Vault

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2017.
belgi27
Opora
Opora

Vault

Příspěvek od belgi27 »

Tak som si doprial jeden box na dovolenke a viacere otvaracky a sucasna cena ma presvedcili, ze chcem skusit Vaulty, myslim, ze obsah celkom fajn, aj ked Halaka som netrafil :joker2

Uvodne tri karty bieda, si hovorim no do riti, na maske Sanford, sice odchytal nieco v NHL, ale dieru neurobil
Obrázek

Dalsie tri podpisy uz boli trochu lepsie>
Obrázek

Potom vykukol Steve
Obrázek

Tretie miesto>
Obrázek

Druhe miesto asi kvoli tomu, ze na prvom miesto je Slovak, nech sa paci Godzilla jersey glove stick
Obrázek

A first place Majo Hossa jersey stick
Obrázek

Do zbierky som netrafil nic, tak ak je o nieco zaujem tak kludne SS, u mna urcite s obsahom spokojnost :bravo

dj4u
Veterán
Veterán

Re: Vault

Příspěvek od dj4u »

slušný :thumbup: nejvíc se mi líbí Kolzig
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

kalderon
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od kalderon »

paráda *gp* *gc*

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

dj4u píše:slušný :thumbup: nejvíc se mi líbí Kolzig
Tak to sme dva Kölzig je parádní karta. Když se řekne gólman Washingtonu vybaví se mi jako první on ! *gc*
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ty Vault boxy jsou super , komu vadí to V tak je normálně blázen , ty karty jsou pěkný a boxy jsou našlapaný , to je obsahovvě jak tři boxy od UD za tu cenu , mě se hodně líbí ten Mogilny a pak ten Kolzig taky neni vůbec špatnej *cl*
Plus Goldka podpisovka Fischera jako bonus .
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Sugy, proč hned blázen...? ;) Proč někoho odsuzovat, ty fandíš Arizoně - pro mě osobně úplně zbytečný tým v NHL - seš blázen? Asi ne. Spíš máš jen jiný názor a líbí se ti. A já to respektuju.
Skutečnost je bohužel ale taková, bez ohledu na to, jestli se to někomu líbí nebo ne, přestože ty karty jsou hezký a třeba Kolzig je parádní, že většinou nemají moc hodnotu... skoro žádnou a proto ty boxy stojí to, co stojí. Ty karty mi dodavatelé nabízí už od 1 do 5USD... (a i pěkný) a začínali na 10, 15 a já nevím co... Ani tak je nebereme.
Myslím, že Vaulty jsou o tom, chytit tam něco z těch starých memo - Plante, Vezina... to je super. Anebo takový ty ITG jako je Kolzig, nebo ještě maličko starší memo, podepsaný lemieux se tam občas objeví. To je paráda, tam těm lidem asi ani to V moc nevadí. Jenže vypadá, že v těchto posledních Vaultech už jich zdaleka není tolik co v těch prvních sériích.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

SugarRay píše:Ty Vault boxy jsou super , komu vadí to V tak je normálně blázen , ty karty jsou pěkný a boxy jsou našlapaný , to je obsahovvě jak tři boxy od UD za tu cenu , mě se hodně líbí ten Mogilny a pak ten Kolzig taky neni vůbec špatnej *cl*
Plus Goldka podpisovka Fischera jako bonus .
pro me je zase blazen kdo je kupuje a hájí... karty jsou to pekny ,ale je to vlastne podvod... tvari je to jako 1/1 a přitom jen vymetou prach z pod palet ve skladu...
Naposledy upravil(a) zizomil dne pát 28. črc 2017 13:02:41, celkem upraveno 1 x.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

[quote="pavelbart"]Sugy, proč hned blázen...? ;) Proč někoho odsuzovat, ty fandíš Arizoně - pro mě osobně úplně zbytečný tým v NHL - seš blázen? Asi ne. Spíš máš jen jiný názor a líbí se ti. A já to respektuju.
on nejakej tym z Arizony hraje hokej? :-) :-) :-)

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Mě jenom vadí jak na to lidi nadávaj , přitom ty karty jsou super , boxy jsou parádně plněný , parádní memorabilie i podpisy neřikam že je někdo blázen když to nekupuje , ale že to uplně zavrhuje to nechápu .
Obrázek

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

SugarRay píše:Mě jenom vadí jak na to lidi nadávaj , přitom ty karty jsou super , boxy jsou parádně plněný , parádní memorabilie i podpisy neřikam že je někdo blázen když to nekupuje , ale že to uplně zavrhuje to nechápu .
a co na tom nechapes? proste je to podle me podvod ne sběratelích... kdyby to tam nemelo to 1V1 tak to muze byt dobry... karty jsou to pekny o tom zadna ale tvarit se to jako jednickova karta? to je hnus... jooo kdyby to mělo certifikat(predpokládám,ze ho nemaj) :-) tak je to něco jiného ale takhle?

