http://www.ebay.ca/itm/ATLANTA-THRASHER ... 64a&_uhb=1
To je dobrej vocasJoffrey_15 píše:Hraný dres českého golmana Ivana Hnilinky![]()
![]()
http://www.ebay.ca/itm/ATLANTA-THRASHER ... 64a&_uhb=1
Nevim, zda nepíšu blbost, ale snad sem někde cetl/slysel, ze Kanaďani nemusí udávat cenu na obálku. Ale fakt nevím.mapko píše:tak ono zase 50 USD za tu kartu neni malo, ci hej?
nepytal si sa ho ci ti neda na obalku nizsiu cenu?
Proč to je teda ox, když to je vlastně balíček ??dj4u píše:@mapko
málo to není (i když jedna karta z balíčku vychází skoro na 800kč), tento prodejce má ale levné poštovné, nejlevněji s poštovným jsem ji mohl mít od jiného prodejce za 65USD a to se ještě dotyčný trkal že ji do Evropy posílat moc nechce, pak jsem narazil na tohoto prodejce a u něj mě to vychází s poštovným na 54USD, jinak ohledně ceny na obálce jsem mu samozřejmě psal, tak uvidím jak to dopadne...
http://www.hokej-karty.cz/hokej-karty/e ... -Hobby-Box
Dovolím si ještě reagovat na toto a možná si píchnutím do vosího hnízda udělám hned na začátku zde nepřátele, ale proč bereme někoho poctivého, někoho kdo jedná správně za vola? Proč se snažíme někoho přesvědčovat, aby jednal nepoctivě. Jdu se účastnit aukce kde jsou předem dána pravidla. Vím předem, že je třeba vysoké poštovné a vím, že pokud nakoupím nad určitou částku čeká mě placení DPH. Většina lidí v USA přemýšlí jinak než my a přijde jim naprosto v pořádku na obálku napsat cenu za jakou daná věc byla zakoupena. Aly my zde přemýšlíme jinak, jak to udělat abychom obešli předem daná pravidla a jak bychom okradli stát. Nesnažíme se tlačit na naše představitele aby změnila pravidla nebo aby tedy využívali vybrané prostředky efektivně a na správnou věc, my tlačíme na prodejce v zámoří aby oni jednali nesprávně a je pro nás nepochopitelné pokud mu to připadá nesprávné. Nechci-li respektovat pravidla, tak mohu přeci nakupovat zde na eshopu kde jsou také nádherné karty a mám to již se všemi poplatky! Proč přemýšlíme jinak? Proč je pro nás někdo poctivý omezencem, zlodějem apod.? Dokud bude většina takto přemýšlet nikdy náš stát nedosáhne na úroveň vyspělých států! Když jsem pracoval v Německu tak hodně lidí nakupovalo v zámoří nebo v Číně, ale nikdy nikdo v měm okolí z Němců nežádal aby prodejce uvedl jinou cenu. Vůbec ho to totiž nenapadlo, věděl, že jsou předem dána pravidla a věc kupoval s tím, že ví o následném poplatku z dovozu.mapko píše:no dnes mi jeden typicky amik (ktory asi v zivote neopustil ten ich policajny stat) napisal, ze je to vrchol arogancie ziadat ho aby napisal na obalku inu hodnotu, lebo ho ohrozujem a hrozia mu vysoke pokuty a vazenie ... odpisal som mu radsej "no comment' lebo to co som mal na jazyku by sa mu asi moc nepacilo obmedzencovi ... a blokol ma na jeho aukcieparanoidny dement, co dodat
A nemáme tedy než na americké prodejce tlačit na náš stát? Pokud každý občan přemýšlí jak okrást stát o pár korun, tak ti nahoře přemýšlí jak okrádat o miliony.affly píše:Stát nás všechny okrádá denně, možná právě proto hledáme cesty jak o pár kaček obrat stát...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host