Ahoj, na tento produkt jsem se moc těšil, uvažoval jsem zda něco z toho sbírat či ne.. a protože jsem dlouho nic lepšího fakt neviděl (co se týká kvality, ceny, plnění a toho jak karty vypadají) tak jsem si řekl že do toho skočím po hlavě. Vzal jsem celkem vlastně 7 boxů.. takže tady to je:
Base asi už znáte, tak to nefotím, stejně jako limity /50.. protože jich je moc.. tady pár limitů /10, jso případně k dispozici (na scanu chybí Novotný, Lang, Bruk a Kašík).
Inzerty
Magic Moments jsou naživo porádní (k dispozici nejsou)..
.. z authentic moments je volný Miroslav Kapoun, Vlado Dzurilla a Zdeněk Vojta..
Road to the cup - taky super inzert (Málek, Popperle, Král a Čiliak jsou limit /12 (k dispozici)), ostatní limit/80 jsou do sbírky..
Unforgiven a Double Security (do sbírky)
Masky (k dispozici pouze Roman Málek Back View)
A jdeme do finiše.. nejdříve PP (jsou k dispozici)
Podpisovky - jednoduše paráda, chytl jsem i dost dobrá jména.. první 3 jsou v limitu 9 ks a jsou volné, z ostatních je volný pouze Bříza..
A nakonec memo.. volní jsou patrně Tuček a Popperle mask (jelikož jsem je na burze koupil a jsou skoro stejné).
Podepsané verze jsou limit /9 (ještě nevím zda je budu sbírat ), Hašek je suverénně nejsilnější karta co jsem vytáhl.
Takhle to tedy vypadá když rozškubete 7 boxů, zážitek je to skvělý, a musím narovinu říci, že jsem otevřel už hodně boxů, a někdy jsou pocity dost smíšené (hodně často lituju vyhozených peněz), ale u tohoto převládá čistá radost, už po dvou boxech jsem si říkal: "kdyby tam už dál nic nebylo tak jsem asi fakt stejně spokojenej".
Takže kdo váháte, doporučuju zkusit.. a mějte se
PS: protože jak píšu výše většina toho jde do sbírky, pište si skutečně jen o to kde píšu že to je volné.. a prosím nepište si o řadovky. Ty rád najdu pokud máte zájem i o něco dalšího, ale nemám prostor ani čas řešit "objednávky" na pět base karet. Díky za pochopení
Masked Stories Case plus box navíc..
- superman66
- Legenda
Masked Stories Case plus box navíc..
Naposledy upravil(a) superman66 dne sob 05. dub 2014 20:17:23, celkem upraveno 2 x.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Re: Masked Stories Case plus box navíc..
Moc pěkný.... Je vidět, že se i tady zadařilo.
Super je ten Holeček a Hašek.
Předpokládám, že všichni z toho budou tahat krásný kousky.
Super je ten Holeček a Hašek.
Předpokládám, že všichni z toho budou tahat krásný kousky.
Nemá být podepsaná memo 1 na case?
Jinak memorabilie fakt nádhera, tenhle produkt zklamat opravdu nemůže!
Jinak memorabilie fakt nádhera, tenhle produkt zklamat opravdu nemůže!
Naposledy upravil(a) vojta dne sob 05. dub 2014 19:54:56, celkem upraveno 1 x.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
This is just a fantastic product. I'm considering to buy a box or two myself. Well done on this case.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
- Maurice Richard 9
- Veterán
gratulace k parádnímu breaku
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
- superman66
- Legenda
Myslim že má no.. Čechmánek byl v tom boxu navíc, a v case se urodily podpisy dva.. tak stěžovat si nebudu viďvojta píše:Nemá být podepsaná memo 1 na case?
Tady ještě přidávám obsah bonusových balíčků, ať je to pohromadě, zároveň jsem to nechtěl smíchat s tím boxem.. toto je vše k dispozici, ještě chybí na scanu Schwarz, Cikánek, Krása, Šindelář, Vojta, Blažek, Melicherčík, Hamáček, Svitana, Hořčička, Vojta a Falter (vše jakoby base (s razítkem)).
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
- Nick-Sloter-Zasahuje
- Opora