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

SugarRay píše:Mě jenom vadí jak na to lidi nadávaj , přitom ty karty jsou super , boxy jsou parádně plněný , parádní memorabilie i podpisy neřikam že je někdo blázen když to nekupuje , ale že to uplně zavrhuje to nechápu .
Ono hodn záleží co sbíráš a jak na to podle toho koukáš ...

je rozdíl když si koupíš VAULT kartu kvůli memorabilii/podpisu hráče, kterou bys jinak sehnal mnohem dráž a je ti jedno jakou kartu budeš mít ... pak je to super věc pro toho člověka

ale třeba já sbírám nějaký hráče co vyšly na VAULT (češi v NHL co hráli cca 99-02), ale je to vzásadě recyklace původních celkem v pohodě sehnatelnejch karet a proto já VAULT odsuzuju, nezajímá mě a nesbírám ho ! Z pohledu mojí sbírky je to "podvod" a zbytečný vydání karet navíc !

Když bych sbíral např. memorailie legend, tak za takovou sérii budu rád a budu skákat radostí, že mám možnost sehnat něco jinak nesehnatelnýho nebo drahýho ...

o tom to je a já když sbírám nějakýho hráče, tak i když mám možnost sehnat VAULT verzi karty kterou nemám, tak jí nechci (resp za minimální cenu bych jí možná koupil, ale stejně jenom jako dočasnou náhradu),protože to prostě neni ta původní karta z boxů vkládaná v nějakym poměru atd. je to nová náhražka kterou neberu ...

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

Steven Hockey Cards píše:
Ono hodn záleží co sbíráš a jak na to podle toho koukáš ...

je rozdíl když si koupíš VAULT kartu kvůli memorabilii/podpisu hráče, kterou bys jinak sehnal mnohem dráž a je ti jedno jakou kartu budeš mít ... pak je to super věc pro toho člověka

ale třeba já sbírám nějaký hráče co vyšly na VAULT (češi v NHL co hráli cca 99-02), ale je to vzásadě recyklace původních celkem v pohodě sehnatelnejch karet a proto já VAULT odsuzuju, nezajímá mě a nesbírám ho ! Z pohledu mojí sbírky je to "podvod" a zbytečný vydání karet navíc !

Když bych sbíral např. memorailie legend, tak za takovou sérii budu rád a budu skákat radostí, že mám možnost sehnat něco jinak nesehnatelnýho nebo drahýho ...
o tom to je a já když sbírám nějakýho hráče, tak i když mám možnost sehnat VAULT verzi karty kterou nemám, tak jí nechci (resp za minimální cenu bych jí možná koupil, ale stejně jenom jako dočasnou náhradu),protože to prostě neni ta původní karta z boxů vkládaná v nějakym poměru atd. je to nová náhražka kterou neberu ...

ja sbiram par hracu a jelikož jsem echt sberatel (jak tu jednou napsala jedna sberatelska nula) :-) :-) tak bych taky ty V do sbirky nechtel

Netorack
Veterán
Veterán

Příspěvek od Netorack »

Je zajímavé, jak můžou mít dva lidi v podobné situaci na věc různý (doslova protichůdný) názor :) Já taky sbírám jenom pár specifických hráčů, Čechy a tím i Jágra pouze za Dallas Stars. A tak jsem byl opravdu vděčný, že můžu přidat do Jardovy sbírky několik málo dalších karet, byť s véčkem. Jinak je totiž tato má sbírka ve stavu klinické smrti a asi v ní dlouho zůstane, protože dalších karet za Stars se buď nedočkám vůbec, nebo možná jedné v nějaké retrospektivní sérii, až (jestli) Jarda jednou přestane hrát :angel: .

Takže za mě za Vault palec nahoru, pokud tomu odpovídá cena (což myslím nyní za těch nějakých 50 USD za desetikartový box odpovídá velice) a na kartách je véčko právě proto, aby se člověk mohl rozhodnout, jestli ji chce, nebo ne. Kdo nechce, nechá být, kdo chce, má radost. A všichni jsou (nebo by měli být) spokojení.

