Rovnou podotýkám, že jsem od obou boxů vůbec nic nečekal. Takže jsem rozbaloval naprosto s klidnou hlavou. Cupy donesl ježíšek mně, Superlative ženě (samozřejmě šlo o legraci). Žena hned po rozbalení požádala o výměnu (Superlative ji nelákaly, mně naopak mnohem více než Cupy).
První byly Cupy.
RC asi dobrý, Allen určitě patří k tomu lepšímu. Ultimate jsou moc pěkný.
Nechápu ale obsazení Baerstchiho na kartu, na které by mohl vyjít někdo, kdo odehrál aspoň 5 sezón slušně. Neříkám, aby tam dávaly hvězdy, ale Baertschi "nic" neukázal v RC sezóně, kdy mu vycházely miliony RC karet a další sezónu zabírá místo někomu, kdo by lidem udělal větší radost. Být tam někdo lepší, hodnotím box slušně. Philka (patch /10) potěšila, super karta. Škoda jen, že nebyvrali lepší patche, ale mám na ní Hašana a mají ta ještě mnohem horší:-)).

Superlative - pro mě mnohem lepší box, žádný RC karty:-). Zpočátku se mi nelíbily, ale postupně jsem jim přišel na chuť a musím říci, že ten box se mi hrozně líbil. Samá legenda... Určitě zopáknu. Velký minus pro mě, zmizelé limitace na kartě vzadu... Dokonce už ani nepíší silver version apod. Jen gold. Ale proč tam není jako dříve 1 of 60, to už mi přijde prostě minus. Asi šetří, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Potěšilo skoro vše, až na Samsonova (Gold /10)
Lafleur /20
Mahovlich /20
Mess JSY /14
Leetch Gold STICK AUTO /5 !! Asi nej karta z boxu, parádní.
QUAD - /19 - Roy na kartě nikdy nemůže urazit:-).
Lumley /9 - parádní kousek lapačky. Vzhledem k tomu, že Lumley končil kariéru v sezóně 1959-60, asi jde celkem o raritku!!
Z boxu jsem vysloveně nadšenej. Starší generace asi bude souhlasit.

Kdybyste někdo něco chtěl, napište. Díky za pozornost.