Game of Thrones Season 2 Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červnu 2013.
Michal
Legenda
Legenda

Game of Thrones Season 2 Box

Příspěvek od Michal »

Tento týden skončila 3. série, a já si pro radost (jako vloni) koupil nově vydaný box, týkající se minulé série.

V boxu je 24 balíčků po 5 kartách. Negativa snad nejsou žádná, naopak pozitiv je kupa!

Vezmu to hezky od podlahy:
vzhledově si v Rittenhouseu pohráli oproti loňsku už i s boxíkem, ten je bytelnější a neobsahuje jenom logo série, ale je zdoben i po stranách, a to dračími vejci a vpředu je přelepen číslem boxu (z celkových 10 000 vydaných).
Složení boxu vzhledem k ceně je také na jedničku. Jak už jsem psal, boxík obsahuje 24 balíků, ze kterých složíte base set o 88 kartách - 30 karet epizodních, stejně jako k minulé sérii nebo Spartacovi (3 karty na díl), 56 karet postav a nově 2 checklisty.
V boxu je dále 6 paralelních karet (lesklé, duhové base karty), 2 karty s hláškami postav, jedna ,,puzzle" karta (aneb sestav si nejmocnější rody Západozemí nebo vlastní mapu země - viz. níže), 2x rozbor scén, největší lákadlo boxu - 2 podpesané karty a jeden milý a nečekaný bonus... :)

Jdeme tedy na to.

Base - díly (jenom pro představu, nechtěl jsem skenovat všechny)
Obrázek

Base - postavy (tady jsem záměrně zvolil poslední stránku, aby byly vidět - podle mě - velmi vydařené checklisty)
Obrázek

Karty s výroky (přední + zadní strana)
ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

Puzzle karta (přední + zadní strana)
ObrázekObrázek

Rozbor scén (přední + zadní strana - každá scéna je nejdříve načrtnuta a až poté natočena, na zadní straně jsou autentické skicy a postřehy jejich autorů)
ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

Podepsané karty (podle mě hezká jména)

Doreah - služebná Daenerys
Obrázek

Yoren
Obrázek

A nakonec, moje nejoblíbenější postava...malá kompenzace za ,,red wedding", Robb Stark a kus z praporu rodu Starků
Obrázek

Pro mě, jak pro fanouška, box naprosto super, rozbalování bylo na dlouho, karty jsou to překrásné a zajímavé a možna si neodpustím ještě nějaký ten boxík... :)
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 821/1021 (80%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st & 2nd Edition)- 131/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

mapko
Legenda
Legenda

Re: Game of Thrones Season 2 Box

Příspěvek od mapko »

ten serial mi nic nehovori
ale asi by som podobny z teorie velkeho tresku ocenil
co taka sranda stoji?
karty inak velmi zaujimave napady

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Člověk, kterej utratí peníze za tohle, by podle mě mohl klidně hrát i v Big Bang Theory... :think:

Ono i sbírání hokejových kartiček je svým způsobem takový "bláznovství", ale sbírat kartičky o seriálu? Sakra. Vždyť se to netýká ničeho hmatatelnýho, ničeho co by opravdu existovalo. Je to jen seriál. Pochopil bych ještě takové to album, kam se lepily samolepky ze žvýkaček, ale tohle mi připadá vážně ujetý.

Mimochodem se mi to ani trochu nelíbí.

A to jsme si dělali na Slapech p***l z Millera, že sbírá Magicy.

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Náhodou má pěknýho koníčka Michal. Doufám že tenhle box otvíral v tom svým spartakovským overalu, aby umocnil atmosféru :D Seriál moc nemusím, ale hrajou tam pěkný baby. Třeba tahle Roxanne :thumbup:
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

mapko píše:ten serial mi nic nehovori
ale asi by som podobny z teorie velkeho tresku ocenil
co taka sranda stoji?
karty inak velmi zaujimave napady
Boxík mě vyšel na nějakých 1 200...1 500 i s poštou, a je k němu i promo karta :)
Co sbírám:
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd, 3rd, 4th & 5th Edition) - 28/36 (78%)

raid3n
Opora
Opora

Příspěvek od raid3n »

Náhodou je to super. Upřímně nevidím žádný rozdíl mezi sbíráním hokejových karet, těchto seriálových nebo buhví čeho, nevím co je na tom k údivu.

