Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
-
- Legenda
Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
poslední informace - karta byla údajně prodána z USA, spolu s várkou karet Haška z HSHW a k tomu ještě jedna omluva.
každopádně jsem z toho hodně špatnej, snažím se karty vydávat proto aby lidem dělaly radost a ne aby se na tom napakovali
každopádně jsem z toho hodně špatnej, snažím se karty vydávat proto aby lidem dělaly radost a ne aby se na tom napakovali
- Bianconero
- Legenda
To je tak trochu boj s větrnými mlýny pane Hrbku. Je to sice smutné, že se najdou tací, co rýžují i na věcech zadarmo, ale tak to bylo, je a bude vždycky. Kdybyste se měl zabírat každou takovou věcí, tak byste asi s vydáváním brzy sekl, což by bylo pro celou sběratelskou obec daleko větším zklamáním než chtíč nějakého "chytráka" se napakovat na "hlupákovi". Tak přeju brzké přenesení se přes celou tuhle situaci.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Nemyslim,ze to slo odsud z USA.Za ty penize by to nikdo nekoupil.Kdysi davno jsem od toho prodejce koupil myslim jednu kartu a myslim si,ze by nebyl takovej "blazen",aby za tu kartu dal skoro 100 dolaru.Tim,ze napsal z USA tak nemusi vlastne uvadet jmeno od koho to ma.Jedna vymluva za druhou.To je muj vlastni nazor.Mozna se,ale pletu.
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, že to je výmluva, já bych za kartu o které toho moc nevím určitě nedal 100 babek, tim nenarážim na výrobky pana Hrbka, ale různé homemade rusáků atd. A klidně by mohla být 1/1.
jsou to kecy... LŽE 

GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !

V USA jsou, to asi hokej399 může potvrdit, hodně konzervativní k home made kartám. Ani ITG nemá zdaleka pro Amíky hodnotu jako UD. Takže tomu osobně nevěřím ani trošičku. Ani můj 5ti letý syn nemá takový výmluvy. Jak tady píšete, výmluva za výmluvou. I kdyby ji byl býval koupil za 1500 - tak mi nepřijde normální to dát za 3000, -Kč. My nemáme takový marže jako on a to z toho odvádíme DPH 21%.
Pro mě to je sviňárna, ať se na mě pán zlobí nebo ne. A kdybych zjistil, že to má od nás, v životě bych mu neposlal žádnou kartu, kterou by si objednal.
Co už by se mělo udělat, aby se tomu zabránilo - karta je neprodejná a stejně to nepomáhá...
Pro mě to je sviňárna, ať se na mě pán zlobí nebo ne. A kdybych zjistil, že to má od nás, v životě bych mu neposlal žádnou kartu, kterou by si objednal.
Co už by se mělo udělat, aby se tomu zabránilo - karta je neprodejná a stejně to nepomáhá...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- hokejcards
- Hvězda
Taky mi to přijde určitě jako hnus...jen nechápu to ostatní: fajn tuhle kartu tam měl za peníze, bez diskuzí navíc za nekřesťanské. Ale zaráží mě třeba patche RNE za 100,- s poštou v ceně? To je naopak trošku podhodnocení karty, nemyslíte? I některé karty tam měl/má za celkem fajn ceny...proto si tenhle úlet nedokážu vysvětlit ale zase bych ho kvůli jedné kartě neodsuzoval. Tímto ho nebráním, jen píšu, že má asi celkově problém s oceněním karet, byť tamta se vůbec oceňovat neměla. Kdo ví, jak to bylo doopravdy...

pozor na presumpci nevinny
Nesuďme ho předem, pokud nám poskytl vysvětlení. Jestli to bylo takto, stahuju své nařčení z hienysmu.

-
- Hvězda
Tie, to je výbornýTie píše:pozor na presumpci nevinnyNesuďme ho předem, pokud nám poskytl vysvětlení. Jestli to bylo takto, stahuju své nařčení z hienysmu.

