Burza Praha
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burza Praha
Pro me dnes fantazie, break nad ocekavani, i vlastni box potesil obsahem... Jsem taky rad, ze jsem poznal nove tvare
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- superman66
- Legenda
Jo, burza dnes nad očekávání.. nový produkt je luxusní, akce s podepisováním byla taky skvělý bonus. Navíc opět super parta, takže bomba
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu parádní burza v sobotu, super promo akce k novému produktu, ani jsem nestíhal vše omrknout jak se to otevíralo, ale parádní zážitek a opět super pokec. Díky za organizaci.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Me bylo celkem blbe, bo jsem odchazel od Zabranskych ve 2:30 rano A nemohl sem chodit Ale trosku sem pokecal, zase paradni parta lidi a na to, ze me extraliga nezajima, sem se o karty celkem zajimal a za ne palec nahoru.
Určitě parádní burza díky panu Hrbkovi a jeho hostům. Perfektně zorganizované. Čekal jsem teda více lidí, ale asi většina sběratelů nebere Holečka a Furcha jako nic extra. Návštěva byla dobrá, ale nebylo tam žádné navýšení. A ti co nebyli, myslím, že přišli o hodně...Hlavně jsem rád, že Staal neukázal tu fotku od Prochyho do pošty...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, neni problem ji dat do posty
ne ne díky kvůli mně určitě nemusíš
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
ráda bych se jen s dovolením pořádajících burzy karet v Praze zeptala, co je přimělo ke stanovení dalšího termínu burzy (v květnu) až v polovině měsíce? Je nějaká akce, či skrz státní svátky, či MS v hokeji? Jen pro zajímavost, né že bych to zjistila až teprve nyní
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- superman66
- Legenda
Nechci tedy odpovídat za Martina.. ale myslím že už se to někde řešilo.. že je to šouplý kvůli svátkům. Mě to osobně tedy přijde rozumný
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Má pravdu ten Superman...
Vzhledem k tomu, že se první dva týdny v květnu rýsují "prodloužené" víkendy a červnová
burza vychází až na 7. 6. jsem se rozhodl posunout květnový termín až na 17. 5..
Vzhledem k tomu, že se první dva týdny v květnu rýsují "prodloužené" víkendy a červnová
burza vychází až na 7. 6. jsem se rozhodl posunout květnový termín až na 17. 5..
- AVAYA
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
termín 17.5. je super je to po výplatě a tak se zdá, že konečně taky přijedu
Možná přijedu i já s paní bude to moje první burza sice je to nějákých 204km ale asi to bude stát za to poznáte mě tak že mám pokérovaný celý ruce
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.
Tak 17.5. je vyhovující termín, takže pravděpodobně taky dorazím Ještě se chci zeptat, kolik stojí rezervace stolu? Mám spoustu karet z rozpustěných sbírek, které bych rád prodal.. Díky za odpověď
SE SBÍRÁNÍM JSEM SKONČIL, PROSÍM NEPOSÍLEJTE NABÍDKY KARET DO SZ, DÍKY
Jen připomínám, že květnová burza U ZÁBRANSKÝCH se koná tuto sobotu 17. 5. od 8.00 do 12.00
Všichni jste zváni !
Všichni jste zváni !
Já jedu s firmou pryč takže zase nebudu by mě zajímalo jestli se tam někdy dostanu na tu burzu..
Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.
Jelikož jsem hlava děravá, tak se zase ptám, jestli jsem se s někým nedomluvil na donášce na burzu. Mám nějaké věci pro následující trojici: marty80, Lembi a Irbe. Kdybych na někoho zapoměl, tak se mi ještě dneska ozvěte.
A já zase nevím, jestli jsi chtěl stůl ?!
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Taky se hlásím, pokud u mě něco máte nebo něco chcete vzít dejte vědět, zítra budu a kdo má něco pro mě, tak nezapomenout a zítra se hlásit