Jj taky jsem to prolétl letecky Některé byli trochu přepálené a některé docela šli...Dampa17 píše:Ale jo, já to tak beru ... jediný, co se mi zdálo trošku dražší je ten insertík, co je v každým boxu (byl myslím za 99) a potom jednotlivý base za 19 ... nevím, proletěl jsem to jen tak letecky, uvidí se, co je a co není reálná cena ...
Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Tak vzhledem k tomu, že jsem z 11ti boxů složil 1 base set, tak bych ho dal za 1500
Myslím, že cena je víc než dobrá. Je to v podstatě zatím nedoceněná série, až bude karet více v oběhu a zjistí se, že už nejsou boxy, což bude hodně brzo, tak ceny karet půjdou nahoru.
Myslím, že cena je víc než dobrá. Je to v podstatě zatím nedoceněná série, až bude karet více v oběhu a zjistí se, že už nejsou boxy, což bude hodně brzo, tak ceny karet půjdou nahoru.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Bianconero
- Legenda
Mě jde spíš o to, že to ten člověk musel brát ve velikém množství. Když kouknu na Pavla, měl 12 boxů a sestavil pouze 1 base set! Je to těžký, zkrátka po tom je obrovská poptávka, neúměrná nabídce. Ale to je holt svět karet a především ta exklusivita produktu
Když to spočítám, ten člověk má 2 sety na prodej + 1 set dal každou kartu zvlášť. To je dohromady 117 karet. A kdyby měl 12 boxů jako Pavel, tak se mi to nejeví zrovna košér, že by měl takovou náhodu a vytáhl hned 3 celé sety.
Ale co, náhoda je blbec.....
Ale mě se spíš v celkovém důsledku nelíbí to, že si někdo dovolí koupit tolik boxů u Pavla to chápu, to je sběratel Hašana a navíc duplikáty otočí v shopu... Ale tohle aukraření je za trest
Když to spočítám, ten člověk má 2 sety na prodej + 1 set dal každou kartu zvlášť. To je dohromady 117 karet. A kdyby měl 12 boxů jako Pavel, tak se mi to nejeví zrovna košér, že by měl takovou náhodu a vytáhl hned 3 celé sety.
Ale co, náhoda je blbec.....
Ale mě se spíš v celkovém důsledku nelíbí to, že si někdo dovolí koupit tolik boxů u Pavla to chápu, to je sběratel Hašana a navíc duplikáty otočí v shopu... Ale tohle aukraření je za trest
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
S tím, že některý ty karty půjdou časem nahoru určitě souhlasím, zajímavý bude, až pomine ta vlna po otevření většiny boxů a pak se nějaká karta objeví jednou za čas ... akorát mě tak napadá, že bys Pavle vzal Aukro kvůlil téhle sérii na milost?
- Bianconero
- Legenda
Taky jsem si říkal, jak se k tomu Pavel postavíDampa17 píše:S tím, že některý ty karty půjdou časem nahoru určitě souhlasím, zajímavý bude, až pomine ta vlna po otevření většiny boxů a pak se nějaká karta objeví jednou za čas ... akorát mě tak napadá, že bys Pavle vzal Aukro kvůlil téhle sérii na milost?
Tak já bych chtěl dodat, že ty boxy jsem rozhodně nerozbaloval kvůli shopu, ale samozřejmě tam něco, co se nebude hodit sběratelům Haška, vystavím. Už jen proto, že to vypadá, že boxy jsou za chvilku fuč. A asi bych si jich ani tolik nerozbalil, kdybych neměl shop. Kdo ví. Já na kdyby nehraju, takže neumím odpovědět.
Nicméně, někdo se tím včera na burze chlubil, že to dá na aukro...no je to každýho věc. Já jsem hotovej z těch printing plate, lidi neví, co by za ně chtěli...Je to 1/1, ale v podstatě odpad! Tím nechci schazovat tvorbu pana Hrbka, nikoliv. Dělá karty skvěle, ale včera jsem dostal nabídku na Printing plate z RNE za 1500,- Kč. To bych nekoupil ani za nic, i pánovi, co mi to nabízel jsem to rovnou řekl, že takovou cenu bych za PP nedal.
Nicméně, set by se měl sestavit průměrně ze 3 boxů. Těšil jsem se na 4 sety. Nevadí, jsou horší věci než jen 1 set. Prostě asi smůla.
