Jednalo se o 2011/12 Panini Hockey Hobby Boxes - Rookie Anthology, Pinnacle a Elite a k tomu bylo 8 balíčků Pinnacle 2010-11. Na těch jsem vytáhl krom base i Bryzgalova-Rink collection, RC Clifforda a 2x Artists Proof Mason Raymonda a Patrice Cormiera
Musím říct, že jsem v boxech nikde neměl ani jeden duplikát řadovek, což mě více než mile překvapilo, dále jsem v každém boxu měl "něco navíc" a...a...a...a... jdeme na to

Jako první boxík jsme si vzali na parádu Pinnacle, od kterých jsme si zase tak moc neslibovali.
Base všichni znají, tak jsem neskenoval a jenom co jsem zaregistroval, tak hodně čísel karet je shodno i s číslem hráče na dresu. Zajímavé řešení, mohli to udělat u všech kartiček, ale aspoň něco. Jedná se především o "lepší hráče", typu Jágr, Ovce, Sid atd.
Jako první RC. Celkem jsem našel 4 ks (Saad, Connolly, Atkinson a C. Smith)

Captain - Shane Doan

Canvas Creations - Stammer

Breakthrough byli 3. Clowe, Ladd a Grabner

Tough Times do sbírky...Bruce Shoebottom

A máme tu Top karty...
Threads - Tavares

Private Signings - Regin

a když jsem rozbaloval poslední balíček, ve kterém jsem čekal pouze kartónek, vykoukla na mne ještě tahla "džerzyna"

No, zatím více než spokojenost...a co nás čekalo dále? Elitky....krásný řadovky, na který by člověk ale neměl moc šahat, jestli vůbec, nebo by se hodili policajtům na odběry otisků prstů

Zde výsledek.... Aspirations - Malkin, M-A Bergeron, Setoguchi a Briere

A byla i jedna "goldka" Joel Ward

Dále tu máme 3x RC. Z toho jedno překvapení.....podepsané

Hagelin a Atkinson normál RC do /999 a Savard na RC Auto

RC Stars - Hogson

Stars - Do sbírky Seguin

Elite series - Yzerman 1 of 6

Elite series dual - Hall/Nugeta 2 of 4

No a nyní to nej....
New Breed Materials Stephane Da Costa

New Breed Materials Patches Mika Zibanejad 13/25

Po pravdě řečeno jsem po těchto dvou boxech již skoro nic nečekal, protože mít tolik štěstí abych i ze třetího něco vytáhnul to snad není možný...no ale asi je... ale o tom o kousek dolejc
Rookie anthology...znovu parádní řadovky, plnění nadstandart a ať to nezdržuju, tak jedem...
RC - Kinkaid, Elliot, Petrell a Klingberg-stejný jako výše v Pinacle
Royalty - Jarod Palmer

Calder Contenders - Dylan Olsen

2x Rookie Rivalry s Emelinem a k němu jednou Greening a Colborne

Phenoms RC Auto - David Savard...karta je bohužel po vytažení trochu odchlípnutá na levé straně nad jménem

A teď to nejlepší ze všech tří boxů...vše se schovávalo zde v Anthology...
3....Rookie Treasures - Robert Bortuzzo Jsy/auto 289/499

2....Crease Cleaners Signatures Carey Price 25/48 (vytažená z posledního balíčku, který už jsem otevíral jenom z nutnosti

A numero UNO?
Chvíli jsem váhal jestli na vrcholek této piramidy neposadit price, protože rozhodování bylo těžký...nakonec rozhodlo sběratelské srdíčko mého syna.....

Uff a je to, příště ty skeny malinko zmenším, už se mi to po naloudování na imageshack nechtělo předělávat. A spokoojenost? ...po tomto breaku asi zbytečná otázka
Jako vždy, vše kromě Bostonu je volné...
Děkuji za pozornost a někdy příště zase zde...