---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže základní set. Skládá se ze tří subsetů (Stars of the Game, CHL Prospects, Greats of the Game), celkem 150 karet (rozložení subsetů 1-23, 24-80, 81-150).
Stars of the Game - jde o karty golmanů aktuálně hrajících v nhl, díky licenci jsou ale použity fotky, na kterých nejsou vidět klubová loga nebo nic, co by bylo v rozporu s omezením, které ITG má.

CHL Prospects - kromě českých jmen, tam moc známých (alespoň mně) hráčů není, za dvě tři sezony ale bude třeba vše jinak.

Great of the Game - nejpočetněji zastoupený subset v base setu, karty hráčů z historie nhl dávné i nedávné.

Bohužel v nemalé míře jsou zastoupeny i fotografie tohoto typu, které podle mého názoru na hokejové karty nepatří:

Immortals - jediný insert série. Výskyt 1:6, takže tři karty na box. Karty graficky velmi povedené.

Masked Men 6 - výskyt stejný jako u Immortals, tedy 1:6, tři karty na box. Luongo je pravděpodobně silver verze /100, na kartě ovšem žádný popisek nebo označení není.

GoalieGraph - výskyt 1:7, takže 2-3 karty na box, ale myslím že ve většině budou právě tři karty. Checklist těchto karet vypadá oproti minulým ročníkům velmi zajímavě, ale i když tam je těch CHL prospektů minimum, já jsem vychytal hnedka dva. Plus Corey Hirsch, jehož do hokejové historie nejvíc zapsal Peter Forsberg na olympiádě v Lillehammeru. Jinak asi nic zásadního.

Memorabilia - patch karta a zajímavý druh karty, ale opět ta jména patří k slabší části checklistu.
Game Used Patch silver version (/19) - Payton Lee
Pack your Bags silver version (/90) - Dan Cloutier

A toť vše. Hodnocení celýho boxu a obsahu je takový rozporuplný. Sice jsem dostal co jsem měl, ale nepovedlo se nic extra navíc, ani nic co by mně přišlo zajímavější nad zbytkem celýho obsahu. I tak jsem ale rád, že jsem si opět po roce tento produkt otevřel.