Spartacus War of Damned Exclusives Hit!

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2013.

Vadí Vám v sekci box break otvíračky jiných než hokejových produktů?

1) Ano
28
26%
2) Ne
78
74%

Celkem hlasů: 106

zizomil
Hvězda
Hvězda

Re: Spartacus War of Damned Exclusives Hit!

Příspěvek od zizomil »

podle me i kdyz se udela podsekce Ostatni tak tam stejne vlezou i ti co to tady hanej... :-) zvedavost je hrozna vec :-) *lgh* *lgh* *lgh* *lgh*
p.s hlasoval jsem ne

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

pavelbart píše:Jo proč ne, ale upřímně - napadlo by někoho z Vás, že tohle způsobí jiný break? Mě ne, myslím, že ani Toma, když sekce dělal, ani ostatní z adminů... to co se tady děje podle mého názoru s breakem jako takovým nic moc společného...

Mne by to taky nenapadlo, ale obecně net je plný lidí, co mají potřebu prudit. Rozlišuju je do dvou kategorií, setrvalé prudiče a občasné prudiče. Když to občas probleskne i tady, tak je to vyloženě škoda a "otrava" jinak dobré atmosféry.

Jinak jsem tady dával už 2x break "non-hockey" a podobný problém nikdy nevznikl.

Navíc tenhle break "Hollywood style" se mi líbí a beru to jako obohacení fóra.
Hobby od roku 1994.

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

Paliči karet moralizují... Zábava na červencové dny :) Jsem pro zřízení sekce "ostatní" a začít měřit všem stejným metrem. PS: Hlasoval jsem pro NE.
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Přijde mi to jako zajímavé zpestření - Spartacus mě sice vůbec nebere ( sorry Michale ), ale třeba break The Big Bang Theory byl pro mě osobně úplně super !!! Můj hlas tedy byl "NE"...

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Hezký karty Michale, gratulace ke Spartakovi.. ta je fakt parádní. Osobně jsem rád že se tu něco takovýho taky objeví, jestli kvůli tomu dělat spešl sekci nevím ale rozhodně bych neargumentoval tím že to tu nemá být protože je to hokejové forum. Tady už bylo x produktů odjinud a nikdo neřekl ani popel - mě třeba taky nezajímají fotbalové karty slavie (byť ten produkt je pěkný, ale prostě karty fotbalu mi nic neříkají a slávka už vůbec ne) - ale bylo pro mě zajímavý mrknout jak vypadají atp.

Řešíte hovadiny protože nemáte nic důležitýho na práci? Tak to moc gratuluju! 8-)

Michale nenech se odradit, když nic jinýho máš aspoň pořádně komentovanej brejk *lgh*
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

pavelbart píše: A Prochy, ty tady mluvíš jak nějakej jehovista. Co ti je do toho jak se Michal obléká? Já to teda taky nechápu a můžu si o tom myslet co chci (obrazně, mně je to jedno, ať si každý chodí jak chce...), ale proč ho za to takhle odsoudit? Není to každého věc? Zrovna od tebe bych takové puritánství nečekal... U tebe nikdy nevím, co je myšleno vážně a co ne. Tohle doufám patří k té póze, kterou jste tady se Staalem rozjeli.

Sekce ostatní pro breaky je určitě dobrý nápad.

Pavle, ano, máš pravdu, je každého věc, jak se kdo obléká - právě proto se domnívám, že nějaká polobnažená fotka nemá co dělat v poště mezi hokejovými kartami. Možná Tě to překvapí, ale opravdu to není žádná má póza - totálně mi vadí, když se např. na sociálních sítích objevují fotografie, na nichž někdo vyloženě pózuje do půl těla, nebo podobně obnažen. Přijde mi to sebestředné, dětinské a hloupé. Toť můj postoj
Pochopím, když se někde ovjeví fotka z dovolené, z pohody u bazénu, v bazénu. Možná kdyby to byla fotka z inscenace nějaké spartánské bitvy, nic bych nenamítal... Opravdu.

Když jsem si ale tehdy při svačině prohlížel fórum, natěšen jsem rozklikl "poštovní schránku" a vyskočilo na mě Michalovo chlupaté podpaží, fakt mě to nasralo.

Myslete si, že tady prosazuju nějakou pózu, nebo co. Je mi to jedno. Svůj názor na tyto nehokejové a nesportovní karty už jsem vyjádřil - na někoho tím působím jako omezenec - může být. Opravdu je mi to jedno. Tady jsem se chytil toho oblečku. Možná dětinské a hloupé - o nic míň, než když se zde tehdy objevila ta fotka (čistě z mého úhlu pohledu).

