KHL STARS
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
KHL STARS
Jako zpestřeí jsem to taky zkusi a pořídil album (včetně balíčku) a tři paklíky k tomu. Za těch pár korun to je docela pohoda
Pár známějších jmen či podle těch "statistik" lepších karet
Klepiš Limited asi standard u alba. Niky Antropov myslím solidní jméno. třetí do party je Bobby Sanguinetti
PS: momentálně není nic k dispozici, zvažuju, jestli to nezkusit sesbírat
Pár známějších jmen či podle těch "statistik" lepších karet
Klepiš Limited asi standard u alba. Niky Antropov myslím solidní jméno. třetí do party je Bobby Sanguinetti
PS: momentálně není nic k dispozici, zvažuju, jestli to nezkusit sesbírat
Naposledy upravil(a) worlikk dne čtv 09. led 2014 18:40:34, celkem upraveno 2 x.
Re: KHL STARS
Co to album teda? Zajímá mě kvalita fólií. Jsou pevný asi jako klasický kancelářský co?
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty fólie jsou měkčí než klasický na karty (např Ultra pro) a hlavně mezi jednotlivýma slotama na karty jsou ty švy šitý, ne "tavený" nebo jak to napsat, takže reálně hrozí, že se rychle nebo při neopatrný manipulaci snadno potrhají
Ten "lepší" Klepiš má +5 k oběma číslům ta hra by mohla být docela sranda
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
celkom sa mi to páči . zajtra budu u nas v športe tak sa celkom teším pri tom albume je kolko balickov?
zbieram chicago blackhawks
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jeden s pěti kartami + ten bonusovej Klepišchicago 7 píše:pri tom albume je kolko balickov?
-
- Zkušený
pre Slovákov : len tak že u nás je k albumu limited edition Bartoviča a nie Klepiša
Zbieram :
Philadelphia Flyers - Young Guns
Rick Nash
Philadelphia Flyers - Young Guns
Rick Nash
aha ďakujemondrej1217 píše:pre Slovákov : len tak že u nás je k albumu limited edition Bartoviča a nie Klepiša
Tak už jsem si na zítřek rezervoval v naší trafice deník sport ve kterém budou, tak jsem na ně dost zvědav. Takhle na fotce vypadají docela dobře!
ondrej1217 píše:pre Slovákov : len tak že u nás je k albumu limited edition Bartoviča a nie Klepiša
tak u nás v Litoměřicích jsem zatím našel jen Bartoviče, zítra budu chodit a hledat Klepiše
Sbírám karty HC Lev Praha.
Má sbírka:
SeReal sezona 2012/2013 - 53 ks řadovky, 14 jersey, klubové karty s podpisy 28
SeReal sezona 2013/2014 - 37 ks řadovky, 6 ks serie 5+1, Sharks on Ice 2/2, Signature 1/1 klubové karty s podpisy 32
Má sbírka:
SeReal sezona 2013/2014 - 37 ks řadovky, 6 ks serie 5+1, Sharks on Ice 2/2, Signature 1/1 klubové karty s podpisy 32
Kdybych nemohl sehnat bartoviče, udělame prvoligovou výměnu. Z Havířova poputuje do Litoměřic Klepiš a opačným směrem Bartovič... Luk.
Sbírám karty golmanů NHL, KHL a ELH z jejich prvních sezón.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Sbírám řadové a podepsané karty hráčů a brankářů v českém a československém národním dresu.
Dobrá nevidím v tom problémL73 píše:Kdybych nemohl sehnat bartoviče, udělame prvoligovou výměnu. Z Havířova poputuje do Litoměřic Klepiš a opačným směrem Bartovič... Luk.
Sbírám karty HC Lev Praha.
Má sbírka:
Má sbírka:
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já našel v balíčku jednu z těch star karet (teď už nevím koho) a z Čechů Jana Kováře.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak vás ale mě ten *dárek* ve sportu spíš nasral než potěšil. Chci sesbírat celou sérku a těchto pět karet můžu jako sběratel vyhodit. Nevím kterýho debila napadlo dát tam neořezaný arch a takovétý dírkované vytrhávací okraje:-(
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
kulometcik píše:Nevím jak vás ale mě ten *dárek* ve sportu spíš nasral než potěšil. Chci sesbírat celou sérku a těchto pět karet můžu jako sběratel vyhodit. Nevím kterýho debila napadlo dát tam neořezaný arch a takovétý dírkované vytrhávací okraje:-(
takže klasické PROMO karty! Pamatuju něco takového jsem kdysi , už nevím Kde, sehnal od starých Donruss. Tenkrát nebyl k dispozici žádný email, scan, Atd. Když je pak kupec dostal, tak jsem to pěkně schytál :-):-)! Karty nemají asi žádnou hodnotu. Jen informativní. MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tohle se pánům moc nepovedlo. Přesně jak píše kulometčík ty karty jsou skoro na vyhození...Aukro to jistí
Naposledy upravil(a) worlikk dne pát 10. led 2014 12:04:19, celkem upraveno 1 x.
- Nick-Sloter-Zasahuje
- Opora
Mám podobné pocity . Ještě když sem to střihal nůžkama, tak to vypadá jako kdyby mi to ohryzal nějaký potkam .
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby někdo moc chtěl, když zajdete do nějakého copycentra, tak by vám to za pár korun (možná i zadarmo) ořízli profi řezačkou.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Upřímně, po tom co sem hodil Dzejdy ten odkaz, tak mi to bylo jasné že to bude jen arch karet a né balíček... No jako ukázka mi to stačí, tuto sérii sbírat asi nebudu. Stejně jsem je ani v žádné trafice u nás nesehnal.