Legendy Československého hokeje

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
Molda
Legenda
Legenda

Re: Legendy Československého hokeje

Příspěvek od Molda »

Tak karty současných hokejistů taky vycházejí každý rok a v každé sérii od každé společnosti. Takže X krát ročně a nikomu to nevadí :D Tak by podle mě vůbec nevadilo, kdyby ta mnou popisovaná série opět obsahovala hráče jací byli na legendách CS, klidně by to nemuseli být jen super legendy, ale i běžnější hráči z 80., 90. let atd. S tím, že by to prostě byla nová série, nový design, nové inserty atd.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nezapomeň Moldo, že ty firmy, které tu jmenuješ. platí šílené poplatky NHL...Samozřejmě mají zisky, a třeba i velké, ale co jsem se tak zajímal, tak ty poplatky asi zvedají cenu boxů hodně...
A taky důležitá věc - chceš aby byly produkty levnější, uvádíš Pacific - kde je dnes Pacific??? Není to třeba právě tím, že měl levné produkty (malé zisky) a tudíž si nemohl dovolit platit dál licenci? Ano produkty jsou super, ale copak bys chtěl, aby UD a Panini dopadly stejně?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

A kde bereš tu jistotu, že to byla vina Pacificu, že museli skončit? A ne vina hamižnosti UD, či XY dalších možných důvodů. :D

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

To jo ty poplatky NHL jsou velký , navíc podle mě i těm jednotlivym hráčum platí velký peníze aby si je získaly a měly jejich Autograph karty atd. Jednat takhle s každym hráčem zvlášť a vyplácet ho to asi taky neni žádnej med .
Teď si vem kolik musely třeba Panini nasypat T.Hallovi aby jim dělal promo a podepisovaly takový mraky karet , nebo Upper Deck Crosbymu to musí bejt hrozný rance ale to jsou klíčový hráči takže ty prachy do toho napumpovat musí .
Jinak Hašek super , koukám že do toho jde po hlavě a na tu serii se moc těšim , co všechno zase pan Hrbek připravil *cl*
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Holt už ani ten sport není co býval, všichni jsou nenažraní a všichni chtějí více peněz, od hokejistů, přes všechny možné držitele licencí, po firmy no a vlastně i normální lidi :D Tak nezbývá než začít více vydělávat, abych nemusel řešit ceny boxů. :D Každopádně ten sen na podobnou serii legend CS jakou jsem popisoval mi nikdo nevezme *lgh* A třeba se jednou dočkám, i kdyby cena měla být nevím jaká :D

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

pavelbart píše:Nezapomeň Moldo, že ty firmy, které tu jmenuješ. platí šílené poplatky NHL...Samozřejmě mají zisky, a třeba i velké, ale co jsem se tak zajímal, tak ty poplatky asi zvedají cenu boxů hodně...
A taky důležitá věc - chceš aby byly produkty levnější, uvádíš Pacific - kde je dnes Pacific??? Není to třeba právě tím, že měl levné produkty (malé zisky) a tudíž si nemohl dovolit platit dál licenci? Ano produkty jsou super, ale copak bys chtěl, aby UD a Panini dopadly stejně?
Tu jistotu samozřejmě nemám, i proto píšu "a není třeba..."
Jen jsem tím chtěl naznačit, že levný není vždy z hlediska budoucnosti dobrý. Asi nikdo bychom nebyli rádi, kdyby se na to pan Hrbek, a třeba i UD i Panini vyprdli...takže holt musíme u 2 světových gigantů sklopit uši... pana Hrbka to je samozřejmě úplně jiné. Přesto jsem přesvědčen, že když by počítal i všechen ten (většinou asi velice příjemný čas) čas s objížděním podepisujících se pánů, nemůže na tom vydělat ani korunu...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Veteran fans hcs píše:Má pravdu předsedo,když mi na podpisech chyběl Jiří Králík,mimochodem moc prima pán,který si se mnou dal schůzku v 10 00 hod ve Zlíně,co myslíte že udělal exot Hrbek,vyjel ve 4 22 hod z Hl.n. v Praze aby se po půlhodinové schůzce ve Zlíně objevil tamtéž v 15 35 hod :clap:
To musí být člověk opravdu velký fanda do železnice aby toto s ČD podstoupil... *rfl*
Obrázek

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Má pravdu předsedo,když mi na podpisech chyběl Jiří Králík,mimochodem moc prima pán,který si se mnou dal schůzku v 10 00 hod ve Zlíně,co myslíte že udělal exot Hrbek,vyjel ve 4 22 hod z Hl.n. v Praze aby se po půlhodinové schůzce ve Zlíně objevil tamtéž v 15 35 hod :clap:
Tak to je ale solidní cestovatelský výkon...Doufám že v běžných vlacích ČD ,druhou třídou a s nějakým aromatickým spoluobčanem.Tak si alespoń já pamatuju transčeské šestihodinové cesty Uh.Brod(30km od Zlína) - Praha... *prty*
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

Pane Hrbek udělal jste mi obrovskou radost, že na dotisku bude i Dvořka .. díky díky díky :thumbup: *cheer*
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Bude dnes dáreček v podobě infa? Já už týden počítám dny :D
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Dominik podepisoval a byl nadseny? To mi nejak nejde do hlavy... *rfl*
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

ááá takže budou dual podpisovky ? :D
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mohu potvrdit, že se raději o tuto séri vůbec předem nezajímám, protože je mi jasný, že mě bude stát majland... ;) A chci být překvapen. Nicméně, to co jsem zaslechl, je opravdu "maso"... :wtf:

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Chudák Pavel... Zajímá mě kolik boxů se dostane mezi ostatní lidi, než je skoupí. :D
Obrázek

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Felipe píše:Chudák Pavel... Zajímá mě kolik boxů se dostane mezi ostatní lidi, než je skoupí. :D
*lgh* *lgh* *lgh*
Já vůbec nevím co přesně bude v těch boxech, ale jestli to bude mít nějaký základní set karet, tak aspoň ty, jako fanoušek Pardubek bych chtěl sesbírat :-)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Felipe píše:Chudák Pavel... Zajímá mě kolik boxů se dostane mezi ostatní lidi, než je skoupí. :D
Včera jsme na toto téma mluvili s panem Hrbkem, bude to suverénně největší dilema, mít takové boxy doma.

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Tak to ti vůbec nezávidím... Měl by si je dát manželce, ať je někam zamkne a klič před tebou schová....
Obrázek

ruska masina
Nováček
Nováček

Příspěvek od ruska masina »

No, ja snad neverim vlastnim ocim, tady ctu, ze HASEK podepsal pres 240 karet !!! Neuveritelne ... uvedomte si, kolik ceskych karticek ma original podpis Dominatora? ... no, moc jich nebude. Tohle by mohla byt bomba serie a sance pro sberatele, jak podepsanou kartu ziskat. I kdyz takova mala pesimisticka poznamka - nebude tech podpisu trochu moc najednou?

No, kazdopadne uz se moc tesim na zverejneni dalsich informaci - dneska mame 24. srpna !!! :roll:

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

dnes je 26 :D
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

ruska masina
Nováček
Nováček

Příspěvek od ruska masina »

Veteran fans hcs píše:Podrobné info o celém produktu bude k dispozici 24.srpna!
A jo, dneska uz je 26. srpna :P ... to jsem ale popleta. No, tim spis se tesim na tu avizovanou podrobnou informaci !!

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“