1972 Famous Season - case break

Boxy otevřené sběrateli v měsíci říjnu 2012.
Odpovědět
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

1972 Famous Season - case break

Příspěvek od DzEjDy »

Včera mně od pana Hrbka dorazil jeden minicase dotisku k WTA - 1972 Famous Season additional bonus. Jde o pět boxů a v každém z nich je 12 karet. Musím opět ocenit balení, jednotlivé boxy jsou krabičky alá retail verze WTA a všech pět boxů je potom vyskládáno do další krásné větší uzavíratelné krabice.... Teď už k samotným kartám:

BOX 1

Obrázek
Obrázek
Josef Černý Medal of Honor 4/5

BOX 2

Obrázek
Obrázek

BOX 3

Obrázek
Obrázek
František Pospíšil Game Moments 2/3

BOX 4

Obrázek
Obrázek
František Pospíšil Medal of Honor 3/5

BOX 5

Obrázek
Obrázek

A v case byl i jeden asi něco jako Bonus pack, ve kterém byl tento Paper-cut:

ObrázekObrázek

Hodnocení: Myslím si že se jedná o padařené rozšíření WTA série. Celý tento case za cenu jednoho lepšího boxu nemohl zanechat než pouze pozitivní pocity. A ten paper-cut krále bodyčeků, to je něco co přesahuje hranice "pouhého kartičkářství". Kdyby měl někdo o něco zájem, tak jsou volné všechny podpisy, pressplates a pravděpodobně i Game Moments...

*thks*
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 1972 Famous Season - case break

Příspěvek od Dampa17 »

Taky nětrpezlivo čekám na jeden boxík a moc se těším, co vytáhnu ... ze skenů se mi líbí hlavně Letters of Heroes, ta barva je parádní a samozřejmě medaile :thumbup: ... no a ten paper cut, to opravdu něco mimo hranice běžných karet :thumbup: ... no a protože mám rád i plechy, tak je fajn, že se do těchto boxíků vrátily :clap:

matttes68
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: 1972 Famous Season - case break

Příspěvek od matttes68 »

Super case break :) gratuluji ke kartám a nenápadně bych se chtěl zeptat na paper cut Oldy Machače, jestli je stále k dispozici, protože tahle karta je skoro hit jako hit v podání tohoto úžasného beka! :)

Odpovědět

Zpět na „Říjen/October 2012“