Predstavenie

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Yogi93
Nováček
Nováček

Predstavenie

Příspěvek od Yogi93 »

Čaute, tak konečne som sa odhodlal sem napísať aj ja.

K zberateľstvu som sa dostal asi ako každý malý chlapec, keď to vymieňal so spolužiakmi v školských laviciach. Návrt k tejto záľube sa však konal až minulý rok, keď na Slovensku vyšla séria Tipsport Ligy 16/17 (kartičky SVK ligy po 20 rokoch). Sériu som rýchlo vyzbieral a začal som rozmýšľať, čo ďalej. Zbierať karty NHL hráčov, či tímov sa mi nechcelo, keďže ligu síce občas sledujem, ale nemám k nej taký vzťah ako k domácej lige a hlavne ku klubu HC Košice. Preto som sa rozhodol, že sa zameriam na zbierku kariet hráčov HC Košice, ktorí aktuálne hrajú v tomto klube alebo v minulosti už hrali. Rozbeh bol ťažký, ale nakoniec mi pomohol jeden zberateľ z Košíc, ktorý mal podobnú zbierku a venoval sa tomu skôr a tak 10 rokov dozadu s tým skončil. Úvodných cca 300 kariet mi teda veľmi pomohlo. Keďže hráči na Slovensku hrali pred tým alebo aj po pôsobení v Košiciach v Česku, s rozširovaním zbierky nebol problém. Karty z dielne OFS tvoria väčšinu tejto zbierky, no postupne sa tam dostali aj karty z ruskej, fínskej, švédskej ligy, či EBEL, AHL, a pod. Dnes mám v zbierke cez 900 kariet, no stále sa snažím zbierku rozširovať.
Z hráčov rád zbieram karty obrancu Ondřeja Šmacha (taktiež bývalý hráč HC Košice) a Mareka Hovorku (súčasný hráč HC Košice). Ondrove karty by už mali byť v zbierke všetky (okrem EXPO kariet) a doplnili to nejaké homemade. U Mareka to ešte zďaleka nie je všetko.
Občas neodolám a zoberiem si aj balíček z nejakej série OFS, pred Vianocami som si doprial aj rozbaľovačku boxov zo sezóny 07/08 a tiež 2 boxov 17/18. Rád si nechám karty podpisovať, takže v zbierke je aj niekoľko podpísaných kariet hráčov z českej ligy, ktorí v súčasnosti pôsobia na Slovensku.

Okrem zbierania kariet zbieram aj iné veci - puky, dresy. Ale to je skôr taká bokovka, sem-tam si niečo doprajem. Dresy predovšetkým opäť z HC Košice, prípadne hráčov, ktorí tu hrali. Po sezóne snáď bude v zbierke aj nejaká hokejka.

Ďakujem za túto možnosť predstavenia a snáď sa mi aj pomocou tohto fóra podarí niečo do zbierky zohnať, a taktiež by som v budúcnosti rád navštívil nejakú burzu konanú v Česku (hlavne kvôli kartám OFS, keďže na Slovensku to zbiera málokto). :wave:

Martin101
Zkušený
Zkušený

Re: Predstavenie

Příspěvek od Martin101 »

Skoro si sa predstavil :D Každopádne ďalší Košičan poteší :D *placnuti*
Hlavná zbierka: Ladislav Nagy, Tipsport Liga

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“