2017-18 OFS Tournament of the Century

Žhavé novinky týkající se sezóny 17 / 18
Odpovědět
sabres911
Hvězda
Hvězda

Re: 2017-18 OFS Tournament of the Century

Příspěvek od sabres911 »

Veteran fans hcs píše:Vyprodáno v předprodeji
*gp* Sen každého vydavatele ! Moc gratuluji :)

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Nevím čemu teda pan Hrbek říká vyprodáno, ale já vidím, že se tento produkt dá stále koupit na oficiálním eshopu OFS. *nevim*
Obrázek

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

DzEjDy píše:Nevím čemu teda pan Hrbek říká vyprodáno, ale já vidím, že se tento produkt dá stále koupit na oficiálním eshopu OFS. *nevim*
Pan Vrkoč mi potvrzoval moji včerejší objednavku a na dnešní dotaz ohledně dostupnosti dalších boxu mi psal - Ano všechno je pryč.Teď už bude záležet jen na tom zda se nevrátí zboží z dobírek,ale to je vždy jen 1 až dva kusy ... vzhledem k tomu, že web OFS vypadá jak vypadá, jejich eshop podle mého neodpočítává jednotlivé krabice na skladě... dělají to manuálně...

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Tomu říkám nasadit tomu všemu korunu... *h-s*
Obrázek

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

No tak to je rozhodnuto.. o pár boxech jsem uvažoval ale bez momentu překvapení to od překupníků kupovat nebudu :(
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Co mám informace, tak ten konec předprodeje "způsobil" Pavel Bartko svojí objednávkou pro eshop

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Veteran fans hcs píše:Co mám informace, tak ten konec předprodeje "způsobil" Pavel Bartko svojí objednávkou pro eshop
a jsme u těch překupníků :D ... teda ta možmost předprodeje byla na webu určitě týden, já jsem čekal jestli bude nějaké info třeba o case, že bych nebral jednotlivé boxy a když bylo jasné, jak je to balené, objednal jsem. Nějaké krabice měli RHK, ale tam je to taky pryč, on počet 300 boxů je vážně malý.

tomas78
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomas78 »

Je to ještě horší než Icebooky a nebo ''Masked Stories'' Ten slavný předprodej... *bang* *bang* *bang*

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

Lukyn55 píše:
Heppig píše:Rozjede tu někdo master set? :P Mimochodem, je pravda, že náklad je 300 boxů?
no asi musí, když vlastně v každém boxu máš celý paralelní set /300 ;)
Ale podle poctu inzertu by boxu melo byt 312...matematickou reci: 1 karta na box X 26 karet v setu X 12 limit karty = 312.
Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Zkusil jsem objednat, uvidíme, třeba se nějaká dobírka vrátí. Když ne nic se nestane.
Předprodej byl dlouho, neviděl bych to jako špatnou věc. Letos není únorová burza tak odpadá jakekoliv představení. A pro výrobce jen dobře, alespoň se to nebude plést s druhou sérii ofs která tu bude za měsíc.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

noo pokud se nepletu, tak zmínka o prodeji byla jediná v posledním příspěvku na FB při představení plnění, do té doby to nikde zveřejněno nebylo, dokonce ani na stránkách OFS .. mě tento produkt osobně míjí, ikdyž je fakt pěkný, ale přijde mi to zase postavené na tom, aby si to rozebrali přátelé, jinak si nedovedu moc vysvětlit to, že ten předprodej nebyl nikde zmíněn v tu dobu, když se spustil ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

sabres911 píše:
Veteran fans hcs píše:Co mám informace, tak ten konec předprodeje "způsobil" Pavel Bartko svojí objednávkou pro eshop
a jsme u těch překupníků :D ... teda ta možmost předprodeje byla na webu určitě týden, já jsem čekal jestli bude nějaké info třeba o case, že bych nebral jednotlivé boxy a když bylo jasné, jak je to balené, objednal jsem. Nějaké krabice měli RHK, ale tam je to taky pryč, on počet 300 boxů je vážně malý.
Překupník není ten, kdo má oficiální, legální eshop se vším všudy, takže se hoď hodně do klidu... Na tvé výlevy nejsem zvědavý.