Jsem zrovna z těch, kdo nemá problém diskutoat i o věcech, k nimž to fórum bylo původně stvořeno, tedy o hokejových kartách, hokeji... Snažím se nesrat do politky, páč ta podle mě dokáže udělat zle i mezi dobrými kamarády, necpu se do formulí, golfu, fantasy her, atp. Občas přijdu i s dobrým nápadem, si myslím, což, Pavle sám uznáváš :) (raději jsem to zvýraznil)

Zde jsem se prostě vyjádřil, od toho je to fórum. Michala se to nijak nedotklo, jak uvedl, tako co mě tady všichni řešíte? Píšu vše za sebe nezávisle na Millerovi nebo Staalovi - ti se, pokud si vzpomínám, k prvnímu seriálovému breaku nevyjadřovali - nevím. Nerad bych ale, aby to vypadalo, že tady spolu držíme basu za každou cenu...

Zajímavé je, že kromě mě a DzEjDyho tady nikdo nenapsal nic o tom, jak se mu karty líbí/nelíbí. Pročpak nemávnete nad mými příspěvky rukou a nevyjádříte se k tématu. Místo toho tady rozjšídíte takovejhle off-topic...

edit: ještě superman se vyjádřil ke kartám (možná i Miller jeho znuděným emotikonem). :thumbup:
Naposledy upravil(a) PROCHEY dne čtv 04. črc 2013 10:59:16, celkem upraveno 1 x.

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

kd enajdem ten oblecek? to mi nejako uniklo :)

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Já jsem pro zvláštní sekci. Pro mimosportovní karty, třeba. Filmů, seriálů ke kterým se vydávají karty je myslím hodně! A mě nebude vadit když se podívám na něco z jiné branže.
Jinak break je fajn, díky moc! Mám rád historické filmy a třeba Gladiátor patří mezi moje nej...! A tak jsem nějak dostal i ke Spartakovi *lgh* .... Jsem zatím u první série a dobrý! Ale je to masakr *axe* *axe* *axe* !!! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Podpisovky parádní,i ty karty s postavama.tuhle sérii jsme neviděl ,jen ty co běžely na Primě(tam ten Spartacus mi byl sympatičtější)....seriál podle mého gusta...násilí,sex a spousta krve ve fajn záběrech.A když už se tu probírá i ten hadřík,z pozice fandy filmu nebo seriálů je to velice pěkný úlovek,já bych si jednou rád sehnal něco takového z trilogie LoTR...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

Teda nechci tu nikoho moralizovat, ani vás kluci osobně neznám, ale někdo, kdo tu nedávno tleskal nad kartou v zadku je tu pohoršen oblekem Spartaka? *rfl*

Jinak myslím, že další sekce na nehokejové brejky vše vyřeší. Kdo se na ně nechce dívat, prostě to nebude otevírat, nevidím v tom problém.

Mě spíš přijde smutné, že jsem ke sbírání přivedl své dva kamarády z dětství. Chci jim ukázat, že sběratelství stále žije, že je tu nějaká komunita, která si radí mezi sebou, mění karty atd. Když sem jim ukázal forum, měli z toho oba obrovskou radost. Po dvou týdnech se sem přestali koukat. Jako nezainteresování samozřejmě naprosto nechápou tyhle žabomyší války, pálení karet apod..
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Vypadá to, že tedy nejsem sám, kdo byl pohoršen... Žádné kartě v zadku jsem totiž netleskal. Pokud byl vy mých příspěvcích v daném tématu zaznamenán potlesk, bylo to k podpisu...

Heppig
Legenda
Legenda

Příspěvek od Heppig »

aha, jestli je to tak Prochey, tak se ti omlouvám a beru to zpět..
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96

Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

V pořádku *h-s*

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

A teď je najednou každej v pohodě. Takže nejdříve to rozjebat a pak se budeme plácet po zádech.
Já aspoň rozvášnil debatu kvůli důležité věci. A i kdyby proti mě bylo 500 lidí a já byl sám, stojím si za tím, co jsem v sekci napsal (grande a doména forum hokej...). A kdyby byl kdokoliv, kdo se aspoň omezeně vyzná v autorských právech apod. (řeším dost věcí ve své druhé branži s nadnárodními koncerny...) tak by reagoval přesně jako já!! A pravděpodobně mnohem tvrději. Ostatně dnes jsem dostal dotaz, proč jsem za to grandeho rovnou nezabanoval...
Tady se ale rozjela hádka naprosto o ničem... NAPROSTO zbytečně se hádáte na 4 stránkách. Resp. jste se hádali. Tvrdím, že kvůli nějaké osobní antipatii, ale to je Váš problém. Nemáte ani dost chlapáctví abyste to na ferovku přiznali.

Řeknu narovinu, že moje návštěvy fóra se rozhodně omezí. Tohle není radost z karet, to je prachobyčejné plýtvání časem. Mně to bere z karet chuť. Každý tady všemu bezmezně rozumí, každý tady si myslí, že může všechno, tak ok. Rozmrdejte si to tady jak chcete. Za 3/4 roku končí doména, můžeme se na to vysrat a mně to vůbec vadit nebude. Za těch myslím 1800,- Kč koupím raději malému lego. To říkám zcela klidně a upřímně. Takové forum, jaké je poslední měsíc, k životu rozhodně nepotřeubuju, aby mě tady cvičil někdo má rok občanku...Z toho jsem dávno vyrostl. Mám dojem, že si tady tak 60% lidí léčí své mindráky, nebo si na něco hraje, těžko v tom hledám rozdíl. Taky mám dojem, že se pár lidí rozhodlo to tady rozesrat. OK, konejte, Vaše věc.
Na foru jsem trávil i 2, 3 hodiny denně, s tím je rozhodně konec. Nevidím smysl, abych se tady hádal o kravinách. Ale reakci na fan karty s doménou fóra ať už v jakémkoliv tvaru) budu mít VŽDY naprosto shodnou s tou, co jsem předvedl včera. Ať se to někomu líbí nebo ne. Nekoukejte se na věci jen svým pohledem, ale zamyslete se nad tím, jak se (jakákoliv) věc, dotýká toho, koho se týká.
Brečíte tady, že se nediskutuje, přijde 33mc (ať má názory jaké chce, do nikoho se tady nenaváží jako jiní), dostane céres jako nějaký fakan. Víte VY co mu tady spíláte, kolik mu je?
Tohle je poslední příspěvek, kterým řeším místní komplexy jiných lidí. Pokud někdo bude důrazně porušovat zásady tohoto fóra, prosím napište mi a rovnou ho vystřelíme a bude klid. Já se do podobných debat vztahovat nenechám. Mám super ženu, děti, dvě práce... není důvod. Moje chyba, že reaguju i teď, ale cítím potřebu Vám oznámit, že přeháníte a chováte se jako stádo prasat a myslete si o mně co chcete.
Jen předem předesílám, že si na mě můžete poplivat jak chcete, protože reagovat nebudu. Na nic podobného, ani, když se mě to bude týkat. Nemám chuť.
To heppig - já přivedl ke sbírání mého 5-ti letého kluka... A to co píšeš, je samozřejmě na tom to nejhorší... že sem někdo nový přijde a odradí ho pár stupidních příspěvků, ale já se těm klukům vůbec nedivím...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Ikon318
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ikon318 »

Hoši, já nějak nechápu, co se to tu děje. Pravda, dlouho jsem tu nebyl, ale hlavně v poslední době to sleduji opět bedlivě a tu a tam i přispěju. Ale skoro mám pocit, že ta diskuze je tady úplně někde mimo. Tohle přeci vůbec není o sběratelství. Osobně mi nevadí (dal jsem "NE"), že se tu objeví i brejky z jiných oblastí, byť ale zase chápu, že by to mělo být spíše pro odlehčení a nemělo by to být na úkor hlavní části tohoto fóra, totiž hokeje, hokejových karet a obecně věcí s hokejem spojených. Ale ta diskuze kolem osobní patií a antipatií, osočování, různý naprosto zhovadilý komunikace, to je úplně něco jinýho, než jsem tady viděl v loňském roce, kdy jsem se tu přihlásil. Kvůli své práci toho tady moc nestíhám, ale vždy, když projíždím rssku, tak mám pocit, že 80 % všech příspěvků, možná i víc, se točí opravdu kolem kravin. Co se vrátit k hokeji? Nebo dobře, aktuální téma Spartacus, tak co se vrátit obecně ke sběratelství karet? Tohle přeci nemůže nikoho moc naplňovat. Max. někoho, kdo má prázdniny, nechodí do práce a nemá do čeho rejpat.. To je přeci škoda.. pěknej den.
Dejf - Ikon318
(sbírám veškeré karty Romana Horáka a Jakuba Petružálka na Lettermenech)

