Zní to fakt lákavě! Doufám, že ty karty v pátek fakt budou v tom sportu jak příloha i u nás. Luk.kulometcik píše:28 a přední i zadní strana má schránku takže si tam můžeš dát co chceš za obalL73 píše:No s tím albem taky uvažuju, že si jich pár koupím. Na NHL mám alba Nagano, na ELH mám UltraPro, tak na KHL budou Topps. Kolik tam je listů v tom albu? Luk.
Album KHL STARS 13/14+ baliček + hit
Re: Album KHL STARS 13/14+ baliček + hit
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Ale do tych toy story albumov sa velmi tazko davaju aj vyberaju karty az sa obavam o ich zdravie
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že nebudeš mít problém to sehnat, když to mají v naší zaprděný trafice, kam chodíme pro noviny dobrých dvacet let...boliholi píše:hmmm to je naprd, myslím si, že tady u mě v okolí to žádná trafika mít nebude, když nemájí ani normální karty, jedině pompo...
Jo jo, u nás to je taky v trafice před barákem. Jen by mě zajímalo, jestli fakt budou ty karty v zítřejším deníku i u nás, nebo jenom na SVK. Dneska jsem listoval našim Sportem a žádnou reklamu jsem tam nezahlídl. Luk.
http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-khl ... sport.html
Jestli jsem správně pochopil, tak všude bude stejných pět karet co jsou na obrázku.
Jestli jsem správně pochopil, tak všude bude stejných pět karet co jsou na obrázku.
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Listoval si špatně je tam hned 2xL73 píše:Jo jo, u nás to je taky v trafice před barákem. Jen by mě zajímalo, jestli fakt budou ty karty v zítřejším deníku i u nás, nebo jenom na SVK. Dneska jsem listoval našim Sportem a žádnou reklamu jsem tam nezahlídl. Luk.
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
balíček v Litoměřicích stojí 25 kč a album 130 kč. Dnes jsem koupil 2 balíčky a asi půjdu ještě pro album
Sbírám karty HC Lev Praha.
Má sbírka:
SeReal sezona 2012/2013 - 53 ks řadovky, 14 jersey, klubové karty s podpisy 28
SeReal sezona 2013/2014 - 37 ks řadovky, 6 ks serie 5+1, Sharks on Ice 2/2, Signature 1/1 klubové karty s podpisy 32
Má sbírka:
SeReal sezona 2013/2014 - 37 ks řadovky, 6 ks serie 5+1, Sharks on Ice 2/2, Signature 1/1 klubové karty s podpisy 32
Tak to je fajn. Jsem zvědav, jestli to bude balíček, nebo jestli ty karty budou vidět. Pujdu zítra na lov. Těším se jak malý. Jinač ještě jeden a asi poslední dotaz pro Ty, co kupovali album, je tam normálně 9 políček na stránce, nebo méně? Jelikož na SVK foru někdo bědoval, že některá políčka jsou "zarobené". Díky. Luk.kulometcik píše:Listoval si špatně je tam hned 2xL73 píše:Jo jo, u nás to je taky v trafice před barákem. Jen by mě zajímalo, jestli fakt budou ty karty v zítřejším deníku i u nás, nebo jenom na SVK. Dneska jsem listoval našim Sportem a žádnou reklamu jsem tam nezahlídl. Luk.
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Luku je tam normálně 9 okének akorát ty folie sou takový.. nevím jak to napsat... hadrový.... moc nevydržej podle mě
¨
Jinak 25 za balíček5ti karet?? to je paráda
¨
Jinak 25 za balíček5ti karet?? to je paráda
- Nick-Sloter-Zasahuje
- Opora
Už sem si jedny noviny na zítřek nechal odložit
Takže ted budu zvědavý jestli tam se vyskytne ten Klepiš s Mikušem .
Takže ted budu zvědavý jestli tam se vyskytne ten Klepiš s Mikušem .
tak jsem byl pro album a byla tam ta prémiová karta jak byl vidět Klepiš a u nás měli jen MIlana Bartoviče, ale taky pěknej.
Má sbírka:
Má sbírka:
Klepiš by měl být zítra v novinách. Luk.lfpbiba píše:tak jsem byl pro album a byla tam ta prémiová karta jak byl vidět Klepiš a u nás měli jen MIlana Bartoviče, ale taky pěknej.
L73 píše:Klepiš by měl být zítra v novinách. Luk.lfpbiba píše:tak jsem byl pro album a byla tam ta prémiová karta jak byl vidět Klepiš a u nás měli jen MIlana Bartoviče, ale taky pěknej.
A jo, já zapoměl, díky
a tady je výběr toho lepšího, celkem jsem otevřel 10 balíčků, tohle jsou hráči ,, Star Player "
Kapanen, Plotnikov, Wilson, Bartovič - to je u alba, ta byla vidět, Milovzorov, Dadonov, Václav Nedorost a Roman Červenka
Má sbírka:
Má sbírka:
Pokud dobř chápu, tohle není Sereal ale Topps Produkt? Pže dnes mi psali ze Serealu, že vydání mají 27. 1. 2014:-)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Chápeš správněpavelbart píše:Pokud dobř chápu, tohle není Sereal ale Topps Produkt? Pže dnes mi psali ze Serealu, že vydání mají 27. 1. 2014:-)
že by Topps začal dělat KHL karty, to by mě ve snu nenapadlo...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
ono to hlavne nie su normalne karty ale skor nejaka hra, taky nejaky lowcostovy might and magic
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jj, karty jsou i poměrně tenoučký, zezadu není nic jiného než logo KHL a reklamy, žádné info k hráči. Na druhou stranu, to provedení všech karet se mi moc líbí, ty base karty mají takový matný třpytivý odlesk, karty stars jsou hladké stříbrné, opravdu pěkný. Sbírat je ale určitě nebudu, nepovažuju to ani za plnohodné karty, něco mezi kartami a samolepkami do alba .
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Já jsem dnes dostal 4 balíčky od mamky ( ) a ač jsem to původně neměl v plánu, asi je začnu sbírat. Za ty "prachy" mi ty kartičky přijdou hodně pěkny a myslím, že zaplněny album bude vypadat dobře. Je to sice fakt hodně low-end, ale jak říkám, karty jsou za hubičku. A pokud je to jedinej produkt, kterej se dá u nás v trafikách sehnat, tak není co řešit. Taková sbírečka jen tak pro radost Mimochodem, ve 4 balíčkách jsem měl 5 brankářů
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.