SP Authentic 2013/14

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2014.
Odpovědět
Tkachuk007
Veterán
Veterán

SP Authentic 2013/14

Příspěvek od Tkachuk007 »

Pro radost jsem si chtěl rozbalit box nových SP Authentic. Box slibuje tři "hard" podpisy :thumbup: Hlavní lákadlo tohoto produktu jsou podepsané kartičky nováčků Future Watch. Chtěl jsem vytáhnout nejlépe Mackinnona nebo Hertla, ale to se nepovedlo :( I tak jsem si rozbalovačku užil a jsem spokojený. Myslím si, že box byl plněním lehce nadprůměrný :thumbup:

Jdeme na to. Box obsahuje 20 balíčků po pěti kartách.
Celkem jsem vytáhl:
80 řadovek
4 podpisovky :thumbup: (garantovány jsou 3)
3 Future Watch nepodepsané (garantovány 2)
14 insertů

Balíčky 1 - 4

Future Watch Dougie Hamilton potěšil, jedno z těch lepších jmen v checklistu :thumbup:

Obrázek

Balíčky 5 - 8

*cheer* z pátého paklíku na mě vykoukl Patch Jonas Hiller limit 059/100 a Future Watch Phillip Grubauer *cheer*

Obrázek

Balíčky 9 - 12

v desátém balíčku byl třetí podpis a to jsem si říkal "tak, půlka boxu rozbalena a podpisovky mám za sebou" :(

Obrázek

Balíčky 13-16

nic moc, jsem moc namlsanej :P

Obrázek

Balíčky 17 - 20

hurá, přeci jen ještě jedna podpisovka *cheer* z posledního balíčku karta:
SP97 Brad Marchand - Boston Bruins (Group C 1:350 packs) 2012-13 SPA Update - 1994-95 SP Retro Die Cut Auto Parallel

Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Re: SP Authentic 2013/14

Příspěvek od vodry22 »

Pěknej box, ten Hiller je krásná karta, ale ono i ten Marchand naživo bude vypadat dobre. Dneska mi přišli nějaký L.A. Kings z group breaku a ty karty jsou moc povedený. Dobry je, ze v každým balíčku je nejakej insert, podpis, proste něco krom base karet.

marty80
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od marty80 »

Designove se mi karty moc libi :thumbup:
A boxik myslim opravdu nadprumerny :thumbup:

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Mně osobně se třeba mnohem víc líbily loňský auto patche, ty byly dokonalý. Tyhle letošní jsou spíš SPx, možná i něco z The Cup nebo Ultimate. Ale obsahově určitě velmi vydařený boxík! Mně trošku vadí, že se vytrácí taková ta čitelnost jednotlivých produktů. Skoro do všeho teď dávají různý updaty, série se prolínají jak typově, tak i ročníkově. Myslím že za pár let budou v checklistech pěkný zmatky.
Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

DzEjDy píše:Mně osobně se třeba mnohem víc líbily loňský auto patche, ty byly dokonalý. Tyhle letošní jsou spíš SPx, možná i něco z The Cup nebo Ultimate. Ale obsahově určitě velmi vydařený boxík! Mně trošku vadí, že se vytrácí taková ta čitelnost jednotlivých produktů. Skoro do všeho teď dávají různý updaty, série se prolínají jak typově, tak i ročníkově. Myslím že za pár let budou v checklistech pěkný zmatky.

v tomhle mas pravdu, třeba RA ty se mi nelíbí už jen kvůli tomuhle, ale třeba za update classics signatures v contenders jsem zas rad. Treba ale například artifacts mam rad kvůli tomu, ze je tam jasne dany co budes mít, když breakujes víc boxu mas všechny karty stejný a ne každou jinou. Jedno pozitivum to ale stejně má. Kupoval jsem podpisovku Andyho Mooga za Oilers z tehlech SP authentic označenou jako retro vkládanou 1:2000 balíčkům nebo tak nějak a cena byla super. A když někdo chce pěknou kartu podepsanou například toho Mooga za Oilers tak je tu tahle moznost a nemusim utrácet velký penize. Alespon co jsem koukal za kolik ty karty chodí.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

Gratulace, myslím že poměrně slušně plněný boxík, pro mě osobně nejhezčí karta Hiller !!!!!!!!
Jenom škoda, že nebyl Mrázek nebo Hertl !!!!!!!!!

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ten Hiller peckovej patch. Sice nic moc jméno, ale jsou 2 až 3 auto patche na case, takže celkem trefa. To samý podepsaný Marchand. A Hamilton taky neurazil určitě...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Z mého pohledu nadprůměrný "Bostonský" box :), a pro mně ještě doplněný skvělou momentkou Raye :thumbup: . Ten patch taky paráda, tuším jsou 3-4 na case jestli se nepletu, ale dohledávat se mi to nechce...
Lepší by to bylo už jenom v případě že by jsi vytáhl Hetlíka, nebo MacKinnona.

Jinak se mi letošní SPA líběj v jejich rozmanitosti, jak už někdo psal, v paklíkách nejsou jenom "bejsky". Ovšem palec dolu dávám za "DALŠÍ PRODUKT" kde jsou retro karty :thumbdown: To jim došly nápady, nebo konečně zjistily že "nový" dizajny stojej u většiny produktů za starou bačkoru a tak začínaj samy sebe vykrádat a dělaj z toho inserty??....to si mohly odpustit. A když už, tak s retro hráčema, protože opravdu nechápu co dělaj na retro kartách dvacetiletý hráči...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Jojo, patch Hillera byla karta navíc, která ten box obohatila.
Já jsem příznivcem update karet z předešlých ročníků a moc se mi líbí i znovuvydání karet s designem z před 20 lety :thumbup:
Pro mě docela pecka mít kartu např. Ricka Nashe v dresu NYR na kartě, kterou jsem sbíral jako kluk :P
Toto je můj názor na současný nešvar firmy UpperDeck.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Jj, však pokud to bude hráč co už má něco odehráno, nebo to budou reprinty, tak ok. Ale jak jsem psal nelíbí se mi označení retro karta a na ní dnešní dvacetiletej cucák...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

leebour
Legenda
Legenda

Příspěvek od leebour »

Hamík :thumbup: :thumbup: :thumbup: Bourque :thumbup: :thumbup: Marchy :thumbup:

mickmackman
Opora
Opora

Příspěvek od mickmackman »

Hiller na auto patch parádní trefa

Cavare
Opora
Opora

Příspěvek od Cavare »

Pathc Hillera krásnej, škoda, že nemá Fuhr nahoře nějakej ten dresíček, potom by ta karta dostala ještě větší glanc. Jinak se mi samozřejmě nejvíc líbí Fuhr, tyhle starší fota na novým kartách, to je orgasmus 8-)
Obrázek
Momentálně vytvořeno: 548 otázek (plán 1000)
Hotovo: 54,8%
Download: https://www.facebook.com/nhlprokviz/

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2014“