95/96 Fleer Ultra
95/96 Fleer Ultra
Dlouho jsem tenhle box nemohl sehnat a konečně se podařilo, těšil jsem se jak malej kluk, protože to byla moje oblíbená serie když jsem byl malej kluk 18 let se , ale trochu na kartách podepsalo, balíčky se blbě rozbalovaly a ty golg paralerky jsou takový flekatý, což je i vidět na scanech...break jsem si užil parádně, až na jednu chybu, kterou zmíním ale až později. Box měl jeden hot pack (4x Premier Pivot, 4x Rising stars, 4x Red Light Special)
produkt obsahuje
36 balíčků /12 karet
v každém balíčku jedna gold medallion paralerka a jeden insert nebo checklist
4 subsety /10 karet
200 base karet
Nejdřív výběr z base karet, hlavně ty golmanský karty mě baví
GOLD MEDALLION EDITION
RED LIGHT SPECIAL deset karet v subsetu
RISING STARS deset karet v subset
PREMIER PIVOT deset karet v subsetu
PADMEN + gold Medallion inserty (ty se liší jen kulatým logem Fleer Ultra, popřípadě zlatou barvou písma)
Tyhle karty jsou opravdu asi jedna z největśích klasik, každej je zná, každýmu se líbí (alespoň těm co začínali sbírat jako děti v devadesatých letech). Byl jsem ale zklamanej z duplikátů... 350 base karet a z toho +-218 duplikátů, chtěl jsem nebop spíš jsem véřil tomu, že base set dám celej, ale bohužel. Gold medallion paraler 7 duplikátů z 32 karet. inserty 20 duplikátů z 53 karet...To je jediná chyba, jinak jsem se na chvilku vrátil o pár let zpátky a break jsem si užil. Děkuju za pozornost
produkt obsahuje
36 balíčků /12 karet
v každém balíčku jedna gold medallion paralerka a jeden insert nebo checklist
4 subsety /10 karet
200 base karet
Nejdřív výběr z base karet, hlavně ty golmanský karty mě baví
GOLD MEDALLION EDITION
RED LIGHT SPECIAL deset karet v subsetu
RISING STARS deset karet v subset
PREMIER PIVOT deset karet v subsetu
PADMEN + gold Medallion inserty (ty se liší jen kulatým logem Fleer Ultra, popřípadě zlatou barvou písma)
Tyhle karty jsou opravdu asi jedna z největśích klasik, každej je zná, každýmu se líbí (alespoň těm co začínali sbírat jako děti v devadesatých letech). Byl jsem ale zklamanej z duplikátů... 350 base karet a z toho +-218 duplikátů, chtěl jsem nebop spíš jsem véřil tomu, že base set dám celej, ale bohužel. Gold medallion paraler 7 duplikátů z 32 karet. inserty 20 duplikátů z 53 karet...To je jediná chyba, jinak jsem se na chvilku vrátil o pár let zpátky a break jsem si užil. Děkuju za pozornost
- tom_182
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 95/96 Fleer Ultra
jedna z legendarnych serii
perfektni karty, taky byxch si pral podobnou zozbalovačku.
Můžu ti zabalit ty duplikáty a budes mít 3/4 boxu jo, jo bylo to dobry, teď uvazuju nad nějakým dalsim, nějaký toppsky, ty se mě vzdycky libili
Tahle série je největší klasika. Úplná vracečka do zlatých 90tých let.. jak řikáš všem se ty karty musí líbit a taky že jo
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.
ja uz mam objednany box 95/96 topps stadium club
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera
Už když se zamyslíš nad tím, že base set má 200 karet a plnění je 36 balíčků po 12-ti kartách = 432 karet, musí ti být jasné, že duplikátů budou mraky. Smutné je, že i když máš dvojnásobné množství karet, které obsahuje base set, nedáš ho dohromady ... U starých sérií to tak prostě je, např. 95-96 Topps S1, které jsem otvíral (36x13 a base set má 220 karet).
