CZ/SK Megaburza 2014

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
xmkrejci
Veterán
Veterán

Re: CZ/SK megaburza

Příspěvek od xmkrejci »

smiesek píše:jleda čekat jak hladový pes, co se objeví na prodej na internetu v aukcích :(
ale protoze se tady na foru odsuzuje prave takovyhle "preprodej", tak vzhledem k tomu, ze burza je z drtive casti pro uzivatele fora, tak bych na to moc nespolihal :)
Obrázek

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

No nevím jestli je to tou vysokou teplotou, ale jsem z toho loga tam jsem celkem zmatenej :lol:

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

taky si teď říkám, jestli se nakonec použilo logo původní od OFS nebo to tvoje Matěji :D .. jinak jsem moc rád, že nakonec je kompletní seznam :thumbup: .. co mě mrzí je, že ikdyž je to brněnská akce, tak tam není alespoň jeden brněnský hráč na podpisovce ..ale chápu, že hold nezbyli žádní navíc ..
Naposledy upravil(a) Lukyn55 dne pon 08. zář 2014 18:54:58, celkem upraveno 1 x.
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

smiesek ty loga určitě popletl, to naše je trochu jiné :),

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

fajn mít seznam toho co je a co neni !

Tak mě napadá, našlo by se nás dost sběratelů extraligovejch (i když Kladýnko už je v 1. lize *cry-a* ) týmů aby sme se třeba domluvili na nějakej GROUP BREAK těhle balíčků a každej by měl svuj tým, tim se myslim si docela zvyšuje šance na sesbírání a taky se omezuje počet přebytečnejch karet. co vy na to ???

když se kouknu nahoru tak už tu píšou zájemci o TŘINEC, LIBEREC, ZLÍN . Já bych vzal KLADNO a na další týmy jako SPARTA , PARDUBICE , VÍTKOVICE atp se taky určitě někdo najde

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Steven Hockey Cards píše:nějakej GROUP BREAK těhle balíčků???
Když se nějak domluvíme, tak jsem určitě pro...samozřejmě s jasnou volbou týmu :angel: *cl*
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

tak to je jasný , dělat u tohole nějakej draft, losování atp. je nesmysl... prostě rozebrat aspoň 7 týmů s tim že každej by si pak přibral eště 1 a v tomhle počtu se to dá myslim v pohodě zralizovat. Na všech 14 týmů se určitě nedomluvíme, ale 7-10 je myslim reálný

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Já bych do toho taky určitě šel! Je to super nápad, ale jen je potřeba najít někoho kdo by to zorganizoval...

tomas78
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomas78 »

A co když bude víc zájemců o jeden tým? :think: Mě je sympatický Třinec takže by jsme byly min.dva co jsem četl...

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

jen se zeptám.. proč dělat nějakej group brejk? .. když si můžu koupit pár balíčků a pak povyměňovat s ostatními ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Lukyn55 píše:proč dělat nějakej group brejk?
když si koupim pár balíčků tak můžu mít smůlu a nachytám tam sběratelsky neatraktivní týmy, který nikdo chtít nebude a když budu chtít vyměňovat budu kupovat další balíčky ... Cenově mi ten group break přijde výhodnější a při většim počtu balíčků se i zvyšuje pravděpodobnost kompletace toho a onoho týmu

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Já jsem taky pro old school měnění :) Pár paklíků pořídím. S group breaky je to nějaká nakažlivá móda :)

Jinak se už moc těším, věřím, že to bude luxusní akce!

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

pokud by byl group break, tak bych se ráda zúčastnila.

Co se týká loga, nic jsem nepopletla, pouze jsem vložila nějaký obrázek k článku, nic jiného mě nenapadlo a nechávat čistě text, no řekněte sami, to nikoho neupoutá :eh:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Tie píše:Já jsem taky pro old school měnění :)
Určitě chápu tvuj postoj, že má měnění svoje kouzlo. Ale ty se na to spíš koukáš jako na zpestření, že si třeba koupíš pár balíčků vyměníš pár karet za tobě sympatičtější hráče a tim končíš. Ale pro ty co maj jako hlavní sbírku nějakej tým ELH tak hlavní cíl je sesbírat všechny ty karty svýho týmu a to podle mě je daleko pravděpodobnější při GB.

