10x FAT pack 2010-11 UD Victory

Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

10x FAT pack 2010-11 UD Victory

Příspěvek od Bianconero »

Obrázek (snad Pavel promine, že jsem si vypůjčil obrázek z webu :P - bral jsem packy samozřejmě od něho ze shopu ;) )

Ták, páni a dámové... Rozhodl jsem se sesbírat si i další setík zcela jednoduchého a nijak nenáročného produktu UD Victory. Tentokrát jsem si posvítil na ročník 2010-11.

Na úvod, co lze v produktu nalézt, kromě řadovek tedy:

Victory Rookie 1:2
Stars Of The Game/Game Breakers 1:2
Gold 1:36
Rookies Gold 1:144
Black 1:720
Black Rookies 1:1440
Red 2:1

Tolik počty, následuje rozbalovačka...

Debatoval jsem s kamarádkou o knížkách, jakou mají krásnou vůni, a nemohl jsem se jí nezmínit, že sběratelské karty mají také velmi nádherný nádech. Domluvili jsme se tedy, že něco objednám a společně uděláme brejk :) Vybrali jsme si trochu netradiční místo, aspoň pro mě, a vyrazili rozbalovat do kavárny :) Pěkně cappuccinko, ať máme nějaké občerstvení, a už šup na karty... Vzal jsem první pakl, rozbalil ho a následovalo přivonění si ke kartám. Ano jsem možná blázen, ale co naplat? ta vůně je nádherná! Tak jí říkám "přivoň si taky", celá vysmátá si přivoněla a konstatovala, že je to skvělé, ale knížkám se to prý nevyrovná :) Což o to, knížky jsou knížky, pro ty mám také slabost. Zkrátka jsem úchylný na tyhle vůně "novoty" :D .. Tak jsme rozbalovali, a rozbalovali, a rozbalovali, a v kavárničce, kde bylo pár lidí, vypadali možná trochu (rozhodně maximálně :D) jako exoti :P .. Vtipná byla hromádka, která nám převyšovala hrnky s cappuccinem :D řadovek byla zkrátka hromada, nebudu je tedy ani scanovat, všichni je jistě moc dobře znáte...

Game Breakers...

Obrázek

Stars Of The Game...

Obrázek

Red...

Obrázek
Obrázek

A nechtělo se mi crcat s fóliemi, když se mi karty nevešly k ostatním, takže tady ještě GB, SoG a Red "tůgedr" :P

Obrázek

A závěrečné resumé...

No, měl jsem v úmyslu posbírat celý setík, alespoň základ, ale počítal jsem s komplikacemi, protože už jsem FAT packy bral z ročníku 08-09. Kupa duplicitních řadovek, ale výsledek, když k tomu přidám zhruba 5 karet, které jsem měl už ve sbírce, tak suma sumárům, chybí mi 25 řadovek do základní base setu + 30 RC, kde nebyla žádná karta 2x. Vzhledem k tomu, že box by mě vyšel o 1/3 dráž a byl bych na tom s výčtem karet ještě hůř, je to paráda a jsem spokojený :) .. Dosbírat to nebude myslím zase až taková potíž. Nejsem žádný náročný sběratel a Victorky, ač pro někoho ohrané a nic moc, mě vyhovují a jsem s nimi spokojený. Jediné co mě trošku mrzí je, že na Red Victory nebyl můj oblíbenec Jonatán Tejwsů :D ale což, nemůže být všechno krásné a ideální :)

*thks* Děkuji za pozornost a kdo po mě ty žblemty četl, tak tomu reskept! *rfl*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: 10x FAT pack 2010-11 UD Victory

Příspěvek od affly »

*rfl* žblepty jsem přečetl všechny a docela jsem se pobavil, nejsi jediný komu nové karty voní, ale jak říká kamarádka, knihy jsou lepší. Vůbec nejlepší je benzín :D (vtip, ale komu z vás nevoní? :D)

Pěkný break, podle mě, může vypadat moc hezky vlastnit sesbírané sety všech Victorek, i když pro plno lidí jsou to druhořadé karty...

PS: příště kup něco kde se dá breaknout Paulí :)
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Jak by řekl Rimmer: Děkuji za poutavé vyprávění, bylo velice poutavé :D

A Affly: Bereš bod za benzín :) To je přece úchavtná vůně! Daleko lepší je ovšem vůně pečeného nebo uzeného masa :)

Bianconero
Legenda
Legenda

Tie: dobrá poznámka :D

affly: souhlas s Tiem, ten benzín je boží! :thumbup: benzínek jsem si užil pro změnu v pondělí, když jsem byl tankovat *rfl* .. Jinak přemýšlím o nějakém brejku staršího produktu, takže to rozmyslím a možná na burze u Tie něco staršího brejknu :)

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od affly »

Super, doufám že budu mít výsostní právo kdyby se podařil breaknout Kariyáááá:)
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

Bianconero
Legenda
Legenda

affly píše:Super, doufám že budu mít výsostní právo kdyby se podařil breaknout Kariyáááá:)
Jasná věc, takže se budu snažit vybrat zhruba mezi lety 1992-2010 :D to je myslím široký výběr :D

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

No, jen doufam, ze jsi s tou kamaradkou sel pak privonet k jejimu xxxxx nekde do soukromi *cl* ...

Steak72
Nováček
Nováček

Příspěvek od Steak72 »

Som rád, keď počujem, že nie som jediný "úchyl", ktorý rád privoniava ku kartám a ku knihám *rfl* Doma majú zo mňa kvôli tomu srandu :D Ale tak, každý musí uznať, je to jedna z tých najneškodlivejších závislostí :D

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

No někdo na Victorky nadává jako na levnou sérii.. ale mě se hodně líbí. Každý rok si pořídim aspon boxík od nové série, a protože většinou si toho moc nenechávám, tak je vždy hromada sz od zájemců. U jiných produktů to tak nebývá.. je tedy vidět že je o Victorky vždy zájem.

Btw jak je to s těmi Red? Nikdy jsem v boxech neměl ani jednu a tady jich vidim hromadu? To je speciálně pro ty fat packy???
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Bianconero
Legenda
Legenda

Superman66: Pokud vím, tak by ty "Redky" měly být právě jen pro FAT packy.

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“