Už když se zamyslíš nad tím, že base set má 200 karet a plnění je 36 balíčků po 12-ti kartách = 432 karet, musí ti být jasné, že duplikátů budou mraky. Smutné je, že i když máš dvojnásobné množství karet, které obsahuje base set, nedáš ho dohromady ... U starých sérií to tak prostě je, např. 95-96 Topps S1, které jsem otvíral (36x13 a base set má 220 karet).
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle karty nas "stary" budou proste bavit porad !
S duplikatama sem počítal ale v řadě 29-39 mít pět duplikátů duplikátu a pak už jen dve karty který jsou jednou je blby, ale set možná dodělám.
pěkně sem se vrátil do starých časů kdy karty patřily do kapsy s ohoblovanyma rohama-přece se nebudu kupovat folii tenkrát za 16kc, když si můžu koupit balíček
pěkně sem se vrátil do starých časů kdy karty patřily do kapsy s ohoblovanyma rohama-přece se nebudu kupovat folii tenkrát za 16kc, když si můžu koupit balíček
Kurňa, chlape, to mi řekni, kde jsi ten box sehnal? Naprostá paráda a nostalgie To byl můj první balíček NHL karet. Kupoval jsem ho v Telči a jako první na mě vykoukl Hrudey Go Kings
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones
Nově: Martin Jones
Hrudey
aukru a to už sem ho tam párkrát promeškal než sem se rozhodnul ho koupit. Teď už jsem neváhal
aukru a to už sem ho tam párkrát promeškal než sem se rozhodnul ho koupit. Teď už jsem neváhal
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
To je TOP produkt radost otvarat..
Taky jsem před časem jeden box otvíral a ani jsem neměl nijak poškozený ty goldky. Ale souhlas se vším výše napsaným, tohle je série, která v polovině devadesátek byla fenoménem a mít kartu Gretzkyho, Haška, Jágra nebo třeba Stevense s pohárem, to byl poklad.
- Cimbo24
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Tiez som tento box otvaral cca pred rokom aj s boxom 95-96 Fleer Ultra series 2 a pre mna je to dodnes najlepsia rozbalovacka... balicky som ale nemal polepene a goldky boli teiz v poriadku... Aj ked uz mam kompletnu seriu keby natrafim na tento box tak ho asi zoberiem zas pre mna najkrajsie karty skoda ze uz teraz podobne serie nevychadzaju
Tradelist : http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 93#p107993
Wantlist : http://hokejovekarty24.webnode.sk/wantlist/
Halák 195 + 7 FAN kariet/??? Hašek 411/??? Buffalo Sabres 3 500/???
Wantlist : http://hokejovekarty24.webnode.sk/wantlist/
Halák 195 + 7 FAN kariet/??? Hašek 411/??? Buffalo Sabres 3 500/???
Tieto karty patria aj medzi moje najoblubenejsie! Tiez uz dlho zhanam box ale zatial sa mi nepodarilo zohnat:( Kazdopadne gratulujem k super breaku a ticho zavidim!
Jaroslav Halak - rozpustam zbierku http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7919
Kupoval ho ode mě na aukru, ještě mám doma jeden úplně stejnej original zabalenej, ten si asi časem rozbalím sám. Koupil jsem je na ebay, cca jednou za půl roku se tam tento box ukáže. Mám doma taky spoustu duplikátů z této série i ze druhé, rozbaloval jsem asi 5 těchto boxů za poslední dva roky a tento set chci dosbírat, chybí mi poslední dvě parallel insert karty.
Ultra Fleer 95/96
Metal Universe 96/97
Metal Universe 96/97
Jdu asi 8 let s křížkem po funuse jak se říká, ale kdyby tady někdo z vás měl nějaké tyhle ještě navíc, tak rád odkoupim. Nedávno jsem s nima začal