Když dám příklad, tak třeba při obsazení GB 10 lidí se vezme 20 balíčků. tj. jeden zaplatí 120,- a máš z toho cca 8 karet svýho týmu a seš myslim si jako sběratel ELH maximálně spokojenej... No a nebo druhá možnost je, že si koupíš sám za sebe za 120,- 2 balíčky, tam vytáhneš Chomutov, Hradec atp. (týmy který nikdo moc nesbírá) a těch 8 karet svýho týmu z toho nikdy nepovyměňuješ. toť můj pohled na věc

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

tak zatim jsem s prahy na "jistotu" sam, a mozna 2-4

tj pokud se nikdo urcite neprida rad se nekam prifarim, jet autem sam mi prijde neefektivni
nejradsi bych na to zalozil vlakno z prahy na burzu do brna, jen nevim jestli by to nekomu nevadilo
pac resit to tu mezi dalsim povidanim je velmi neprehledne
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Taky třeba proto, že někteří prodejci budou třeba za ty karty chtít majlant... všechny karty v "setu" jsou x/3 nebo x/4...
A jak psal SHC - "GB 10 lidí se vezme 20 balíčků. tj. jeden zaplatí 120,- a máš z toho cca 8 karet svýho týmu a seš myslim si jako sběratel ELH maximálně spokojenej..."
Aby za těch 120,- pak nestála jedna karta! ;)

grande
Veterán
Veterán

Příspěvek od grande »

vojta píše:
Taky třeba proto, že někteří prodejci budou třeba za ty karty chtít majlant... všechny karty v "setu" jsou x/3 nebo x/4...
A jak psal SHC - "GB 10 lidí se vezme 20 balíčků. tj. jeden zaplatí 120,- a máš z toho cca 8 karet svýho týmu a seš myslim si jako sběratel ELH maximálně spokojenej..."
Aby za těch 120,- pak nestála jedna karta! ;)

a jakou máš jistotu, že v těch dvaceti balíčkách budeš mít těch 8 karet svého týmu ??? ... řekl bych, že asi tak stejnou jako když si za těch 120,- koupíš dva balíčky (jasně to máš o fous menší)

dělat GB u expo karet je podle mě divný :D *hammer*
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

grande píše: a jakou máš jistotu, že v těch dvaceti balíčkách budeš mít těch 8 karet svého týmu ??? ... řekl bych, že asi tak stejnou jako když si za těch 120,- koupíš dva balíčky (jasně to máš o fous menší)

dělat GB u expo karet je podle mě divný :D *hammer*
Jistotu nemám, ale vzhledem k tomu že by se group break dělal asi jen logicky u týmů s největším zastoupením, tak tam určitě se asi něco najde! A navíc psalo se - cca 8 (cca = ASI) ! *hammer*

Každý má k tomu jiný názor. Pro tebe, když nesbíráš/nekompletuješ žádný extraligový tým (mohu se plést, třeba ano :D ), tak to může být divné. Ale většina extraligových sběratelů třeba na burze nebude a tak by bylo proto lepší udělat group break.
Protože po burze karty buď budou chodit za "rakety" nebo nebudou k sehnání... (můj názor)

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

bude se delat nejakej GB nhl karet? pridam se a beru sharks :D
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

czerwynka
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od czerwynka »

Kdyby byl nějaký GB OFS, tak bych do toho taky šel. Jen nevím, jak se dělit s více zájemci o jeden týmviz. Třinec?Taky mám v plánu si pár balíčků zakoupit. Tak uvidíme :D

Odpovědět

Zpět na „Burzy“