Jestli to koupil či nekoupil z USA ví asi jen on.Nemůžu toho člověka soudit,protože ho neznám a nevím,co ho vedlo k tomu,že ignoroval nápis na kartě a chtěl za to takovou pálku.Pokud jde o ty "podceněný" RNE,tak cena je asi otázka toho majitele.To mi jako větší psycho přišel někdo,kdo chtěl za patch Řezníčka z RTE na aukru 249,-
,když v tu samou dobu figurovala ta karta na webových stránkách Legend CS za padesát nebo ten člověk,který chtěl za Double signature OFS Exclusive asi dvanáct stovek 

HC Vítkovice -712 ks (OFS+DS+APS ) ,26 ks (Legendy CS)
Jakub Štěpánek- 16ks
Jakub Štěpánek- 16ks
Veru zaujimava debata pani
No ja neviem, nechcem nikoho odsudzovat, ale aj mne to prislo tak, ze ten clovek klame. Ako keby to tu cital co ste o nom pisali a podla toho reagoval. Riesilo sa tu, ze keby to aspon kupil on za draho (1500 KC) tak by bolo jasne, ze reakcia je, ze to chce predat draho. A myslim si, ze tohto sa ten clovek chytil.. tu si toto precital, tak radsej sam sa ozval tomu kto kartu vyrobil, a vyhovoril sa, ze to kupil za 1500 KC.. Ale pytat za to 3000 KC je na hlavu!!!
A k tomu popisu na karte, kde je napisane, ze nie je na predaj. Na to by som sa nikdy nespoliehal, ze to bude sirene nadalej zadarmo. Taketo karty (alebo radsej produkty) nepojdu skoro nikdy aj dalej zadarmo. Take karty ziskate zadarmo fakt len ak to je oficialnou cestou. eBay je plny roznych PROMO kariet, ktore v podstate tiez boli na zaciatku zadarmo rozdane, v ramci reklami. Ale na nete su kolkokrat za prehnane vysoke ceny. Predajca si je vedomi, ze tych promo kariet nebolo vyrobenych az tak vela, a je si vedomi, ze sa najde zberatel, ktory aj taku kartu bude chciet a je mu jedno ci za nu zaplati, ale ju proste bude chciet mat vo svojej zbierke. Ja som na taketo daco rezignoval uz davno. Okrem kariet totiz zbieram aj vsetky mozne CD od mojich oblubenych kapiel (Sepultura, Machine Head, Devin Townsend, Carcass, atd.), medzi take CD patria rozne specialne edicie, japonske edicie, ale aj PROMO cdcka. Na kazdom takom promo cd je jasne napisane - FOR PROMOTIONAL USE ONLY. NOT FOR SALE. Samozrejme ani jedno take CD som nezohnal zadarmo, ale za riadne peniaze. Cize kolkokrat ma vyslo drahsie promo s jednou pesnickou ako samotny regulerny cely album. Taketo promace dostavaju zadarmo rozne casopisy na recenzovanie alebo radia aby sa z toho hralo. Ten kto robi v radiu a dostava tie CD ma z toho potom riadny zisk, lebo vezme krabicu plnu takych CD, ktore su uz trebars polroka stare a hura na eBay s tym!!! No ale to som uz odbocil od kariet, ale chcel som tym poukazat na to ako to je s vecami co sa rozdavaju a maju zaroven zberatelsky hodnotu.

