http://www.sportscardforum.com/showthread.php?t=1427042

, a hlavne na začiatku Niemi a ten z floridy
 , a hlavne na začiatku Niemi a ten z floridy

Ne, dělám si prču...
  Ne, dělám si prču...  

mira095 píše:Já to tam nevidim Sugy, je tam toto:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ostatní kdo tam není regnutej tak to asi neuvidí taky....
 :
:

... ale budiž mu přáno, když na to má, aspoň máme na co koukat
 ... ale budiž mu přáno, když na to má, aspoň máme na co koukat  

...tady už jde sběratelství asi stranou.
 ...tady už jde sběratelství asi stranou.

To bych musela někde vyloupit banku.mira095 píše:Míša by mu mohla poslat nabídku na ten DUAL NHL SHIELD PHIL KESSEL/TOMAS KABERLE

Já myslim že ani to by ti nestačiloMisa015 píše:To bych musela někde vyloupit banku.mira095 píše:Míša by mu mohla poslat nabídku na ten DUAL NHL SHIELD PHIL KESSEL/TOMAS KABERLE

Musela by jsi do tej banky nahlásit že budeš vybírat větší obnos
 Musela by jsi do tej banky nahlásit že budeš vybírat větší obnos   

... vidíš, já bych z ní uchcával taky... když pominu její hodnotu - prodejní cena skoro 10.000 usd, ta karta drží cenu už od jeho nováčkovské sezóny, navíc nízká limitace a fakt, že podle všeho se na trh stále nedostalo cca 20 karet z 99 RC, neznám moc lepších kousků. Navíc Crosbyho považuju za nejlepšího hráče současnosti, co jsem měl možnost ho vidět naživo, tak je komplexní hokejista a strašně mě nadchlo, jak bojuje v útoku a za chvíli pomáhá vzadu. Mám holt pro něho slabost. Schválně jsem si koupil jeho RC, i když teda "jenom" SP Authentic AUTO /999 a nechám si ji. Kartičky sbírám nějakých 17 let a určitě je nehodlám prodávat, tak se těším, až mi bude o 15 víc a budu mít doma Crosbyho RC. Kdo ví, jak se mu bude dál dařit...ale beru to, každý má jiný vkus...Omerta píše:Na pokoukání jistě velice zajímavý, ale podle mne jde čistě jenom o...tady už jde sběratelství asi stranou.
Nejvíc jsem ale hotovej z těch všech lidí, co si na diskuzi s prominutím uchcávaj z tý RC Sida....podle mne je tam daleko víc parádnějších karet než tahle....njn prostě Amíci...

Já bych ty bedny byl taky schopnej rozcupovat rychle, ale min. víkend bych s tím strávil
  Já bych ty bedny byl taky schopnej rozcupovat rychle, ale min. víkend bych s tím strávil   Nechápal jsem, ale odpověď byla v komentářích. Někdo se ho ptá, jestli nedělá taky videa. Že prej ne, byly by moc dlouhý při tom množství a on obvykle otvírá 15+ kejsů najednou
  Nechápal jsem, ale odpověď byla v komentářích. Někdo se ho ptá, jestli nedělá taky videa. Že prej ne, byly by moc dlouhý při tom množství a on obvykle otvírá 15+ kejsů najednou 
 mazec
  mazec Ale nebál bych se, že to může omrzet
 Ale nebál bych se, že to může omrzet  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti