takhle by si asi představoval boxík každý...samá ovce a pak ten wayne ... no dokážu si představit, jak se muselo doma skákat do stropu

Mě se hlavně líbí, jak jsou ty nadupaný boxíky u nás v čechách, amíci si pak musí rvát vlasy

Díky!!!Ja som,skôr šiel k zemi,ako ku stropu a to som,ešte nespal po nočnej smene a dalšia ma čaká:D Neviem,ale na boxy od Pavla resp. z čiech mám štastie.Amíci majú kvantitu a Pavel na shope kvalitu.marty80 píše:velká gratulace k opravdu nadupanému boxu s velkým B, nebo snad s velkým O (jako Ovechkin), ale asi s velkým G(gretzky) ...
takhle by si asi představoval boxík každý...samá ovce a pak ten wayne ... no dokážu si představit, jak se muselo doma skákat do stropujá bych lítal jak motorová myš
![]()
Mě se hlavně líbí, jak jsou ty nadupaný boxíky u nás v čechách, amíci si pak musí rvát vlasy
Celkovo obsah bol bombový.Neskôr som pochopil,že ešte aj Redemption karta je v podstate pecka.Samozrejme som ju,už zaregistroval.Tkachuk007 píše:Tak to je frajeřina vytáhnout pětkovou kartu GretzkyhoGratuluju
![]()
Jenže ten box by byl dobrej i bez něj - RC Kreider, RC Redemption Edmonton
, Ovce
Dampa17 píše:Myslím, že mnohým by nestačilo ani 5 životů ...
Alebo raz za dva životy!!!33mc píše:Na takovej box narazíš dvakrát až jednou za život..... Pěkná práce !
Ďakujem,samozrejme karta zostáva v zbierke.pavelbart píše:Právě jsem ukázal Petře tento box, také se připojuje ke gratulaci:-). Ještě lepší je, že karta zůstává ve sbírce:-).
No vyzerá to ako dva patche,ale osobne mi to,vôbec neprekáža.superman66 píše:Přidávám se ke gratulacím, parádní box! Jen mě na waynovi zaujal nápis patch a tag, ale vypadá to jako dva patche??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host