přinesla balík ze shopu HK. Takže tady je můj další boxík. Na ukázku kompletních 1-60 karet plus + nějaké ty limitky, inserty a jersey
 přinesla balík ze shopu HK. Takže tady je můj další boxík. Na ukázku kompletních 1-60 karet plus + nějaké ty limitky, inserty a jersey

škoda jen že je tam jen 1 až 2 RC na box
 škoda jen že je tam jen 1 až 2 RC na box

nj když je set jen 60 karet tak je to těžký.ale na druhou stranu při troše štestí se daj udělat i dva setykidder píše:Tenhle boxik je chudy na inserty a bohaty na duplikaty base karet... rozbaloval jsem ho par let zpet
No pecka to není, ale být tam Blackburn?Johny87 píše:No nevím, Richter sice je Richter, ale že by zrovna ta Jersey byla nějaká pecka. Ze stejné sezóny bych spíše volil: 2001-02 Pacific Private Stock Titanium .
 Budeme ho hodnotit mnohem hůře. Richter má mnoho sběratelů...jinak karty jsou to ale naživo super. Insertů mohlo být více. Ale tyhle roky začínaly být hlavně o memorabalia a inserty se začaly vytrácet, což je velká škoda.
 Budeme ho hodnotit mnohem hůře. Richter má mnoho sběratelů...jinak karty jsou to ale naživo super. Insertů mohlo být více. Ale tyhle roky začínaly být hlavně o memorabalia a inserty se začaly vytrácet, což je velká škoda. Je to dual jersey Richter / Blackburn. Teda alespon tak jsem to pochopil a tak to vypadá
 Je to dual jersey Richter / Blackburn. Teda alespon tak jsem to pochopil a tak to vypadá  Jsou tam dvě fotky, dvě jména, dva kousky jersey
 Jsou tam dvě fotky, dvě jména, dva kousky jersey 
 Sorry...ale je tam Richter, tak pořád dobré ne?
 Sorry...ale je tam Richter, tak pořád dobré ne? 
 Podle mě ten base set obsahuje opravdu málo karet a navíc opakující se hráče. A když vemu v potaz, že tam jsou hráči jako Parrish, Dipietro a Klesla.... jako co do kvality boxu, tak asi standart. Ale nevím no, inzerty ani jersey nevypadjí taky nic moc. Přijde mi to takové chudobné za ty prachy
 Podle mě ten base set obsahuje opravdu málo karet a navíc opakující se hráče. A když vemu v potaz, že tam jsou hráči jako Parrish, Dipietro a Klesla.... jako co do kvality boxu, tak asi standart. Ale nevím no, inzerty ani jersey nevypadjí taky nic moc. Přijde mi to takové chudobné za ty prachy  Nevím jak to popsat no, působí to na mě jako Lot karet za tři kila, asi tak
 Nevím jak to popsat no, působí to na mě jako Lot karet za tři kila, asi tak  
 Ale pokud by takový box stál třeba 800, tak by ten poměr cena/obsah byl ještě adekvátní. (Ovšem po tom co jsem viděl tenhle break, bych do tohoto boxu nešel asi ani za těch 800
  Ale pokud by takový box stál třeba 800, tak by ten poměr cena/obsah byl ještě adekvátní. (Ovšem po tom co jsem viděl tenhle break, bych do tohoto boxu nešel asi ani za těch 800  Takový styl boxů mi moc nevyhovuje )
 Takový styl boxů mi moc nevyhovuje ) pamatuju si někdy cca 3-4 roky zpět jsem vytáh dvě jersey a to tenhle dual Dean's list do setu + Grade A gold jersey s nějakym mini limitem takže se více než vyplatil
 pamatuju si někdy cca 3-4 roky zpět jsem vytáh dvě jersey a to tenhle dual Dean's list do setu + Grade A gold jersey s nějakym mini limitem takže se více než vyplatil To bylo hodně nad to...
 To bylo hodně nad to...
To je fakt Pavle, ale bůh ví jak bych dopadnul, kdybych rozbaloval UD ser. 2 05/06 jak jsem původně chtěl. Ovšem jeden moudrý člověk z shopu mi poradil Labely a vyplatilo sepavelbart píše:na to zapomeň - 800...To bylo hodně nad to...
No hele, Johnymu se to povídá, když si rozbalil hned napoprvý Topps Gold Label

Už právě kvuli toho basu bych očekával mnohem více inzertů, kupovat si box s tím, že budu mít base komplet skoro dvakrát...
 Už právě kvuli toho basu bych očekával mnohem více inzertů, kupovat si box s tím, že budu mít base komplet skoro dvakrát...  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host