2013-14 OFS plus

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
Odpovědět
Molda
Legenda
Legenda

Re: 2013/14 OFS plus

Příspěvek od Molda »

Uphon píše: Tohle není problém nějakého "pozadí výroby karet", ale tohle problém udělat koncepci a trochu chtít - první série 250 řadovek, druhá série dalších 250 řadovek, "vysrat" se na nějaké statistiky nebo kanadské body, a udělat inserty co mají hlavu a patu. Hvězdy extraligy, střelci, nováčci, brankáři a je to. Udělat box OFS Plus 1 a na jaře OFS Plus 2 ... šmytec. Není to o penězích, je to jen o tom chtít a aby box za 1400 Kč byl pro lidi atraktivní. Toť můj pohled

Naprostý souhlas (až na ty inserty, protože tam to trochu zavání tím, co už právě OFS spoustu let dělá a podle většiny lidí špatně. Myslím ty inserty typu "střelec, brankář, trenér, asistent, nejlépe nahrávající obránce, nej bruslař, nej podavač bandasek apod.)

A ten tvůj návhr je super. Bude to znít, že jsem vůči OFS "zapšklý", ale prostě tak to vidím - ten návhr mi připadá mnohem lepší než cokoliv co OFS vypotilo za poslední roky. Každý obhájce OFS se ohání tím, jak do toho nevidíme, a jak se na "pozadí" skrývají věci, které nechápeme apod apod. Přitom přesně jak píše Uphon - většina těch věcí, za které OFS schytává kritiku, by se dalo snadno změnit a zlepšit a stačilo by jen chtít...

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

icespoon12 píše:
Uphon píše:Já jsem zrovna chtěl napsat to samé - ono je úplně jedno co je v pozadí, ve výsledku ty karty vypadají hrozně. Hlavní je výsledek. Okej, mají slušný papír, mají krásné ostré fotky ... stačí jen si s fotkou pohrát a udělat ve výsledku něco pěkného. Ne kvalitní foto zasadit do změti barev a nic neříkajícch čar fosforeskujících barev a dvaceti fontů.

Možná to bude OT, ale přece jen - po přečtení tvého příspěvku jsem v 8:26 zapl Photoshop, stáhl jsem si fotky, ořízl, upravil kontrast, dodal pár grafických prvků a v 8:57 jsem byl hotový. Třeba mě by se líbily karty takhle:

Obrázek

Tohle není problém nějakého "pozadí výroby karet", ale tohle problém udělat koncepci a trochu chtít - první série 250 řadovek, druhá série dalších 250 řadovek, "vysrat" se na nějaké statistiky nebo kanadské body, a udělat inserty co mají hlavu a patu. Hvězdy extraligy, střelci, nováčci, brankáři a je to. Udělat box OFS Plus 1 a na jaře OFS Plus 2 ... šmytec. Není to o penězích, je to jen o tom chtít a aby box za 1400 Kč byl pro lidi atraktivní. Toť můj pohled
Uphnoe jestli si za půl hodiny udělal takovýhle karty, pak klobouk dolů. Já bych je bral....
tak fajn beru od tebe jeden BOXÍK uphone parádní karty :thumbup:

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Jen takový malý dotaz - Signature jsou stále dvě pitomé verze RED a BLACK co ? :(
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

boliholi píše:Jen takový malý dotaz - Signature jsou stále dvě pitomé verze RED a BLACK co ? :(
Hele já myslím, že bude mít jenom jednu a to červenou ... a jersey černou. Viz redemption karta z Aukra
http://aukro.cz/ofs-13-14-signature-zde ... 52472.html
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

A jo taky jsem na to koukal ale vůbec mě netrklo že jsou oba sloupečky jiné :thumbup: Díky a snad bude konečně jen 1 verze *cheer*

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Vždyť takto to bylo na redemption psané i minulý ročník a byly dvě verze. Podle mě to zase bude dělené na BLACK a RED...

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

dneska na burze jsem měl karty prvně v ruce a otevřel jeden balíček a názor na karty rozhodně změnit nemůžu .. "inzerty" jsou nejhorší co jsem kdy viděl, base karty ujdou.. a bohužel kvalita karet šla dolů, sice jsou lesklé z obou stran, ale jsou měkčí, asi jako první karty KHL .. jo a jinak se ukázalo, že balení boxů pokulhává, protože z jednoho boxu byly dvě jersey a toť vše ..

podpisovky se mi taky mocn elíbí, takže jako plus hodnotím jen buybacky, které jsem teda bohužel neviděl naživo a jsem zvědavý na jersey, prej budou mít kruhový výřez, tak uvidíme ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

vojta píše:Vždyť takto to bylo na redemption psané i minulý ročník a byly dvě verze. Podle mě to zase bude dělené na BLACK a RED...
Já už si to právě nepamatuju :D Ale když se podíváš na uživatele který má ty signature redemption tak jsou všechny "červené číslo" a myslím si že by určitě narazil na Black ... Nevím Nevím...

