No to teprve uvidíme, co nám soudruzi v UD nachystají:-).
Tak jsem jeden box zkusil a musím UD gratulovat.
Jsou to géniové. Naprostí.
Vezměte si, že třeba box 15-16 Series 1 Hobby, bude stát pro velkého dealera cca 50USD. Možná 55, více to nebude počítám. Musí ty boxy vyrobit, vyrobit balíčky (obaly), zabalit, zafoliovat, dopravit k němu... hromada práce.
A tady Vám za super cenu (90USD), protože přece na DC boxy Series 1 stojí či stály okolo 100USD!! Super - ušetříme 10USD!!!
A teď co dostanete - rozbalujete na monitoru balíček po balíčku (neumím si představit takhle rozbalovat case, ale asi to tam je pak jinak, třeba po boxech, nevím). Připadal jsem si jak gambler u automatu (i proto tipuji, že to bude mít obrovský úspěch, jelikož závislost na PC má více a více lidí a toto bude vlastně v pohodě, nebudeme u toho v hospodě

).
A finále? U mě 24 karet, které si mohu nechat poslat. Takže je v podstatě jasné, že jste minus, ale UD na tom musel vydělat o strašnou částku více, než na klasickém boxu, osobně tipuji o 100% více. Řadovky jsou Vám k ničemu (nevím, proč je tam vůbec dávají, asi aby to nevypadalo blbě, že máte 24 ks karet?).
Neměl jsem tedy Exclusive ani Glossy, měl jsem tam v podstatě stejný plnění jak ve fyzických boxech... jen s tím, že nemám řadovky.
Obsah:
JACOB DE LA ROSE
Young Guns, 212 Connor Hellebuyck Connor Hellebuyck
CONNOR HELLEBUYCK
Young Guns, 214 Sam Bennett Sam Bennett
SAM BENNETT
Young Guns, 231 Evgeny Medvedev Evgeny Medvedev
EVGENY MEDVEDEV
Young Guns, 245 Brett Kulak Brett Kulak
BRETT KULAK
Young Guns, 248 Connor Brickley Connor Brickley
CONNOR BRICKLEY
Young Guns, 249 Adam Henrique Adam Henrique
ADAM HENRIQUE
UD Canvas, C54 John Tavares John Tavares
JOHN TAVARES
UD Canvas, C55 Ryan Strome Ryan Strome
RYAN STROME
UD Canvas, C57 Robby Fabbri Robby Fabbri
ROBBY FABBRI
Young Guns UD Canvas, C118 Jaromir Jagr Jaromir Jagr
JAROMIR JAGR
UD Portraits, P-22 Marc-Andre Fleury Marc-Andre Fleury
MARC-ANDRE FLEURY
UD Portraits, P-27 Anze Kopitar Anze Kopitar
ANZE KOPITAR
UD Portraits, P-39 Wayne Gretzky Wayne Gretzky
WAYNE GRETZKY
UD Portraits, P-50 Mario Lemieux Mario Lemieux
MARIO LEMIEUX
Code to Greatness, CTG-24 Jordan Eberle Jordan Eberle
JORDAN EBERLE
Code to Greatness, CTG-9 Jonathan Huberdeau Jonathan Huberdeau
JONATHAN HUBERDEAU
Instant Impression, II-10 Riley Sheahan Riley Sheahan
RILEY SHEAHAN
Instant Impression, II-18 Nikita Kucherov Nikita Kucherov
NIKITA KUCHEROV
Instant Impression, II-24 Jonathan Toews Jonathan Toews
JONATHAN TOEWS
Shining Stars, SS-23 Corey Perry Corey Perry
COREY PERRY
Shining Stars, SS-32 Wayne Gretzky Wayne Gretzky
WAYNE GRETZKY
Shining Stars, SS-50 Corey Perry Corey Perry
COREY PERRY
Shining Stars Royal Blue, SS-32 P.K. Subban P.K. Subban
P.K. SUBBAN
UD Game Jersey, GJ-PK
Zajímalo by mne, jak to s těmi kartami fakt je - jestli jich vyrobili více, nebo je fakt "čmajzli" z fyzické série.... Protože těch virtuálních boxů musí prodat strašné kusy... a jestli natiskli více ks, tak to není o nic lepší, než když je čmajzli.
A teď to nejlepší, nejsem fanda COMC, tak si nechám karty poslat. Nejlevnější metodou a to ne do ČR ale do USA a dalších 9USD!!! Přitom pošta po US stojí tak max. 3USD... No pecka. Připadám si znásilněný.

A UD podle mě na tomhle vydělá neskutečný prachy.
Chtěl jsem si to zkusit, kritizovat bez osobní zkušenosti by se nemělo. Rád si vše osahám, ale toto již nemusím. Jinak doporučuji, nevím, jaký z toho budete mít pocit, ale pro mě toto není. To si snad raději půjde zahrát ten výherní automat a to jsem tomu nikdy na chuť nepřišel... Ale věřím, že s tím, kolik na tom ušetří, si budou moci dovolt tam "plnit" více lepších karet než bylo v té fyzické sérii. Ale já z toho tedy mám smíšené pocity a silně převládají negativní... Pozitivum - žádný odpad. Ale jinak nic.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.