2013-14 OFS Masked Stories
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2013/14 - OFS - Masked Stories
Jinak ještě chybí doplnit týmy u Magic moments, asi až budou karty představeny. Škoda, že Salfa tam tuhle kartu nemá, měl tam být jak si dává vlastence v play-off 1998, to byl hodně magic moment
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- hokejcards
- Hvězda
O tohle asi někteří moc nestojí... Hirsch taky dost protestoval proti tomu, aby se po památném Forsbergově blafáku na OH ocitl na známce...DaveBrownsound píše:Škoda, že Salfa tam tuhle kartu nemá, měl tam být jak si dává vlastence v play-off 1998, to byl hodně magic moment
Podle mého názoru z fotky, ten Salfa, nejhezčí karta vyrobená v ČR.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Jj, o tomhle už nikdo nemůže říct že jde o nějakou "home made" sérii, jak bylo u Legendy CS často kritizováno...
Líbí se mi ten popis zpracování vyrážečky. Člověk by řekl že se z toho musí nechat udělat spousta kousků do karet, ale když se to takhle rozebere a vezme jenom to "použitelný", tak z obrovský vyrážečky toho zase moc na výrobu není. To mě trochu zarazilo a opravilo moje mínění. Ještě by mě zajímal výrobní proces u masky. Co z ní je použito a jak se to zpracovávalo. To je artefakt, který není obvyklý ani u nhl karet.
Líbí se mi ten popis zpracování vyrážečky. Člověk by řekl že se z toho musí nechat udělat spousta kousků do karet, ale když se to takhle rozebere a vezme jenom to "použitelný", tak z obrovský vyrážečky toho zase moc na výrobu není. To mě trochu zarazilo a opravilo moje mínění. Ještě by mě zajímal výrobní proces u masky. Co z ní je použito a jak se to zpracovávalo. To je artefakt, který není obvyklý ani u nhl karet.
Takovýhle karty můžou nám zámořské serie jenom závidět!! Nádhera a ještě lepší zpracování, ale táke jsem čekal že se z vyrážečky dá nařezat víc kousků.
-
- Legenda
je pravda že nám ještě trochu materiálu zůstalo, ale jsou to jen jednobarevné kousky které třeba najdou nějaké využitívojta píše:Takovýhle karty můžou nám zámořské serie jenom závidět!! Nádhera a ještě lepší zpracování, ale táke jsem čekal že se z vyrážečky dá nařezat víc kousků.
do budoucna, něco jsme se Salfou domlouvali, ale to už je jiný příběh
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
třeba z toho budou (bude využito tedy) postupně ještě vycházet kartičky jednotlivců - viz předcházející ročníky Hašek, Hlinka, Růžička ...
p.s. doufám, že se nic nedomlouvalo s Horčou a nebo Tukanem
p.s. doufám, že se nic nedomlouvalo s Horčou a nebo Tukanem
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
Světový unikát.
Výroba karty s kouskem masky! http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=223
Výroba karty s kouskem masky! http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=223
- Nick-Sloter-Zasahuje
- Opora
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Paráda paráda, už se na svoje dubnové dva kousky memo karet těším
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- superman66
- Legenda
Je to super, dost se divím že s tím doposud nikdo nepřišel.. pořád se vymýšlí co dát do karet, a masku tam ještě nikdo nedal? Tak paráda že jsme v čechách první..
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
a jak se Vám to povedlo? do ploché karty narvat zaoblenou masku ? .. to jste nějak oloupali svrchní část masky a pak ji vylisovali? aby se třeba postupem času nevracela do zaobleného tvaru
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
- karty-slavia
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz vidim tu kartu Hronka tak budu doufat ze ji najdu v boxu. Jinak used game karty jsou vynikajici
HC Slavia Praha ....991/x
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46
Nebude se muset dělat pro tuto kartu nový OT holder, třeba 500pt?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Legenda
Většina karet se bez problému vejde do 180 pt, ale bylo by prima kdyby se vyráběly 240 ptpavelbart píše:Nebude se muset dělat pro tuto kartu nový OT holder, třeba 500pt?
Občas bude potřeba i 360pt(např.na Dominika)
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Memo karty fuckt parádní! To je bez debat! Velký obdiv !
Jen stále myslím na to že v sérii není karta se jménem Jan Peka... Je tam hodně gólmanů co v historii našeho hokeje zdaleka, zdaleka nedokázali to co on... To mě osobně mrzi. Ale odpovědi se asi nedočkám... Stačilo by, sorry zapoměli jsme... Třeba příště. Díky. MR
Jen stále myslím na to že v sérii není karta se jménem Jan Peka... Je tam hodně gólmanů co v historii našeho hokeje zdaleka, zdaleka nedokázali to co on... To mě osobně mrzi. Ale odpovědi se asi nedočkám... Stačilo by, sorry zapoměli jsme... Třeba příště. Díky. MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Hele Marty, asi máš pravdu, ale nemyslím, že by se výrobce měl omlouvat za to, že v serii někdo je a někdo není....Maurice Richard píše:Memo karty fuckt parádní! To je bez debat! Velký obdiv !
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Martine, máš pravdu... Nechal jsem se jen unést.. Pořád na to myslím, že tam není. Připadá mi to nespravedlivý, ale je to můj dojem... MR33mc píše:Hele Marty, asi máš pravdu, ale nemyslím, že by se výrobce měl omlouvat za to, že v serii někdo je a někdo není....Maurice Richard píše:Memo karty fuckt parádní! To je bez debat! Velký obdiv !
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
-
- Legenda
je mi to líto, bude to znít jako výmluva, ale nemáme žádnou fotku kterou smíme použít.
tu co jsem použil v legendách CS, už bohužel použít nemůžu.
pozitivní je že se v serii objevili pánové např. Houba, Jarkovský,Wälzer,Červený,Boháč,Hamáček,Jirka, Richter atd.
tu co jsem použil v legendách CS, už bohužel použít nemůžu.
pozitivní je že se v serii objevili pánové např. Houba, Jarkovský,Wälzer,Červený,Boháč,Hamáček,Jirka, Richter atd.