Ano chyby při balení se stávají skoro ve všech firmách, ale mě by spíš vadilo že je prezentováno x podpisovek a v první várce boxů jich polovina nebyla a nebyly ani podepsané, takže příště když něco nemám, udělat rozhodně redemption a mám čas ty podpisy získat, případně po vypršení dát náhradu.pavelbart píše:Nechci se tady Lukáše Koppa (vydavatele) nějak zastávat.
Samozřejmě to není dobré, ale jde o ruční plnění. U OFS je těch chyb také strašně moc. Já měl 5 hobby boxů 16-17 jen s řadovkami... a mám pro to pochopení. A to si vezměte, kolik mají zkušenosti oni a kolik Lukáš, to je prostě daň za ruční plnění. Když člověk naplní 200, 300 balíčků denně, ne-li více, věřím, že už pak vůbec neví, co do balíčků strká:-)). Zvláště, jestli nemá ke kartám vztah (brigádníci). Já mám u našich sérií vždy kolegu, a občas chybu najde... a to jich děláme 110 ks balíčků za měsíc... My rozbalujeme většinou hodně OFS a tam těch chyb je taky hodně. S vydavatelem to konzultujeme. Jedině to ho může posunout dál. Pokud budeme říkat OFS jsou strašný, to nikomu nepomůžeme.
Navíc tady to tuším bylo skutečně avizované s těmi podpisy.
Chybami se člověk učí... a věřím, že další série bude zase lepší. Co jsem měl možnost vidět, tak určitě ano!
jinak pane Bartko moc se mi líbilo jak jste to hezky přehodil na OFS, myslím že porovnáváte jablka s hruškama, zabalit pár karet reprezentace s více než 400 druhy karet jednoho vydání karet OFS