik »

Steven Hockey Cards píše:No na 99% bych řek že jo, když to neni origo tak neni důvod dělat těch dresů víc :D

Ale stejně ta ochota těch klubů je běs :D Eště když se za to nabídne finanční náhrda a oni vám daj stejně kus hadru ? dyť co je za problém ten objednanej dres pro karty navlíknout hráčum na 1 zápas ??? Když to budou totožný dresy tak v čem je problém ??? Pak by hned ty karty byly o dost zajímavější !!!
Naprostý souhlas *cheer* Já dostal dres po zápase s Jaroslavli od Jardy Balaštíka a to se doslova vlnil vzduch jaky to byl smrad :D to by OFS muselo nakoupit haldu pracích prášku a oprat ty dresy a cena za box by byla někde jinde :D

Odpovědět

Zpět na „2014 / 2015“