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Suprová záležitost. Takový box by mě hodně bavilo rozbalovat. Docela by mě zajímalo, jestli ty puzzle karty jsou udělaný nějak rozumně, když bys chtěl seskládat celou mapu, tak kolik karet k tomu potřebuješ. ;-)

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

standish píše:Suprová záležitost. Takový box by mě hodně bavilo rozbalovat. Docela by mě zajímalo, jestli ty puzzle karty jsou udělaný nějak rozumně, když bys chtěl seskládat celou mapu, tak kolik karet k tomu potřebuješ. ;-)
Těch puzzle karet je jenom 6 (Tyrellové, Starkové, Lannisterové, Greyjoyové, Targeryeni a Baratheoni) :)
Co sbírám:

standish
Veterán
Veterán

Příspěvek od standish »

Takže vybrali ty nejznámější, co jsem taky čekal. :-)

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

standish píše:Takže vybrali ty nejznámější, co jsem taky čekal. :-)
Tak ono když někdo nečetl knížky, tak ani jiné z toho seriálu nezná, ale doufám, že v boxech pro příští sérii bude i nějaká zmínka o Boltonech a Freyích, protože ti to celkem zamotali :)

Jinak bych ještě rád dopsal, že se mi líbí, jak si karty drží soudržnost: jejich styl je stejný jako pro první sérii, přibyly jen jiné inserty a co se karet Qutes týče, tak ty jsou značené 10+ (a ne 1, 2,...) - to znamená, že se dají v podtsatě karty z obou sérií dát za sebe a vypadá to jako pokračování spíš než dvě oddělené série, a to mi přijde celkem sympatické :)
Co sbírám:

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Paráda! A nechápu tu cenu, čekal jsem mnohem více :D Krásné karty ke skvělému seriálu podle ještě lepších knížek :D
Taky nechápu ten Procheyho údiv, když se nad tím zamyslím, tak bych řekl, že sbíraní hokejistů je možná ještě trochu ujetější :D Každopádně v tom ale v zásadě žádný rozdíl nevidím, a celkem nechápu, jak lidi, kteří se nějaké formě sběratelství věnují, se dokáží posmívat nebo se divit lidem, kteří se věnují jiné formě sběratelství nebo stejné formě ale jinému obsahu.
Zvlášt my jakožto sběratelé hokejových karet, bychom měli mít pochopení když si na nás téměř každý ukazuje a říct někomu "sbírám hokejisty" je tak akorát na výsměch. :D
Francis Magee byl jako Yoren parádní, casting v tomhle seriálu je geniální, i přes velké množství vedlejších postav je snad každý herec skvěle vybraný a předvádí skvělé výkony. No a Roxanne byla jedna z nejhezčích hereček v seriálu. Ale asi si tajně doufal na podpisovce v nějaké lepší jméno ne?
A ten kousek praporce je parádní záležitost. Mít doma kousek rekvizity použité v jednom z celosvětově nejúspěšjějších seriálů všech dob, navíc pokud je tvůj oblíbený, musí být super pocit.

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Nikomu se neposmívám, ale ujetý mi to přijde, no. I když je fakt, že když jsem byl malej, sbíral jsem samolepky z hambatejch žvejkaček a taky z Terminátora. A když teď koukám na Ordinaci, musím říct, že kartička té asijské sesřičky by se mi líbila. S nějakou memorabilí, samozřejmě. :) Na druhou stranu s kartičkou Dr. House bych si připadal jako nehorázná buzna. Ten seriál jsem fakt žral, stejně jako třeba Supernatural a plakát Joeyho z Přátel mi taky nikde nevisí...

Kdybych se chtěl posmívat, řešil bych ten outfit alá Přemysl Oráč... Vzpomínku na tu fotku už jsem naštěstí vytěsnil. :wave:

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

PROCHEY píše:...Na druhou stranu s kartičkou Dr. House bych si připadal jako nehorázná buzna. Ten seriál jsem fakt žral, stejně jako třeba Supernatural a plakát Joeyho z Přátel mi taky nikde nevisí...
Ale u sbírání "propocených triček" hokejistů nebo jejich kartiček obecně si jako buzna nepřipadáš *lgh* Zajímavé :)

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Nepřipadám. :) Jednak proto, že ta trika neměl nikdy nikdo na sobě a jednak prostě proto, že sbírání sportovních karet má nějakou historii a tradici. Oproti tomu tyto seriálové karty považuji za výdobytek 21. století.

