Tady je první oficiální info o této sérii:
http://www.ofscards.com/unnuke/modules. ... le&sid=216
za mě jednoznačně

Máte naprostou pravdu, Náš zákazník náš pán, většina zákazníku preferuje angličtinu.Bianconero píše:Ano, je to otázka vkusuProto české, pardon, psuedo-anglické karty vyráběné pro českou hokejovou extraligu, nepodporuju
A to i přesto, že tyto náhledy vypadají bez přihlédnutí k nějaké destinační skutečnosti perfektně!
A ano, ty názvy, které zmiňuješ, jako jsou "jmenovci" nebo "pracovní obuv", vymýšlel patrně někdo postižený mentální retardací, nikoliv člověk ovládající český jazyk. Se slovníkem spisovné češtiny ti vymyslí lepší název i žák druhého stupně základní školy. Jsem zastáncem toho, že co je české, má mít pokud možno český název. A tady možno je, kdyby člověk aspoň trochu chtěl. Ale pokud čeští sběratelé chtějí mít anglicismy i ve vlastních kartách, pak je vše v pořádku. Náš zákazník, náš pán
Tam asi žádný není ne? To jsou přímo české produkty které se odnikud nepřekládaly. No, je jasné že na toto budou asi vždy dva tábory.. a vždy budou zaujatý.. já vyrostl na kartách NHL, proto angličtinu a karty mám spojenou. Naše karty mě moc nikdy nechytly až na pár výjimek jako HSHW, Exclusives a pak toto vypadá parádně..Heppig píše: Jo a že jsem tak smělý. Jaký je anglický název těch zmíněných "jmenovci" nebo "pracovní obuv"?
A já bych do výčtu otázek ještě přidal způsob distribuce (kde to půjde koupit) a náklad série (počet vydaných kusů). Věřím že se brzo všechno dozvíme.superman66 píše:Na co jsem zvědavý je nějaký kompletní checklist a taky cena..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host