Jsem velice pobaven tím, že jsem ta osoba, co způsobila konec. :)
Tak abych snad uvedl na pravou míru. Dostal jsem info, cca 10 dnů zpět, že se chystá "Nagano High End" na trh. Detaily, že mi prý poskytne pan Vrkoč. Nevěděl jsem datum vydání, obsah, nic. Na OFS web jsem se podíval na novinky, tam nic nebylo, ale viděl jsem produkt, u něj detailní fotky, jen něco. Třeba UD je hodně veliký, ale pošle vždy detail produktu všem partnerům, cenu a datum vydání. A pak můžete přemýšlet, zda to vzít, kolik...
A až tady na foru jsem se dozvěděl, že už se to prodává. Tak jsem dnes objednal několik desítek boxů (vzal jsem i ty malé, protože jsou u nás vyprodané, celkem jsme chtěli 100 ks, ještě tam bylo series 1, tuším jsme chtěli 80 ks Nagana). A dostali jsme 25 boxů, což byl zřejmě zbytek. Kdybych dostal info dříve, určitě jsme jich vzali více, ale tak zvykli jsme si na to, že už nejsme u OFS tak nutní, když jsou i jiné eshopy:-).
Nám to nevadí, fakt ne, ale nerad bych, abychom tady byli za někoho, kdo může za to, že nejsou boxy OFS:-). Kdybychom měli info odpovídající, klidně vezmeme 150 boxů, kdyby to šlo. A třeba 100 ks dáme normálně do prodeje.
Z těch 25-ti ks jsou navíc 3 rezervované. Takže vlastně 22. Ale kdo budete chtít, napište. Jen říkám předem, že chceme něco otevřít.
EDIT - nepište, my dáme třeba 10, 15 ks na shop. Až boxy dojdou. Dříve ne.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Pavle, pokud nejsi absolutně schopný pochopit žert, navíc se smajlíkem a vidíš v tom opět nějaký osobní útok, tak si vážně nechej předepsat nějaké prášky, ale ono to asi nemá cenu... tak mi tady prosím zruš účet, třeba ti to psychicky pomůže. S ostatními slušnými sběrateli, které jsem tu za x-let potkal se loučím.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Jsem psychicky tak v pohodě, že si to asi neumíš představit. ;)
Od někoho jiného bych to mohl brát jako vtip, od tebe velmi těžko... jinak se měj fajn. Účty nikomu neruším, ale nemusíš se přihlašovat, když nechceš, v tom je to kouzlo.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

rád bych jen reagoval, dnes mi volal pan Vrkoč že pan Bartko chce objednat a že tím pádem má on vyprodáno.
dal jsem to sem jen jako zajímavost, rozhodně jsem to nemyslel tak že za to můžete
Vám jsem pane Bartko 22.ledna psal že by jste se měl s panem Vrkočem co nejdříve domluvit na objednávce pro Váš eshop a že produkt budeme postupně představovat na fb OFS. chápu že máte spoustu práce a že produkty OFS pro Vás nejsou ani 3 procenta obsahu Vašeho eshopu a že mnohem důležitější jsou karty NHL, u kterých máte fantastickou, obrovskou nabídku.
když jsme spolu naposledy mluvili osobně, tak jste mi přesně tohle říkal, že produkty OFS se na Vašem eshopu zas tak dobře neprodávají

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Bohužel tam právě chybělo to "co nejdříve" ;) navíc na webu OFS toho moc nebylo, ale to je fakt jedno.
K tomu prodeji - nám se velmi dobře prodávají Icebook a podobné série. To jsem Vám již říkal vícekrát, že budeme ořezávat tu klasickou sérii 1 a 2, ty nám opravdu nejdou dobře. Ale ty lepší série ano a o ty máme zájem vždy.

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Ted si nejsem jist jestli jsem tu slovo překupník nepoužil jako první a nechtěně něco nerozdmíchal. Tak abych to uvedl na pravou míru, překupníkem určitě není nikdo kdo nakoupí na shop a tam to normálně prodává (to je klasická distribuce). Překupníky myslím ty kteří aniž by to sami sbírali nakoupí x-boxů (desítky) a rozbalí vše na kusový prodej (samozřejmě za "zajímavé" ceny).

Takže asi tak... pokud na shopu nějaký box (1,2) stihnu určitě si koupím protože to rád vyzkouším ale lámat přes koleno to nebudu. Když nejsou tak se nedá nic dělat *nevim*
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

tomas78 píše:Je to ještě horší než Icebooky a nebo ''Masked Stories'' Ten slavný předprodej... *bang* *bang* *bang*
Asi myslis OFS Extreme Exclusive. Icebooky i Masked Stories byly relativne dlouho dostupne vsude i po zahajeni oficialniho prodeje, takze kdo chtel, stihl je bez problemu. Nastesti jsem v sobotu odpoledne jeden boxik Nagana stihl objednat, tak se na toho Libora snad muzu tesit :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Jardu? Za cenu přijatelnou? Pod milion? Prosím *lgh* .
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

To už je klasika že se tady vždycky při vydání nový OFS série pohádáme , navíc když je to takhle ultra limitovaný tak to je konečná , překupník je nějaká soukromá osoba , kdybych třeba já vzal pět boxů a pak při vyprodání všech zásob jinde bych využil situace a prodal boxy s nějakou vysoko hroskou přirážkou , nebo by možná stačilo to dát do aukce na Aukro a nikdo by mě ani nemohl osočovat že jsem překupník :angel: uvidíme , jestli něco bude u Pavla a budu mít kliku možná něco urvu , když né tak ne , co se dá dělat .
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „2017 / 2018“