Z bonus balíčků:
Kromě základních karet tyto 2nd period, podpisovky (Prusek paralelka) a RttC...

Obsah case (6 boxů):
Opět vynechávám řadovky 1st period a i 2nd period, těch bylo opravdu hodně. Takže rovnou 3rd period limitované xx/10.

Bohužel z dvanácti karet rovnou pět duplikátů

Printing plate Overtime:

Tyhle karty zrovna dvakrát nemusím, ale i tak potěšil Boža Modrý

Z insertů vybírám pouze tyto tři paralelní Road to the Cup xx/12. Obecně nevím jestli je to u většiny vydaných karet, ale u těchto paralelních verzí s duhovým efektem mám na povrchu takový malý bublinky a dokonce na některých kartách je i proužek přes celou kartu. Nevím... K dalším insertům asi toliko - Magic Moments jsou krásně zpracovaný karty, to je podle mě nejlepší insert celý série. Road to the Cup je kvalitně zpracovaný moderní insert, za ten dám klidně taky palec nahoru. U zbytku už ale bude hnidopišsky pranýřovat. Masky - dobrý, určitě to k takový sérii patři, ani graficky to není nejhorší, ale úplně zbytečný je podle mě to dělit na přední, boční, zadní, horní, spodní... záběr. Pro mě je to laciný plnivo aby bylo co do boxů dávat, protože si nemyslím že zadní strany masek jsou něčím zajímavý. Jako ale úplný provar insertů vidím dvojici Double Security a Unforgiven. Ty jsou graficky úplně nekde jinde než zbytek série, o několik pater níž. Nevím jestli je dobře aby se na tvorbě podílelo několik grafiků a když tedy ano, neměla by práce jednoho z nich o tolik zaostávat za prací těch dalších. Jestliže je taková karta jedna na box, neměla by vypadat tak amatérsky. No a Authentic Moments vlastně asi volně navazuje na karty, který vyšly už ve WTA. Nic proti, tyhle starý fotky v celku mají něco do sebe. Akorát šlo možná líp zapracovat ten nápis, aby byl s kartou pohromadě a ne jenom tak "postával vedle".... Prosím aby tyhle moje postřehy byly brány jako názor, ne jako že se snažím za každou cenu do někoho nebo něčeho strefovat. Nikdy nebude nic 100%ního, nikdo není dokonalý a i věcná kritika může být myšlena pozitivně

Podpisovky

Paralelní verze x/9

Tady se ten výběr moc netrefil do mého apetitu. Hodně karet mladých brankářů ze současnoti, raději bych si pochutnal na něčem starším, uleženějším. Ale obecně fajn záležitost

Game Used

Podepsané verze

Tady asi není moc co vytknout. Jedině snad že ten rozptyl v limitacích je celkem velký a pak je tím ovlivněno plnění do boxů. Ale to je daný možnostma použitých memorabilií. Masky, betony, lapačky, dresy,...