2013-14 BTP

Boxy otevřené sběrateli v měsíci květnu 2014.
Odpovědět
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2013-14 BTP

Příspěvek od DzEjDy »

Zkusil jsem jeden box nových Between the Pipes od ITG. Kam jejich tvorba v posledních letech směřuje všichni víme, BTP jsou ale jejich tradiční produkt, takže alespoň tady, doufám, nedojde časem ke ztrátě toho sběratelskýho kouzla, který ještě před nedávnem ITG zdobilo. I když bohužel i tady je poslední dva, tři ročníky vidět kterým směrem se ITG vydalo...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takže základní set. Skládá se ze tří subsetů (Stars of the Game, CHL Prospects, Greats of the Game), celkem 150 karet (rozložení subsetů 1-23, 24-80, 81-150).

Stars of the Game - jde o karty golmanů aktuálně hrajících v nhl, díky licenci jsou ale použity fotky, na kterých nejsou vidět klubová loga nebo nic, co by bylo v rozporu s omezením, které ITG má.

Obrázek

CHL Prospects - kromě českých jmen, tam moc známých (alespoň mně) hráčů není, za dvě tři sezony ale bude třeba vše jinak.

Obrázek

Great of the Game - nejpočetněji zastoupený subset v base setu, karty hráčů z historie nhl dávné i nedávné.

Obrázek

Bohužel v nemalé míře jsou zastoupeny i fotografie tohoto typu, které podle mého názoru na hokejové karty nepatří:

Obrázek

Immortals - jediný insert série. Výskyt 1:6, takže tři karty na box. Karty graficky velmi povedené.

Obrázek

Masked Men 6 - výskyt stejný jako u Immortals, tedy 1:6, tři karty na box. Luongo je pravděpodobně silver verze /100, na kartě ovšem žádný popisek nebo označení není.

Obrázek

GoalieGraph - výskyt 1:7, takže 2-3 karty na box, ale myslím že ve většině budou právě tři karty. Checklist těchto karet vypadá oproti minulým ročníkům velmi zajímavě, ale i když tam je těch CHL prospektů minimum, já jsem vychytal hnedka dva. Plus Corey Hirsch, jehož do hokejové historie nejvíc zapsal Peter Forsberg na olympiádě v Lillehammeru. Jinak asi nic zásadního.

Obrázek

Memorabilia - patch karta a zajímavý druh karty, ale opět ta jména patří k slabší části checklistu.

Game Used Patch silver version (/19) - Payton Lee
Pack your Bags silver version (/90) - Dan Cloutier

Obrázek

A toť vše. Hodnocení celýho boxu a obsahu je takový rozporuplný. Sice jsem dostal co jsem měl, ale nepovedlo se nic extra navíc, ani nic co by mně přišlo zajímavější nad zbytkem celýho obsahu. I tak jsem ale rád, že jsem si opět po roce tento produkt otevřel.

*thks*
Obrázek

mmaier
Zkušený
Zkušený

Re: 2013-14 BTP

Příspěvek od mmaier »

Celkem dobrej box, takový lepší průměr. Jen s těma fotkama to moc nechápu. Great of the Game se ti nelíbí fotky, ty 3 na občanku, což chápu, ale chválíš Immortals a to jsou ty samé fotky jen v ovále a lepší zpracování, vypadá to tím pádem líp. Takže i u těch Great of the Game by ty fotky asi nevadily, kdyby ty karty měli nějakej nápad a jiné zpracování, nebo jsou na nic obě sérky.

Martin.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hezký karty, špatný jména, bohužel to tak někdy vyjde...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Možná mě jen klame moje špatná paměť, ale tohle je snad poprvé co vidím v produktu ITG takhle "lišácky" použité fotky z NHL, kde jde vidět celý hráč. Což mě překvapuje, protože i když chápu, že podobné fotky bez log atd se asi velmi těžce hledají, je vidět, že to jde když se chce. Nechápu proč to nedělali i dříve.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Myslím Moldo, že na to prostě přišli až teď. Možná jim poradil šikovný právník :)
Podle mě tohle vypadá o 80% líp, než ty usekaný hlavy...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Odpovědět

Zpět na „Květen/May 2014“