Nicméně, někdo se tím včera na burze chlubil, že to dá na aukro...no je to každýho věc. Já jsem hotovej z těch printing plate, lidi neví, co by za ně chtěli...Je to 1/1, ale v podstatě odpad! Tím nechci schazovat tvorbu pana Hrbka, nikoliv. Dělá karty skvěle, ale včera jsem dostal nabídku na Printing plate z RNE za 1500,- Kč. To bych nekoupil ani za nic, i pánovi, co mi to nabízel jsem to rovnou řekl, že takovou cenu bych za PP nedal.
Nicméně, set by se měl sestavit průměrně ze 3 boxů. Těšil jsem se na 4 sety. Nevadí, jsou horší věci než jen 1 set. Prostě asi smůla.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Ne kluci. To je uzavřená kapitola. Mám jednu dobrou vlastnost - hrdost. Jak mě někdo, něco, jednou zklame, může být pak ze zlata, otáčím se vždy zády. Vím, že tohle nedělá v ČR moc lidí, ale já vždy. Např. když mi auto nabízel jeden prodejce levněji než jiný, nekoupil jsem si to, protože když jsem o 2 roky dříve kupoval auto pro sebe, chovali se jako burani, tak jsem si ho koupil jinde. Mohl jsem ušetřit pár tisíc, ale prostě NE.Bianconero píše:Taky jsem si říkal, jak se k tomu Pavel postavíDampa17 píše:S tím, že některý ty karty půjdou časem nahoru určitě souhlasím, zajímavý bude, až pomine ta vlna po otevření většiny boxů a pak se nějaká karta objeví jednou za čas ... akorát mě tak napadá, že bys Pavle vzal Aukro kvůlil téhle sérii na milost?
Mně je aukro fakt ukradený, holt mít spoustu karet nebudu, ale už to co mám ze včera je přece bomba.
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, ale kam jinam by to měl dát když nemá shop jako ty?? A třeba se mu nechce stím valit po burzách?? Nebo tohle jsem nějako nepochopil Já taky karty co se mi doma válí dám na aukro. Protože dost lidí z aukra na foru není. Takže to nabízim na obě strany...pavelbart píše:Nicméně, někdo se tím včera na burze chlubil, že to dá na aukro...no je to každýho věc.
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Já to přece neodsuzoval - píšu každýho věc. Kdybych je chtěl za každou cenu prodat, tak je tam taky dám. Jen si pokládám otázku, když mám 18 feedbacků, proč je musím za každou cenu prodat hned ten den...Kdyby to byli nějaký prodejci karet, rozumím tomu trochu líp. Ale mně je to fakt jedno. Asi jako tak, jestli teď bude pršet v Afganistánu..
Ale jo, tomu rozumím ... myslím, že to, co se třeba Bianconerovi nelíbí je, že to někdo koupí čistě proto, aby to obratem přes Aukro prohnal ... ale to je holt život a je každého věc, jestli tu či onu kartu za ten či onen peníz koupí nebo ne. To, že aukro odmítá Pavel je asi trošku o něčem jiném ...
- Bianconero
- Legenda
Tak víš jak, ono je něco koupit a vystavit a "koupit a vystavit". Ty si koupíš boxík, protože chceš na živo kouknout na nějaký produkt, líbí se ti inserty nebo doufáš v nějakou kartu. Pak to hodíš tady, zprostředkuješ to, ale nevyděláváš už na tom. Zkrátka máš třeba radost, že to někomu poskytneš, kdo díky tobě dokončí sbírku.jarosenko píše:Pavle, ale kam jinam by to měl dát když nemá shop jako ty?? A třeba se mu nechce stím valit po burzách?? Nebo tohle jsem nějako nepochopil Já taky karty co se mi doma válí dám na aukro. Protože dost lidí z aukra na foru není. Takže to nabízim na obě strany...pavelbart píše:Nicméně, někdo se tím včera na burze chlubil, že to dá na aukro...no je to každýho věc.
Kdežto pak jsou ti, kteří kupují zvláště za tím záměrem dále prodávat a obchodovat s tím, což se mi jeví jako tento "aukrista". Ale jak Pavel podotkl, cena půjde ještě nahoru, protože ty boxy jsou hned pryč. Na druhou stranu, kdyby byl ten člověk opravdu pěkný vyčůránek, tak ještě týden nebo dva třeba počká, klidně měsíc, a pak to tam loupe za mnohem vyšší ceny, jak bylo zmíněno.
