2013-14 KHL
-
- Legenda
Re: 2013-14 KHL
když nechávám vyrábět karty s jakoukoli memorabilií, tak vždycky knihařům kladu na srdce aby ten kousek byl pod úrovní vrchní vrstvy karty a k tomu používáme 2 druhy výsekové matrice. jednu pro vnitřní vrstvu a jednu pro vrstvu vnější.
vznikne efekt že je ten kousek memo jakoby uschovaný uvnitř. proto jsou některé karty i abnormálně silné.
u těchto karet je vidět že je použita jen jedna výsekovka a pravděpodobně je nastavena i jednotná tloušťka papírové vrstvy.
v balíčku kde by memo kartu doplňovaly řadovky nebo inzerty by další karty byly poškozené ale v tomto případě to vůbec nevadí.
zlatá(žlutá) barva vůbec nevadí, naopak většina hokejek je hodně tmavá.
vznikne efekt že je ten kousek memo jakoby uschovaný uvnitř. proto jsou některé karty i abnormálně silné.
u těchto karet je vidět že je použita jen jedna výsekovka a pravděpodobně je nastavena i jednotná tloušťka papírové vrstvy.
v balíčku kde by memo kartu doplňovaly řadovky nebo inzerty by další karty byly poškozené ale v tomto případě to vůbec nevadí.
zlatá(žlutá) barva vůbec nevadí, naopak většina hokejek je hodně tmavá.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hokejky na stickwork itg taky cni z karty.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
no jisté je, že zase půjde poznat, jaká karta je v balíčku, ještě před rozbalením ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Kapitáni moc pěkný, písmenka strašně přeplácaný... ty čárky po celé kartě mi hodně kazí dojem.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Neviem, všeobecne sa mi tie písmenká nejako nepáčia ... inač zdá sa mi, že SEREAL už začal expedovať
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky přijdou ty Lettermany docela přeplácaný...a jak říká Pavel...ty čárky (jakoby se inspirovali klasickýma OFSkama a jejich tečkama)
Co se týče "Céček", tak ty mi neladí už vůbec...přijde mi, že tam je strašně moc barev...modro-červeno-bílý pozadí, k tomu světle modrej pruh se jménem, zlatý logo a limit, k tomu x-barevný dresy...je toho přespříliš a navzájem se to bije
Co se týče "Céček", tak ty mi neladí už vůbec...přijde mi, že tam je strašně moc barev...modro-červeno-bílý pozadí, k tomu světle modrej pruh se jménem, zlatý logo a limit, k tomu x-barevný dresy...je toho přespříliš a navzájem se to bije
Definice takřka čehokoliv ruskýho.worlikk píše:přijde mi, že tam je strašně moc barev...modro-červeno-bílý pozadí, k tomu světle modrej pruh se jménem, zlatý logo a limit, k tomu x-barevný dresy...je toho přespříliš a navzájem se to bije
Release date 27. 6. 2014. Jestli jste to někdo psal, tak se omlouvám, nevidím to.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Ze serealu vše potvrzené. Dnes jsme zahájili předprodej na webu. Je to skutečně vše vyprodané...
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
balíčky nebudou k dispozici ?
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
Až budou boxy skladem, tak budou.
tak tieto su pekné s tými šnúrkami narozdiel od tých predtým
Zbieram karty WINNIPEG JETS-145 kusov/?
Moja zbierka: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6136
Tradelist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=6231
to nie sú šnúrky, ale kúska bránkovej siete (teraz naopak nechcem byť ja mudrc )evander9 píše:tak tieto su pekné s tými šnúrkami narozdiel od tých predtým
KHL karty se mi začínají zamlouvat! Ty kouky sítě vypadají fakt dobře.
hneď som si aj myslel že je to z brány ale neopravil som toGurbi 38 píše:to nie sú šnúrky, ale kúska bránkovej siete (teraz naopak nechcem byť ja mudrc )evander9 píše:tak tieto su pekné s tými šnúrkami narozdiel od tých predtým
Zbieram karty WINNIPEG JETS-145 kusov/?
Moja zbierka: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6136
Tradelist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=6231
Nó, tak tyhle net karty jsou hódně povedený
-
- Nováček
no čo vravíte na tie SOLID GOLD 1/1 z tejto série? tie šnúrky? .. neviem veru - tie SOLID GOLD naposledy sa mne páčili trošku viac .. i keď nie je to zlý nápad, veď dresy, podpisy tu už boli .. hokejky už sú .. kryštáliky tiež .. cena 110€ .. chystá sa tu niekto kúpiť aj box? ps: niekto sem šupnite tie fotky SOLID GOLD kariet, ja tu neviem dávať fotky .. som zvedavý na vaše názory na ne. Pekný víkend.