povětšinou jsem pasivním návštěvníkem fóra, ale dnes jsem se rozhodl přispět svým breakem i já. Pro ty, kdo mě neznají, jsem sběratelem, který se ke sbírání vrátil asi před rokem a půl. Za tu dobu jsem posbíral setík Score 12-13 (mimochodem mám toho kupu navíc, rád vyměním, nebo prodám) a dosbírávám nějaké insertní karty tohoto setu.
K dnešnímu breaku. Tento box jsem si zvolil, protože mě naprosto uchvátil design karet. Také mám rád tradici a historii. Nehrající legendy je tedy pro mě to pravé ořechové. Jelikož je box z těch dražších, ke koupi jsem se "rozhoupal" až teď. Navíc jsem na eBay natrefil na slušnou cenu 1450 kč + 400 kč pošovné. karty se mi zalíbily natolik, že bych chtěl sesbírat set řadovek a podpisovky budu brát jako příjemný bonus a obohacení sbírky.
S breakem jsem velice spokojen. Na první pohled neobsahuje tolik zajímavých jmen, ale pro mě, člověka který se o historii NHL zajímá je to skvost. Hitem se stal podepsaný Brett Hull v limitaci 100ks, ovšem jako redemtion card. Kartu jsem již obědnal a dodání bude trvat cca 4 měsíce. Foto tedy doplním.
Budu rád za každý komentář nebo nabídku řadových karet.
Nyní už jen fotodokumentace.