- Bianconero
- Legenda
Přesně tak... Ono to pak potírá to, za jakým účelem to bylo vydané... Ale jak píšeš, je to holt život a každého věc...Dampa17 píše:Ale jo, tomu rozumím ... myslím, že to, co se třeba Bianconerovi nelíbí je, že to někdo koupí čistě proto, aby to obratem přes Aukro prohnal ... ale to je holt život a je každého věc, jestli tu či onu kartu za ten či onen peníz koupí nebo ne. To, že aukro odmítá Pavel je asi trošku o něčem jiném ...
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasně tohle taky nechápu stím obratem. Ale jinak prostě karty co mi doma přebejvaj a nikdo se o ně nepřihlásí tady na foru, tak po čase dám na aukro. Protože co budu dělat s kartama které nesbírám a nikdo už je semnou necjce měnit za Hemáka atd. Prodám je na aukru a pak si můžu koupit třeba u Pavla nebo na ebay ty hráče co chciDampa17 píše:Ale jo, tomu rozumím ... myslím, že to, co se třeba Bianconerovi nelíbí je, že to někdo koupí čistě proto, aby to obratem přes Aukro prohnal ... ale to je holt život a je každého věc, jestli tu či onu kartu za ten či onen peníz koupí nebo ne. To, že aukro odmítá Pavel je asi trošku o něčem jiném ...
Je fakt že když někdo koupí box a hned to vystaví, to je divné, to s Pavlem taky souhlasim...
Hele kluci, je to každýho věc. Zase, vyčůraný. On zachytí první vlnu. Já třeba ne, protože jsem Dzejdymu slíbil, že bude mít právo první volby. Kdyby ne, tak je tam zítra dám do nabídky. Ale vím, že Dzejdy je sběratel, navíc Pardubičák. Takže počkám. Jediný, co vystavím jsou řadovky, a to co mám vícekrát než jednou, ale nespěchám.
No a s tím aukrem Dampo, to tady nechci rozebírat, už jsem to tu určitě psal. Ale jen taková perla, jeden známý mě pořád tlačím, ať tam taky prodáváme, že tam je prostě část trhu. Tak jsem mu řekl, že si tam klidně může vystavovat naše věci, ale že s tím nechci mít nic společného
Ale někdo jste to napsal dobře - je přece každýho věc, jestli to někdo koupí či nikoliv. Já osobně ty ceny nepovažuju za hrozný, až na Press Plate, protože vím, kolik mě stojí inserty, memorabilia Haška od UD Panini apod. A tyhle karty nejsou rozhodně o nic pozadu.
No a s tím aukrem Dampo, to tady nechci rozebírat, už jsem to tu určitě psal. Ale jen taková perla, jeden známý mě pořád tlačím, ať tam taky prodáváme, že tam je prostě část trhu. Tak jsem mu řekl, že si tam klidně může vystavovat naše věci, ale že s tím nechci mít nic společného
Ale někdo jste to napsal dobře - je přece každýho věc, jestli to někdo koupí či nikoliv. Já osobně ty ceny nepovažuju za hrozný, až na Press Plate, protože vím, kolik mě stojí inserty, memorabilia Haška od UD Panini apod. A tyhle karty nejsou rozhodně o nic pozadu.
-
- Legenda
Jen drobný komentář,výrobní hodnota pressplate je cca 55 korun plus drobný rabat 25,to je cena z říše snů,pravděpodobně okolo 120-170 kč to je ještě slušné ale 1500,- to je smutné.pavelbart píše:Hele kluci, je to každýho věc. Zase, vyčůraný. On zachytí první vlnu. Já třeba ne, protože jsem Dzejdymu slíbil, že bude mít právo první volby. Kdyby ne, tak je tam zítra dám do nabídky. Ale vím, že Dzejdy je sběratel, navíc Pardubičák. Takže počkám. Jediný, co vystavím jsou řadovky, a to co mám vícekrát než jednou, ale nespěchám.
Ještě komentář k tomu setu,ten příběh jsem sledoval Pepík z Brna otevřel na burze 10 boxů,a tomu dotyčnému prodal set za 600,- a co jsem zaslechl chtěl ho dát na aukro za 750,- tak nevím jak to nakonec dopadlo.
Ještě si myslím že aukro má svý pozitiva i negativa a těch negativ je víc,prodej ve stylu Pavla nebo mc33 je férovější víte s kým jednáte a ten člověk nese svou zodpovědnost
Já bych do 200 set cenu akceptoval. Z Press Plate.
už je to tady
-
- Hvězda
Ta aukce už ale běží delší dobu, ještě před tím co se stalo dnes
Výměna/Prodej: http://mira095.rajce.idnes.cz/Tradelist/