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Netorack píše:Je zajímavé, jak můžou mít dva lidi v podobné situaci na věc různý (doslova protichůdný) názor :) Já taky sbírám jenom pár specifických hráčů, Čechy a tím i Jágra pouze za Dallas Stars. A tak jsem byl opravdu vděčný, že můžu přidat do Jardovy sbírky několik málo dalších karet, byť s véčkem. Jinak je totiž tato má sbírka ve stavu klinické smrti a asi v ní dlouho zůstane, protože dalších karet za Stars se buď nedočkám vůbec, nebo možná jedné v nějaké retrospektivní sérii, až (jestli) Jarda jednou přestane hrát :angel: .
A ty VAULTY Jardy kupuješ karty, který už máš, nebo ty co si nesehnal v původní podobě ? To sem z toho nějak nepochopil ...
Netorack píše:Takže za mě za Vault palec nahoru, pokud tomu odpovídá cena (což myslím nyní za těch nějakých 50 USD za desetikartový box odpovídá velice) a na kartách je véčko právě proto, aby se člověk mohl rozhodnout, jestli ji chce, nebo ne. Kdo nechce, nechá být, kdo chce, má radost. A všichni jsou (nebo by měli být) spokojení.
Jo tak tady to tak asi je, i když sbírat nějakýho hráče fakt na 110% a mít vysbíraný skoro všechno tak mě existence těhle karet asi naštve, byť to nejsou tak úplně plnohodnotný série ... Třeba obdoba VAULT u nás = OFS HIDDEN TREASURES mě nas_ala dost, protože jako sběratel teamu sem měl nasbíráno 100% karet co vyšly znovu s ražbou a když sbírám i různý expo, tema edition a podobný verze, tak neni tak jednoduchý to prostě ignorovat :D ale zas na druhu stranu co de sbírat v NHL fakt naplno a mít byť jenom velkou většinu vydanejch karet, ale to je zas na jinou debatu ...

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tak třeba konkrétně u mě, s Hašanem, to nemá vůbec význam. Ty pravý karty ITG se často objevují a ty Véčka se právě dají sehnat v pohodě i bez V... ale samozřejmě pokud někdo sbírá třeba Turka, tak je to jiná situace. Na druhou stranu bych asi stejně nepotřeboval mít ostrou kartu a vedle ní stejnou s véčkem...
Já myslím, že to stejně lidi za mořem hodně rozbalují kvůli těm legendám. Viděl jsem podepsaného lemieuho s jágrem, nebo magnificiant Maria nebo jak se to jmenuje... to je asi dobrý vytáhnout.
Jinak mi přijde celkem zvláštní, že lidi už to dnes zkouší prodávat za stejný peníze jako ty ostrý karty. Tam už mi tedy logika odpadá úplně. Na druhou stranu, v Kanadě pořád dokola kupují ty Leafy a já nevím co, takže se asi není čemu divit. Já osobně snad raději Vault než Leaf, třeba tu brankářskou hrůzu co nyní vyplodili.
Ale přesně jak píše netorack, je to přece každýho věc jak k tomu přistoupí. Jen bych nedělal blázna z někoho, kdo tomu na chuť nepřišel. To je celý... to bych já mohl 5-ti faktickými argumenty dělat z toho kdo přišel... ale to bych ani nechtěl. Důležitý je, že belgimu se to líbí, je to jeho break.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Netorack
Veterán
Veterán

Příspěvek od Netorack »

Steven Hockey Cards píše: A ty VAULTY Jardy kupuješ karty, který už máš, nebo ty co si nesehnal v původní podobě ? To sem z toho nějak nepochopil ...
I ty co už mám v původní podobě. Beru to na úrovni expo karet, jako další verzi karty, co se dá sehnat, byť samozřejmě na nižší úrovni, než je ta "pravá balíčková".

Je zajímavé, že rozlišuješ expo a vault/hidden treasures, mě to přijde prašť jak uhoď, lupnuté razítko na kartu, aby se něčím odlišila.

A abych byl teda taky trochu ontopic, tak mě se z breaku nejvíc líbil ten Kolzig ;)

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Netorack píše:
Steven Hockey Cards píše: A ty VAULTY Jardy kupuješ karty, který už máš, nebo ty co si nesehnal v původní podobě ? To sem z toho nějak nepochopil ...
I ty co už mám v původní podobě. Beru to na úrovni expo karet, jako další verzi karty, co se dá sehnat, byť samozřejmě na nižší úrovni, než je ta "pravá balíčková".

