Pár let zpátky, když jsem ještě projektoval

a podepisoval nějakou dokumentaci, která byla třeba v deseti paré a v jednom mohlo být těch mých "podpisů" 40 - 50 = +/- 400 podpisů - sice třeba jednou za 1/4 roku, ale zase tak dlouho to netrvalo. Dneska jako prostý řadový referentík nejmenované dotační agentury při autorizaci projektů (aneb poslední kolečko šílený byrokratický mašinérie) dám dejme tomu v průměru 10 podpisů denně. Postupně to ubývá, protože se přechází na elektronickou dokumentaci, ale i tak, když kontroluju platby, tak těch podpisů může být i 50-60 za den (během zhruba hodiny) ...
... samozřejmě ten můj podpis žádný grafologický skvost není, určitě není jeden jak druhý, ale prostě je to můj podpis, parafu nepoužívám, i když možná by někdo řekl, že je to tak nějak na rozhraní. Takže třeba trénink vrcholovýho sportovce - hokejisty si dost dobře představit nedokážu a určitě bych ho nezvládl (fyzičku mám opravdu tragickou), stejně tak tlak na podání výkonu ve vypjatým zápase ne, protože jsem to nikdy nedělal, nebo zájem médií a fanoušků ... A beru, že je to náročný, stejně jako se vůbec v té konkurenci prosadit. Ale jednou za čas dát byť i několik set podpisů, to si představit dokážu. A prostě si myslím, že zvládnout se to dá ... ale samozřejmě věc názoru
... za tohle další slohové cvičení se omlouvám, ale prostě mi to zase nedalo

, je fakt, že kdybych to musel psát rukou, tak bych to asi nedal a vás tím neotravoval