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

no Právě! Těch pár lidí stačí na to aby to dopadlo takhle. A že je to smutný... To není o kartách. Však on se zase někdo ozve. MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Pavle, já se ti ani moc nedivím, že tě přechází chuť, taky občas jen zírám...
Osobně mi diskuze o tomhle brejku přijde spíš jako vyřizování si nějakých vzájemných sporů s Michalem. Všechny jsem vás více či méně poznal, přijdete mi jako fajn lidi a nevim co, jestli vůbec něco mezi sebou s Michalem máte. Ale přijde mi docela ujetý řešit to skrz kritiku tohohle brejku. Můžu se samozřejmě plést, ale tak mi to aspoň osobně z těch reakcí připadalo.
To, že se nám tady Michal předvedl v rouše Spartacově...no tak měl potřebu trochu zaexhibovat no. Bral jsem to spíš jako recesi, i když je jasný, že být na jeho místě nějaká fešná slečna, tak rozhodně tak rychle nescrolluju dál a zaujalo by to mnohem víc...
A že se tady čas od času objeví i nějakej ten nehokejovej brejk mi nepřijde nic špatnýho, pokud to samožřejmě není každý druhý den (mimochodem od března byl tohle 4. brejk mimo hokej, což není tak moc). Jak už tady někdo psal, je to i pro mě zajímavý zpestření a možnost porovnání, jaký karty vycházejí v jiných oblastech...

Byla by škoda, abysme si kvůli takovýmhle blbostem rozesrali tohle fórum, protože zas tak početná skupina kartičkových "geeků" zrovna nejsme

Jinak Michale, McIntyre je pěkná trefa, ale Andy Whitfield by byl ještě větší :wave:

PS: Viky...nedivím se, že měl Michal radost ze známky a pochlubil se, protože naučit se na zkoušku z anatomie je maličko něco jinýho než na čtvrtletku z matiky *cl*
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Kluci, naposledy. Nechci se k tomu uz vracet. Ale nesuďte, kdyz nevite!!! Zadny osobni spor s Michalem nemame. Naopak, kdyz sme byli na Slapech, tak sme mu volali abychom ho pozdravili. Tot vse, nez zacnete delat posudky antipatie k Michalovi, dik a zdur.
JV *cl*

cc048
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od cc048 »

Zajímavá diskuze pánové :) především bych se chtěl vyjádřit ke kartám, které se mě osobně líbí a beru to jako zpestření od hokejových breaků, ačkoliv jsem tento seriál ani jednou neviděl. Taky bych chtěl říct, že nechápu ty, kterým tady tyhle breaky vadí... tak snad pokud kliknu na novinky a uvidím tam Spartkuse nebo jiný nehokejový break a nezajímá mě to, tak to zavřu a víc to neřeším :) Jinak už včera v noci jsem si začal číst příspěvky k tomuhle breaku.. a já teda spíš než abych byl pohoršen, tak mi to přišlo zajímavé :) a teď když jsem se přihlásil, tak jsem byl zvědavej kam až se ta diskuze vyvinula :) Bral bych to všechno tak nějak s nadhledem.. to, že někteří se rádi poťuchují a dělají si s něčeho sradnu atd. tak to prostě je a těžko můžete měnit něčí povahu prostřednictvím pár moralistických příspěvků, a já ikdyž tak často nepřispívám, tak sem chodím poměrně pravidelně a hádky tady zahlédnu opravdu jen zřídka.. to k životu ale patří, každý má jiné názory a od toho se tomu snad říká diskuze a měla by nějaká rozepře tolerovat.. navíc nikdo tady nepoužil žádné vulgarity, takže mi přijde trochu zbytečné na to reagovat takovým obsáhlým příspěvkem a možném ukončení fora... peace :)
MOST WANTED: Chance liga 18-19 - Matouš Venkrbec 1of1 (Prostějov)
MVP 2017-18 Richard Panik #63 puzzle back(Jágr)
Jaromír Jágr
Limited 12/13 winners AUTO

celý wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 98#p249298

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

worlikk píše:PS: Viky...nedivím se, že měl Michal radost ze známky a pochlubil se, protože naučit se na zkoušku z anatomie je maličko něco jinýho než na čtvrtletku z matiky *cl*
*gp* svatá pravda
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2013“