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Pro všechny "všeználky" tupě papouškující Uphonův výkřik do tmy o tloušťce karet :
Dle oficiálního vyjádření výrobce byl na výrobu letošních karet použit naprosto stejný papír jako loni.

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

33mc píše:Pro všechny "všeználky" tupě papouškující Uphonův výkřik do tmy o tloušťce karet :
Dle oficiálního vyjádření výrobce byl na výrobu letošních karet použit naprosto stejný papír jako loni.
A něco o limitacích signature karet ??? Jsou zase obě verze nebo jen 1, nebo snad víc verzí?

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

33mc píše:Pro všechny "všeználky" tupě papouškující Uphonův výkřik do tmy o tloušťce karet :
Martine, uznávám, že zrovna můj příspěvek byl ovlivněn ohlasy na karty, na druhou stranu věřím, že se k problematice vyjádřili
sběratelé, kteří OFS aktivně sbírají a nemají moc důvod na ni házet špínu.
Označovat všechny za všeználky co tupě papouškují mi přijde moc a dalo by se to stejně lehce obrátit v to, že ty věříš ,,oficiálním" prohlášení od OFS.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Martine, můj "výkřik do tmy" byl můj pocit z karet, když jsem je měl poprvé v ruce oproti ostatním ročníkům ... žádné oficiální vyjádření jsem nikde neviděl, takže můj "výkřik do tmy" je můj názor. Karty mi prostě přijdou měkčí než loňské, na tom se nic nemění. Já nemám oficiální informace jako ty :roll:
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

tak jsem to teď testoval a je pravda, že už i loňské karty byly měkké, zblbly mě starší ročníky, které byly na o dost tvrdším papíru .. jinak když to teď porovnávám, tak mi stejně přijdou letos ještě měkčí, ale uznávám, že to může být tím, že jsou kluzké z obou stran a může mě to nějak pocitově mást ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Uphon píše:
Martine, můj "výkřik do tmy" byl můj pocit z karet, když jsem je měl poprvé v ruce oproti ostatním ročníkům ... žádné oficiální vyjádření jsem nikde neviděl, takže můj "výkřik do tmy" je můj názor. Karty mi prostě přijdou měkčí než loňské, na tom se nic nemění. Já nemám oficiální informace jako ty :roll:
Já jsem taky žádné oficiální informace neměl a protože nejsem vševědoucí, tak jsem se před tím, než se pustím do diskuze prostě zeptal. Tvůj subjektivní názor samozřejmě změnit nemůžu a ani nechci, ale možná bylo lepší hned v úvodu napsat, že se Ti karty zdají být tenčí a ne to konstatovat jako holý fakt, kterého se pak někteří v potřebě zesílení kritiky ihned chytnou....

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

tak toto je snad jen nepovedený vtip :D *lgh*
Obrázek

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Ani se nedivím, myslím, že fanoušek z KV co vyrazil do Vítek na hokej tam bude mít pěknou profilovku *lgh*
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Jojo KV to mají taky dobrý :D
Obrázek

A u chomutova tam radši dali hráče *rfl*
Obrázek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

:lol: super inserty :clap:
Obrázek

Theriak
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Theriak »

Já se snažím každý rok posbírat base i "inserty" svého oblíbeného týmu.Nějaká velká očekávání ,co se týče karet nemám-po tom,co jsem tu četl.Jediné,co mě nechává klidným jsou "bubáci"-většinu těch původních karet mám, bez jubilejních ražeb OFS se klidně obejdu , mám radši klasické signature.Nápad to určitě špatný není,jenom mi uniká,proč neorazili pouze tu úplně první sérii-když teda už chtěli mít něco "vyjímečného".Takhle mi to přijde jak nastavovaná kaše.A pokud jde o ty ceny "bubáků"-co jsem třeba viděl na aukru-myslím ,že až se přežene ten první boom,tak to půjde dolů,stejně jako šly Exclusivky.Osobně jsem rád,že vůbec nějaké karty naší ligy u nás vycházejí-o té kvalitě by ta diskuze tady byla asi na román :lol:
HC Vítkovice -712 ks (OFS+DS+APS ) ,26 ks (Legendy CS)
Jakub Štěpánek- 16ks

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Kluci, delate se si srandu, nebo to jsou opravdu inzerty tohle?

Odpovědět

Zpět na „2013 / 2014“