Uphon píše: Tohle není problém nějakého "pozadí výroby karet", ale tohle problém udělat koncepci a trochu chtít - první série 250 řadovek, druhá série dalších 250 řadovek, "vysrat" se na nějaké statistiky nebo kanadské body, a udělat inserty co mají hlavu a patu. Hvězdy extraligy, střelci, nováčci, brankáři a je to. Udělat box OFS Plus 1 a na jaře OFS Plus 2 ... šmytec. Není to o penězích, je to jen o tom chtít a aby box za 1400 Kč byl pro lidi atraktivní. Toť můj pohled
Naprostý souhlas (až na ty inserty, protože tam to trochu zavání tím, co už právě OFS spoustu let dělá a podle většiny lidí špatně. Myslím ty inserty typu "střelec, brankář, trenér, asistent, nejlépe nahrávající obránce, nej bruslař, nej podavač bandasek apod.)
A ten tvůj návhr je super. Bude to znít, že jsem vůči OFS "zapšklý", ale prostě tak to vidím - ten návhr mi připadá mnohem lepší než cokoliv co OFS vypotilo za poslední roky. Každý obhájce OFS se ohání tím, jak do toho nevidíme, a jak se na "pozadí" skrývají věci, které nechápeme apod apod. Přitom přesně jak píše Uphon - většina těch věcí, za které OFS schytává kritiku, by se dalo snadno změnit a zlepšit a stačilo by jen chtít...