Jinak na těch samolepkách v hambatejch žvejkách nebyli chlapi a předpokládám, že tu sestřičku v Ordinaci nehraje Thajec. :) Jakoukoli další nejasnost klidně vysvětlím. Myslím ale, kluci, že neuškodí občas vyjít ven a nadýchat se čerstvého vzduchu.

:shh: Ty seriály nejsou realita. :shh:

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Ty si asi hodně oemzený člověk, že? Nepřeháníš to trochu? Takže pokud se někdo dívá a má rád seriály a líbí se mu i karty k nim vydané, tak je nějaký uchyl, který nedělá nic jineho než jen traví čas doma zavřený u pc nebo u televize, neví co je a co není realita apod? Víš o mě a předpokládám, že i o Michalovi (nebo komukoliv komu si tu závěrečnou část svého příspěvku adresoval) úplné kulové a budeš o nás psát něco takového? Absolutně si mě teď překvapil (negativně), myslel jsem si o tobě teda něco jiného.

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

kalderon
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od kalderon »

:D:D:D toho zpěváka s těma fousama jsem skoro nepoznal, nejdřív jsem si myslel, že to je tlustej Josef ze slunce seno :D:D koukam ale, že změnili repertoár, už to nejsou světový hity na 4 akordech

revio
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od revio »

Koukám jak blázen v co se zvrhnul jeden break seriálového boxiku :think: Tak některé reakce jsou docela přehnané :shock: ..... ale pokud je fanoušek tak proč si boxík nekoupit ?!? Osobně se mi karty nelíbí ,ale to je spíš důsledek toho , že jsem neviděl ani jeden díl a ty jména mi nic neříkají i když ta Roxanne McKee je moc hezká baba :clap:

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Molda píše:Paráda! A nechápu tu cenu, čekal jsem mnohem více :D Krásné karty ke skvělému seriálu podle ještě lepších knížek :D
Taky nechápu ten Procheyho údiv, když se nad tím zamyslím, tak bych řekl, že sbíraní hokejistů je možná ještě trochu ujetější :D Každopádně v tom ale v zásadě žádný rozdíl nevidím, a celkem nechápu, jak lidi, kteří se nějaké formě sběratelství věnují, se dokáží posmívat nebo se divit lidem, kteří se věnují jiné formě sběratelství nebo stejné formě ale jinému obsahu.
Zvlášt my jakožto sběratelé hokejových karet, bychom měli mít pochopení když si na nás téměř každý ukazuje a říct někomu "sbírám hokejisty" je tak akorát na výsměch. :D
Francis Magee byl jako Yoren parádní, casting v tomhle seriálu je geniální, i přes velké množství vedlejších postav je snad každý herec skvěle vybraný a předvádí skvělé výkony. No a Roxanne byla jedna z nejhezčích hereček v seriálu. Ale asi si tajně doufal na podpisovce v nějaké lepší jméno ne?
A ten kousek praporce je parádní záležitost. Mít doma kousek rekvizity použité v jednom z celosvětově nejúspěšjějších seriálů všech dob, navíc pokud je tvůj oblíbený, musí být super pocit.
Když jsem viděl checklist jmen, tak se mi zdá, že tam není vyloženě slabě jméno, Martin totiž navzdory množství postav s těmi postavami i pracuje a ikdyž tyhle dvě, co jsem vytáhl já, nebyly ty nejhlavnější, přeci jen sehráli dost výraznou úlohu - obě. :)
Jak jsi navíc psal, obsazení Yorena bylo vynikající a Doreah je fakt překrásná, navíc oba herci hráli v obou seriích, takže za mě spokojenost :)
Daenerys, Robba a Cersei vytáhnu z příštích boxíků :P
Co sbírám:

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

"Trading cards" neboli sběratelské karty se vyvinuly z pohlednic a fotek, které posílali fanoušci svým idolům k podpisu. Čili jestli je na kartě sportovec nebo herec, tak je to v podstatě jedno a to samé. Primární je to fandovství a zájem mít doma něco "spešl". A je vcelku jedno, jestli je to TV show, hokej, fotbal, věda nebo politika. Krom toho herci mají celkem zajímavější a bohatší myšlenkový svět než většina sportovců.
Jsem rád, že je tu zas něco jiného, než sto padesátá první varianta W. Gretzkyho a spol.
Hobby od roku 1994.

Odpovědět

Zpět na „Červen/June 2013“