Je zajímavé, že rozlišuješ expo a vault/hidden treasures, mě to přijde prašť jak uhoď, lupnuté razítko na kartu, aby se něčím odlišila.

aha, ale tak jako zpestření proč ne ... když sou za levno ...

mezi vault / expo vidim docela velkej rozdíl ... expo vnímám jako zpestření burzy, karty se vážou k nějaký konkrétní AKTUÁLNÍ sérii a povětšinou neobsahujou největší hity a lákadla tý daný série ...

naproti tomu Vault resp. Hidden Treasures je pro mě zplácanina různejch starejch sérií, tvářící se jako samostatná série ale složená jenom z recyklovanejch karet ... a eště k tomu vydaná X let po vydání původní/ostrý série ...

myslim si, že s těma kartama se dalo naložit úplně jinak ... když už teda vezmu, že když mám nějaký takovýhle karty "navíc" tak je škoda je likvidovat nebo tak něco, ale uchopit to nějak seriózně a ne najdnou se snažit vytřískat co nejvíc z rezervních karet ...

Já v jejich pozici bych to udělal jinak : vysral bych se na 1/1 který 1/1 nejsou a nikdo neví co vlastně sou :D udělal bych jasnou limitaci a taky oficiální CHECKLIST !!! A kart bych vkládal postupně do těch jejich novejch produktů na způsob Buybacků ... mám sérii na golmany, dám tam starý Between The Pipes, do dalšího roku třeba zas úsek dalších 5 let a tak ... mám sérii nováčků, dam tam Heroes and Prospects ... atd atd ... ne zběsile vypustit všechno najednou, udělat XY 1/1 verzí jedný karty a bez checklistu ...

To samý platí i pro ty Hidden Treasures : Udělat nějakou pěknou ražbu a vkládat to postupně jako bonus do produktů, tak proč ne ... Mám sérii OFS 16/17, dám tam jersey karty z OFS 09/10, do druhý série dám podpisovky z 09/10 a takhle budu pokračovat dál a mám zásobu co tam dávat ... ne se snažit trhnout rychle a bez přemejšlení ...

jinak i já musim říct, že ten Kolzig je fajn karta, gratulace k ní :D

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já z nikoho blázna nedělam , pointa je v tom že ty boxy jsou výborně plněný , ale lidi to odszujou proto že je tam označení V - Vault , jestli mam v boxu tři- čtyři podpisovky zajímavých nebo legendárních hráčů většina z nich hard , nádherný memorabilie zase většinou legend tak jako co chtít víc za ty prachy , tyhle karty byly ještě dobrý , Leafy jsou hrozný , přijde mi uplně nepochopitelný celou tu sérii těch skladových karet takhle pořád dokola schazovat , je to blbí vůči těm lidem co maj ty původní karty ale na brejkování je to uplně pecka pro spoustu lidí který maj všech pět pohromadě a nenechaj se tim cejchem odradit , ale mohly tam dát jenom to V , 1 of 1 asi hodně lidí provokuje , ale mam pocit že jenom ty echt sběratele , nás sběratelský nuly to necháva v klidu , protože podpis Jirky Fischera je pro mě pořád dobrej s V i bez , stejně jako patch Mogilnyho s V i bez , je to pořád stejná šupa .
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

SugarRay píše:Ty Vault boxy jsou super , komu vadí to V tak je normálně blázen
Pouze jsem reagoval na to, co si psal:-).
Sugy, mně tam chybí podstata sběratelství... přece chci mít ve sbírce tu pravou kartu a ne nějakou kartu, která se někde prý válela (o tom si taky myslím své) a někdo z ní udělal navíc 1/1 nebo Vault, to je jedno. Tady souhlasím se Stevenem. Pokud něco sbíráš, tak to je o tom, že si dáš tu práci a čas a čekáš na tu kartu třeba celý život, jako např. já na Starquest Gold Hašana. A kdyby mi ho dnes někdo dal s nějakým V, nechci to ani zadarmo! Jediný co na tom chápu, že ty karty nechtěli vyhodit do koše, to je ale tak jediný, co se na tom dá pro mě pochopit. Ze strany sběratelů to nechápu, ale je to každýho věc, někdo třeba nechápe, že jsou lidi co si s chutí rozbalí Cupy. o tom to je a nechci nikomu kazit radost.
Já bych uvítal, kdyby ty karty dával jakkoliv, asi s nějakým odlišením určitě, jako bonus do nějakých svých posledních sérií. Tak super.

zizomil
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od zizomil »

ale mohly tam dát jenom to V , 1 of 1 asi hodně lidí provokuje , ale mam pocit že jenom ty echt sběratele , nás sběratelský nuly to necháva v klidu , protože podpis Jirky Fischera je pro mě pořád dobrej s V i bez , stejně jako patch Mogilnyho s V i bez , je to pořád stejná šupa .[/quote]

mozna proto jsem ja ten echt sbratel a vy jen ty nuly :-) :-) :-) nebudu kupovat nebo chvalit karty s (pro me) nulovou hodnotou

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2017“