sabres911 píše:pokud Pavel z téhle série nerozdělává boxy a kupuje balíčky jen od Dave and Adams, ty bych tam moc nečekal. Podle mě jsou jejich staré balíčky prodávané v lotech "prohledané".
Pavel nejen že kupuje probrané balíčky (které si speciálně od dodavatelů přeji), dokonce sám každý večer tajně projíždí v našem kanclu, aby to nikdo jiný neviděl, balíčky ze všech námi rozbalených boxů, a lidem posíláme výhradně balíčky s řadovkami a bohužel i podpisy, protože jsme zatím nepřišli na způsob, jak je z balíčků dostat, ale pevně věřím, že se i tady najde nějaký způsob, a časem budeme lidem posílat jen balíčky s řadovkami... To, že lidé ukazují z našich balíčků také memorabilie, je zřejmě dané naší neschopností balíčky pořádně projet.
A teď vážně. Na jiné stránce tvrdíš, že Memo z této a podobných sérií byly 1:2400 balíčkům. Čistě teoreticky, nemohl si vidět těch 2399 balíčků? Jaksi pochybuji, že bys jich viděl dokonce tolik najednou, ale třeba to sleduješ hodně...
Nebo ty podpisy, já myslím, že hodně lidí ví o tom, že ty podpisy jsou tam hodně SP nebo XSP... (ostatně jako dnes, vyndej z Artifacts AUTOFACTS Gretzkyho - když si koupíš case a nebude tam, tak to dodavatel věděl, že tam není??).
Hned to musí být probrané balíčky?? Víš např. o tom, že se objevily (nejen u DC) právě potom, co se ITG prodalo Leafu po letech, kdy o tyto série v podstatě nešlo moc zakopnout?? A věděl si, že jsme měli také boxy? Sorry Luky, ale ty tvoje příspěvky už bych si mohl brát osobně. Tady devastuješ celkem raritku, kterou na jiné stránce bráníš. Měl by sis možná ty dva příspěvky přečíst a podívat se, jak si protiřečíš.
Abych reagoval, poslední dvě várky jsou z jakýchsi lotů balíčků, bohužel jinak se k balíčkům dostat nelze, ale právě že jsou balené jak jsou, tak jsme je do shopu zařadili. Jestli jsou prohledané nebo ne je čistě tvoje spekulace a díky poměrům vkládání těžko uvěřitelná. Podívej se na poměry vkládání a zjistíš, že to je nezjistitelné a rozhodně u podpisů to je dost nepravděpodobné... Mimochodem, já jsem z těch lotů memo vyndal. Myslím, že Shanahana JSY nebo někoho takového. Měli jsme jej na shopu.
PS: Kluci, ten Kariya třeba vyjde ve Final Vault:-)).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.