to je i ten kdo si koupí box na burze, nebo si ho musí předobjednat?Veteran fans hcs píše:všichni kdo objednají do data vydání, zbývá ještě 8 dní
2013-14 OFS Masked Stories
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2013/14 - OFS - Masked Stories
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Stačí jen čístboliholi píše:
Akce se vztahuje na všechny internetové objednávky uskutečněné na našem e-shopu (bez rozdílu výběru boxu - Hobby nebo Retail) v den vydání karet a při osobním odběru na burze hokejových karet v Praze.
U nás to platí i na předprodej a to až do 5. 4. 2014. Všichni, kdo již mají objednáno, mají bonus balíčky automaticky k boxům - jak hobby tak retail.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Really looking forward to this set!
MaskCollector95 approves.
MaskCollector95 approves.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Na stránkách se objevilo další video.
TLOUŠŤKA KARET
Serie vypadá opravdu nádherně, musím vzhledově fakt pochválit, určitě si zakoupím box, ale jedna věc mě trochu štve, proč jsou ty karty opět tak šíleně tlustý (soudím podle videa), stejně jako HSHW, pochopím to u patch a podobně, ale u HSHW byly tlustý i paralel karty, vůbec se to nedá dát do alba, ty karty jsou pak nepoužitelný a v albu to vypadá fakt ošklivě, nedá se na to v tom albu koukat a kazí to celkový dojem a dávat to do toploaderů? těch už mám asi 50, kam to vše mám dávat? Alb už mám doma 6 a mám kupovat zas další?
Serie vypadá opravdu nádherně, musím vzhledově fakt pochválit, určitě si zakoupím box, ale jedna věc mě trochu štve, proč jsou ty karty opět tak šíleně tlustý (soudím podle videa), stejně jako HSHW, pochopím to u patch a podobně, ale u HSHW byly tlustý i paralel karty, vůbec se to nedá dát do alba, ty karty jsou pak nepoužitelný a v albu to vypadá fakt ošklivě, nedá se na to v tom albu koukat a kazí to celkový dojem a dávat to do toploaderů? těch už mám asi 50, kam to vše mám dávat? Alb už mám doma 6 a mám kupovat zas další?
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
- hokejcards
- Hvězda
proboha, tak karty nesbírej, nikdo Ti to nenutídj4u píše:a dávat to do toploaderů? těch už mám asi 50, kam to vše mám dávat? Alb už mám doma 6 a mám kupovat zas další?
Tvl, četl jsem od tebe tady fóru už hodně kravin, ale tohle je asi top. Proč vůbec ty karty sbíráš, když ti vadí že máš doma už 50 toploaderů a 6 alb??? Sbírej třeba poštovní známky, ty se ti vejdou do jednoho šuplíku...
Taky se těm silným kartám vyhýbám a co jsem zjistil tak na 100% nejsem sám komu vadí 1cm široké karty... a opět koukám, tady je opravdu velmi kamarádská komunita, lepší sem vůbec nepsat
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
-
- Legenda
Moc se omlouvám, ale některé ty kousky memorabilie opravdu nejdou
vložit do tenké karty. paralelky jsou letos v normální šířce
vložit do tenké karty. paralelky jsou letos v normální šířce
- Bianconero
- Legenda
Jako sorry, ale já bych do fólií nerval ani ty nejtenčí jersey s tloušťkou 2-3 mm Vzhledem k tomu, že k těm kartám mám nějaký vztah, tak je chci mít v naprosto perfektním stavu a ve fóliích se mi ty karty ani nelíbí. Takže karet v toploaderu mám minimálně 50 a dalších aspoň 20 v holderech a budu v tom pokračovat. Radši oželím jednu patch kartu Toewse a koupím za ty prachy 10 holderů, než abych měl jersey/patch karty nacpané ve fóliích. A skladování? To je to nejmenší! Ale pokud to někomu vadí, tím lépe pro nás ostatní, kterým to nevadí
A abych nebyl úplně off-topic, tak ty karty vypadají skvěle, tloušťku vem čert
A abych nebyl úplně off-topic, tak ty karty vypadají skvěle, tloušťku vem čert
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vrabci už cosi cvrlikali na střeše Bude to zajímavé.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- superman66
- Legenda
Hm.. a je to venku, tak paráda.. to vypadá fakt dobře
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
No parada
Skoda ze nemam nic na podpis pana Holecka a uz teraz mam strach aby sa mi nejaka karta z tych 60 usla
Kazdopadne paradna sprievodna akcia, diky za nu !
Skoda ze nemam nic na podpis pana Holecka a uz teraz mam strach aby sa mi nejaka karta z tych 60 usla
Kazdopadne paradna sprievodna akcia, diky za nu !
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
jen poprosím pamětníky, kdo je ten prostření pán?
Akce parádní, Holeček je skvělé jméno. Jako kdyby byl v Torontu Terry Sawchuk... Super!!!
Akce parádní, Holeček je skvělé jméno. Jako kdyby byl v Torontu Terry Sawchuk... Super!!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Takoví pamětníci sem nechoděj...pavelbart píše:jen poprosím pamětníky, kdo je ten prostření pán?
Pan Podhorský ( nar. 31.5. 1936 !! ) je prvním brankářem jihlavské Dukly.
33mc píše:Takoví pamětníci sem nechoděj...pavelbart píše:jen poprosím pamětníky, kdo je ten prostření pán?
Pan Podhorský ( nar. 31.5. 1936 !! ) je prvním brankářem jihlavské Dukly.
tak tak
kdyby si chtěl někdo přečíst rozhovor s panem Podhorským z roku 2011:
http://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=Hra ... atiny-4905
Díky:-)
Trošku jsem se styděl, když jsem nevěděl, kdo to je... ale teď už se stydím míň:-)
Trošku jsem se styděl, když jsem nevěděl, kdo to je... ale teď už se stydím míň:-)
Jenom.aby tech 60 karet prodavali po 1-2.Nebo to nekdo zkoupi a bude to prodavat na Aukru za 500 korun.