Tak co? Půjdeš do komplet loga?worlikk píše:V dotisku i "logo patch karty"...![]()

Tak co? Půjdeš do komplet loga?worlikk píše:V dotisku i "logo patch karty"...![]()
No doufám, že to nikoho ani nenapadnesuperman66 píše:Tak co? Půjdeš do komplet loga?worlikk píše:V dotisku i "logo patch karty"...![]()
![]()
Jo půjdu, ale pak se vzbudím a realisticky budu spokojen s alespoň jedním dílkemsuperman66 píše:Tak co? Půjdeš do komplet loga?![]()
Vypadá to teda moc hezkyworlikk píše:V dotisku i "logo patch karty"...![]()
http://www.ofscards.com/unnuke/modules. ... le&sid=215
Jestli jsem to já správně pochopil tak 1 ta PATCH karty je v rámci těch bonusovejch 4 karet. A je tak možný že další budeš mít normálně v balíčku stejně jako Base z dotisku, podpisovky single GOLD verze atd. Stejně tak je blbost aby tam byla jenom jedna ta oražená základní karta / 20 to by těch boxů muselo být strašně moc a ani ty patche by na to nevyšli. Podle mě je to akorát špatně napsaný, to co tam je není (aspoň si to myslím) plnění UPDATE boxů ale jenom garantovaný 4 bonus karty.DzEjDy píše:Jedna taková karta na box. Jestli bude v limitu /3 od každé, průměrně na logo dvacet karet, to jsme na šedesáti kartách co každý hráč. V checklistu jersey karet je 25 hráčů. To jsme teda celkově na cca 1500 kartách. Opravdu OFS vydává a prodá tolik boxů jenom v dotisku? Já se pak nedivím že někteří prodejci mají na skladě jersey a podpisovky v takovým množství, když ty karty nejdou skoro najít v boxech.
A karty samotný asi hodnotit nemůžu, protože je to Made in Hrbek.
Super, už se moc těšim!Veteran fans hcs píše:vydržte prosím do víkendu, na webu OFS by bylo moc novinek najednou a zákazníci by v tom měli zmatek
To bylo o Exclusive Extrem nebo jak se to jmenovalo... normální Exclusive se daly sehnat bez problémů dlouhou dobu..Lukyn55 píše:na burze jsem viděl v reálu tu kartu s memorabilemi a je to prostě paráda .. moc se na ty karty těším a našetřím si na boxík, ani nepotřebuju vidět checklist a ostaní náhledy a už moc chválím p.Hrbka a OFS .. jen se vyvarujte toho, já na bráchu, brácha na mě, jak to bylo u Exclusive a bude to pecka
jojo ty jsem myslel.. obyčejné exclusive se dají sehnat i teďsuperman66 píše:To bylo o Exclusive Extrem nebo jak se to jmenovalo... normální Exclusive se daly sehnat bez problémů dlouhou dobu..Lukyn55 píše:na burze jsem viděl v reálu tu kartu s memorabilemi a je to prostě paráda .. moc se na ty karty těším a našetřím si na boxík, ani nepotřebuju vidět checklist a ostaní náhledy a už moc chválím p.Hrbka a OFS .. jen se vyvarujte toho, já na bráchu, brácha na mě, jak to bylo u Exclusive a bude to pecka
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host