A k tomu popisu na karte, kde je napisane, ze nie je na predaj. Na to by som sa nikdy nespoliehal, ze to bude sirene nadalej zadarmo. Taketo karty (alebo radsej produkty) nepojdu skoro nikdy aj dalej zadarmo. Take karty ziskate zadarmo fakt len ak to je oficialnou cestou. eBay je plny roznych PROMO kariet, ktore v podstate tiez boli na zaciatku zadarmo rozdane, v ramci reklami. Ale na nete su kolkokrat za prehnane vysoke ceny. Predajca si je vedomi, ze tych promo kariet nebolo vyrobenych az tak vela, a je si vedomi, ze sa najde zberatel, ktory aj taku kartu bude chciet a je mu jedno ci za nu zaplati, ale ju proste bude chciet mat vo svojej zbierke. Ja som na taketo daco rezignoval uz davno. Okrem kariet totiz zbieram aj vsetky mozne CD od mojich oblubenych kapiel (Sepultura, Machine Head, Devin Townsend, Carcass, atd.), medzi take CD patria rozne specialne edicie, japonske edicie, ale aj PROMO cdcka. Na kazdom takom promo cd je jasne napisane - FOR PROMOTIONAL USE ONLY. NOT FOR SALE. Samozrejme ani jedno take CD som nezohnal zadarmo, ale za riadne peniaze. Cize kolkokrat ma vyslo drahsie promo s jednou pesnickou ako samotny regulerny cely album. Taketo promace dostavaju zadarmo rozne casopisy na recenzovanie alebo radia aby sa z toho hralo. Ten kto robi v radiu a dostava tie CD ma z toho potom riadny zisk, lebo vezme krabicu plnu takych CD, ktore su uz trebars polroka stare a hura na eBay s tym!!! No ale to som uz odbocil od kariet, ale chcel som tym poukazat na to ako to je s vecami co sa rozdavaju a maju zaroven zberatelsky hodnotu.
ZBIERAM:
WAYNE GRETZKY: 1125 - PATRICK ROY: 952 - JOE SAKIC: 1462 - MARTIN BRODEUR: 616
MARIO LEMIEUX: 383 - PETER BONDRA: 258 - JOZEF STUMPEL: 79
- superman66
- Legenda
Tak asi kdyby to byla nějaká promo karta nikdo by to možná moc neřešil.. tady je to o tom že je to karta k uctění památky kluků co tragicky zahynuli.. a tohle pak je trošku problém jak s takovou kartou nakládat. Vidím že to určení není prostě jako promo karta.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Ved z tohto som rozhorceny aj ja v tomto pripade, a myslim si, ze klamal. On to podla mna bral prave tak, ze to tomu da vyssiu cenu, ze to je pamatna karta. Ocividne mu chyba nejaka ludskost 

ZBIERAM:
Přesně tak, jak píše Superman. Kdyby to byla promo a ne uctění památky, čert to vem, ale tohle přeci jen celou debatu posouvá někam jinam a ať chce nebo ne, nikdo na něj za to nebude koukat v dobrém. I kdyby nelhal, je to nedůstojný mít na tom takovou marži. Další věc, ten kdo by to teoreticky koupil - jak by asi reagoval???
Osobně si myslím, že z Ameriky ta karta nedošla. V USA spadlé letadlo nikoho extra nezajímalo. Určitě je to nezasáhlo tak, jako nás. Pokud by na kartě byl třeba ten trenér (tuším Amík, či Kanaďan), je to možná jiné, ale trojice CZ a SK přece nemůže logicky v dnešních cenách karet kartu vyšponovat na 75USD. Já jsem koupil tento týden 1/1 Roy/Hasek/Belfour JSY nebo patch není to poznat, za 114USD. Prostě ulítl, chtěl nachytat nějakýho troubu a teď neví jak z toho ven. Pokud je to nějaký mladý kluk a chtěl si vydělat na to, aby pozval nějakou babu na véču, nebo kámoše do bordelu, mám pochopení
Jinak ne.
Osobně si myslím, že z Ameriky ta karta nedošla. V USA spadlé letadlo nikoho extra nezajímalo. Určitě je to nezasáhlo tak, jako nás. Pokud by na kartě byl třeba ten trenér (tuším Amík, či Kanaďan), je to možná jiné, ale trojice CZ a SK přece nemůže logicky v dnešních cenách karet kartu vyšponovat na 75USD. Já jsem koupil tento týden 1/1 Roy/Hasek/Belfour JSY nebo patch není to poznat, za 114USD. Prostě ulítl, chtěl nachytat nějakýho troubu a teď neví jak z toho ven. Pokud je to nějaký mladý kluk a chtěl si vydělat na to, aby pozval nějakou babu na véču, nebo kámoše do bordelu, mám pochopení

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Za tři tisíce?pavelbart píše: nebo kámoše do bordelu, mám pochopení

Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Hodinu v Holeskach mas za 1500kc se slecnou. No a on tam prece nebude cumet jak puk. Tak si strihne taky jedno cislo. A to jsou presne 3000. Zahada vyresena.
Dobrý, a to jsem myslel že Brno je proti vám vesnice. Tady kousek vedle jak bydlím dáš 1500 za vstup, 2 piva a 2 panáky 

Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze tady se taky plati vstup, ale fakt nevim, nikdy jsem tam nebyl. Ceny znam jen z doslechu.
Však já takyStaal píše:Ceny znam jen z doslechu.

- Staal
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vsak ja si nic jineho ani nemyslel