naprosto fantastická záležitost,Vy jste prostě spasitel českého sběratelství,více takových

naprosto fantastická záležitost,Vy jste prostě spasitel českého sběratelství,více takových
Spis si myslim ze mu cerstve vyprsel BAN...kidder píše:Tohle uz beru jako recesi a pravidla pro tebe zcela evidentne neplati... Mistni admini by s meli zamyslet nad tim jak to tady vedou... S kazdym to nejde po dobrem...
Veteran fans hcs píše:naprosto fantastická záležitost,Vy jste prostě spasitel českého sběratelství,více takových![]()
![]()
Tohle je SAMPLE, kterou ten dotyčný vyhrál v soutěži... Není nad to, si tu výhru pěkně užít.....vojta píše:Tak první karta OFS Exclusive už je na aukru. Jestli se budou i ostatní za takto šílené ceny vystavovat tak to je docela smutné.
http://aukro.cz/ofs-exclusive-12-13-dou ... tabsAnchor
tady nejde ani tak o ten dres ale jako o darovanou castku, ne?pavelbart píše:Ty Zette, já myslím, že těch firem, co si sběratelský dres může dát do daní, moc podle mě nebude...
No, tak nejak. Neco jako dar, urcite se to za nejakych okolnosti da nejak odecist z dani nebo co. Ale nevim, jsem zamestnanec:-). Pokud nekdo (soukroma osoba) chce na neco prispet, tak prispeje a nemusi utracet za "kus hadru" sedesat tisic, ktery nema cenu ani 10% z vydrazene castky.Lembi píše:tady nejde ani tak o ten dres ale jako o darovanou castku, ne?pavelbart píše:Ty Zette, já myslím, že těch firem, co si sběratelský dres může dát do daní, moc podle mě nebude...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti