po vleklých trampotách s počítačom sa tu po dlhej dobe objavujem a hneď na návrat po dlhšej odmlke od kariet som si rozbalil jeden boxík. Sú to nové UD S2. Otváral som ich predovšetkým kvôli našim mladým puškám Tomášovi Jurčovi a Martinovi Marinčinovi. S maličkou dušičkou som veril, že sa mi niekto z nich podarí vytiahnuť a k tomu samozrejme nejaké zaujímavé karty.
Tak poďme na obsah...
Moje Colorado - obišiel ma Jamie McGinn

Zo slovákov ma hneď v prvom balíčku potešil Andrej Sekera a BIG Z sa mi bohužiaľ vyhol.

OPC - na Rookies celkom fajn mená... hlavne Hertlík potešil

Hockey Heroes

Canvas - tiež mohli byť dáke lepšie mená, ale inak sú to fajn karty

MVP - Geňa fajn a Trouba je tiež celkom dobrý nováčik

Young Guns - základ tejto série sa teda vôbec nevydaril... žiadne poriadnejšie meno

UD Exclusives /100 - tiež mohlo byť lepšie meno

Rookie materials jersey - čert ho vie kto to je

Jersey Anže

A nakoniec sa predsa len ukázal tento fešák... Škoda, že nebol na YG, ale aj tak potešil

Hodnotiť tento box dáko pozitívne nemôžem, lebo to bola dosť slabota... ale tak čo už narobíme... hold, je to lotéria. Potešil aspoň ten Jurčo a pár kúskov do zbierky.
Okrem Slovákov a Colorada je všetko k dispozícii, tak ak by sa Vám hodili niektoré karty z týchto, alebo hociktoré base karty, ktoré postutne doplním do svojho tradelistu, tak kľudne píšte a určite sa dohodneme